DIY: JULETE VERTINNEGAVE

Noe av det koseligste med julen er uten tvil alle sammenkomstene man har. Bruke tid med alle man er glad i, i julen sees man nok oftere enn hva man ellers gjør – det syns jeg er så fint. Derfor vil jeg tipse dere om en gøy og annerledes vri på vertinnegave/julegave i dag! Jeg syns det er så koselig å ta med en liten oppmerksomhet til de som hoster når man blir invitert i juleselskap – en fin liten oppmerksomhet er alltid hyggelig å gi ♥ 

FOR SOMEONE I LOVE 🎁

Denne fine gaven slår en blomsterkvast ned i julesokken any day spør du meg, haha! Det er heller ikke særlig mye dyrere, for alt dette betalte jeg rett over tohundre-lappen. Her finner du en miniatyrflaske med god rødvin, en liten candycane bodylotion, sjokoladekuler og to lys. Hvor koselig er ikke denne fine boksen? Jeg gleder meg skikkelig til å gi den bort! Så et lite vertinnegavetips: kjøp eller lag en koselig juleboks, og fyll den med saker du tror personen du skal gi den til liker. En sjukt hyggelig og kanskje litt annerledes oppmerksomhet nå i julen ✨

31 kommentarer

 1. Slike ting er greit å gi til besteforeldre også. De har jo det meste,så en slik boks er kjekk å få. Jeg ga mine besteforeldre en kurv i fjor med julebrød ,sild,nøtter,dadler,juleskinke og hjemmelage julekjeks. Falt i god smak heldigvis!

  1. kristinaandersen

   en perfekt gave!! <3

 2. Enig, dette bruker jeg ofte å gi 🎁 – putter oppi ting jeg vet den personen liker og pakker fint inn, eller så har jeg brukt slike fine julegaveposer… Takk for tips til så julefin eske ★ den var virkelig søt. Ønsker deg en fortsatt fin adventstid og desember – en drøm å titte inn her til deg fineste ❤️

  1. kristinaandersen

   så koselig mette! og tuusen takk <33

 3. Kommer det ny pod i morgen forresten?

  1. kristinaandersen

   selvfølgelig 😀 ute nå<33

 4. For et utrolig fint tips! og ja, ingen tvil om at den slår en blomster, hehe❤️

  1. kristinaandersen

   Wiii <3

 5. Hei! Hvor kjøpte du den fine gaveboksen?😍

  1. kristinaandersen

   upstairs, men i fjor 🙂

 6. Kor er den fine boksen fra? <3

  1. kristinaandersen

   upstairs, men i fjor 🙂

 7. Så fint! Flere kan jo også slå seg sammen om å gi den til verten/vertinnen, om det blir litt dyrt for ens egen lommebok. Så bare vippser man over til den som kjøpte inn til gaven 🙂

  1. kristinaandersen

   absolutt!!<3

 8. Satt nettopp å så på snap story, og måtte bare få det ut; flate så fint julehus du har. Altså, det er helt sinnsykt. Får lyst til å hoppe gjennom skjermen. Håper du klarer å nyte førjulstiden bittelitt, tross armbrudd.

  1. kristinaandersen

   ÅÅÅ <3 jeg blir så glad at du aner ikke!! tuusen takk Rita<33

 9. Ååå. Det var et veldig godt tips, og for en fin pakke du har ordnet! Hvor har du handlet inn? 😍

  1. kristinaandersen

   upstairs er boksen fra, bodylotion fra body shop, lys fra ikea og sjokolade fra butikken 🙂

 10. Hvor er kakeboksen fra?

  1. kristinaandersen

   upstairs, men i fjor 🙂

 11. Så stilig! Hvor er boksen kjøpt? 🙂

  1. kristinaandersen

   upstairs, men i fjor 🙂

 12. Hei Kristina!
  Digger podcasten deres og håper at det begynner å bli bedre med håndleddet ditt <3

  Jeg ville bare si at lyden på podcasten deres er litt lav til tider, slik at det kan være vanskelig å få med seg alt når man går ute. Og det er jo gjerne fra A til B at mange hører på podcast. Tror du det er mulig å endre litt på? For jeg digger podcasten deres, og vil veldig gjerne få med meg alt! 😀

  1. kristinaandersen

   Åå så irriterende med dårlig lyd! Dette skal vi fikse til neste episode, takk for tilbakemelding<33

 13. Heisann 🙂 Hørte nettopp på podcasten til deg og Belinda om korleis du hadde blitt behandla av helsevesenet. Eg blir sjølv utdanna sjukepleier denne veka, men på grunn av slik oppførsel fra enkelte tviler eg veldig på yrkesvalg. Dessverre er det mange som har ein dårlig holdning i eit yrke som handler om omsorg. Heldigvis finst det også mange dyktige og flinke sjukepleiera, noko eg sjølv håper eg blir. Min største frykt er at eg om 20 år er ein av dei sur kjerringane, og håper virkelig eg endrer yrkesretning før den tid.
  Må og berre sei at eg sjølv ikkje er kristen, men har vurdert og bli prest. Og det er akkurat på grunn av dei orda du brukte å beskrive ein kristen person. Kristendommen har så utrulig masse fint i seg, og det er synd at nokon «dårlige kristne» skal ødelegge så mykje. Ser no at det er likheter innenfor kristne og sjukepleiera. Vi får heller vere gode representanter og vise korleis det egentlig det er! Digger podden dåkka 🙂 Håper det går bra med armen, og god førjulstid!

  1. kristinaandersen

   takk synne <3 heier på deg!! sykepleiere har verdens fineste yrke, og heldigvis er de aller fleste gode i jobben sin.. God klem!

 14. Hver tirsdag er en gledens dag for meg, for da kommer en ny POD fra dere to fine mennesker <3

  Men idag får jeg skikkelig vondt av deg. Det å faktisk ikke bli trodd må være helt for jævelig, spesielt oppi tidenes smertehelvette! Hvem tror de at de er?? Arrogante hurper? Helsevesenet skal hjelpe. Jobber selv som sykepleier på sykehus, og det du sa? Fikk helt vondt i sjela!!!! Slik skal ikke forekomme! Makan til frekkhet mot ett lidende menneske. Hele situasjonen er helt drøy!

  STÅ på ditt Kristina, og vist faen om du skal gå videre med dette. Tenk hvor mange flere dette kan skje med? Og tenk på de som ikke tørr å si ifra? Eller ikke har en fantastisk fastlege?

  Du er rå!! Heier på deg! <3
  Stor klem fra S!

  1. kristinaandersen

   takk silje, så god du er <3 det har vært en tøff tid, og vondt å ikke bli hørt 🙁 men endelig går det bedre og det er jeg så glad for. stor klem!

 15. Hvor er den røde fine genseren fra?

  1. kristinaandersen

   holzeiler 🙂

 16. Så koselig. 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *