BORDDEKKING TIL JUL

JULEMIDDAG: RIBBE MED GODT TILBEHØR

Første søndag i advent og familiemiddag hjemme hos mine foreldre. Koseligste som er! Mamma er den flinkeste jeg vet om når det kommer til borddekking, så jeg måtte bare dra opp kamera og knipse litt bilder til dere. Flere av dere har ønsket inspirasjon når det kommer til dekking av bord i desember, og her er første tema ut. Svart er altså så innmari fint, og hvis man kombinerer det med lyslenker, lykter og stearinlys – så blir det en skikkelig magisk kombinasjon. På søndag hadde vi ribbe, poteter, grønnsaker, rødkål og brun saus. Noe av det beeeeste jeg vet om! Men ingenting slår pinnekjøtt, noe vi heldigvis spiser på julaften.
Håper uken deres har vært fin så langt? Her har jeg besøk, godt å være litt sosial igjen. God onsdagsklem til dere alle ♥

12 kommentarer på “BORDDEKKING TIL JUL

 1. Mette skriver:

  Hei fineste ★ så nydelig dekket bord hos din mamma ★ ja, sort er lekkert og særlig når man får det til så fint… Elsker de glassene – lurte på om du kunne spørre din mamma hva de heter og hva slags merke? (hvis ikke du vet da) – de syns jeg var så fine & elegante ★
  Ribbe er nydelig godt – helt enig, men pinnekjøtt enda bedre – gleder meg til julaften ♡
  Ang armen din, gipsen og helsevesenet – jeg kan neste ikke tro at du ble behandlet slik – helt hårreisende! Dette hadde jeg gått videre med – for slik skal det ikke være… Jeg er sjokkert over måten de møtte deg på og behandlet både deg og dine foreldre på! Jeg fikk så vondt i hele kroppen av å lese om det du har vært igjennom. Du må klage til – dette går virkelig ikke an! – det er i alle fall veldig kjekt å høre at du har det bedre, så glad på dine vegner ♡ Kjekt å høre deg på podcasten her om dagen også. Ønsker deg en fiiiiiiin adventstid og snart helg ♡ ♡ ♡

  • kristinaandersen skriver:

   takk for fine og støttende ord mette, du er alltid så god <3 jeg tror faktisk mamma fikk glassene til bryllupsdagen for maaaange år siden 🙂 klem!

 2. Anja skriver:

  Så vakkert. Og svart kan være så fint å pynte med. Jeg har tatt helg nå, og driver å planlegger bordpynt og sånn til jeg skal ha julebord her i morgen. Det gleder jeg meg til etter uker med litt kjærlighetssorg og vond skade! Men litt julepynt og kos hjelper. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Marit skriver:

  Lekkert bord – så flink mamma’n din er! Likte spesielt godt de lyslenkene rundt papirtrærne, så den ideen stjeler jeg 😉
  Vedr den behandlingen du fikk: Dette er totalt uakseptabelt! Dette bør du gå videre med, og levere en formell klage. Altfor mange møter desverre slike, men om ingen klager blir det heller ingen bedring. Jeg håper du orke å ta dette videre. Fortsatt god bedring, håper armen blir bedre snart. Torsdagklem 🙂

 4. L skriver:

  Interiøret til moren din altså, alltid like lekkert! 😀
  Er så glad for at hun har instagram, hvor jeg kan plukke opp så mye tips 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *