ÅRETS FØRSTE JULEFILMTIPS

Endeliiig kan jeg tipse dere om årets første julefilm Altså, jeg har så mange fine i vente til dere! Og best av alt er at de er nye. Hva skjer med at det er en haug av nye julefilmer i år, egentlig? I fjor irriterte jeg meg jo grønn over at jeg ikke fant noen, så tydeligvis ble ønsket mitt hørt ett år senere, hehe. Klassikere som ‘love actually’ og ‘hjemme alene’ må jeg selvfølgelig se for gang nummer hundre hvert eneste år, men det er jo gøy med noe nytt og julete også, sant? Jaa!

THE CHRISTMAS CALENDAR
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

‘Julekalenderen’ heter filmen jeg vil tipse dere om i dag, og den er så koseliiig! Filmen handler om Abby, en sjukt skjønn jente som drømmer om å jobbe fulltid som fotograf. En dag i desember kommer barndomsvennen hennes Josh tilbake hjem etter en langtidsreise i utlandet, og de to bestevennene begynner å jobbe sammen mot å nå sine mål. Men Abby har mistet troen på både julestemning, egen fremtid og kjærligheten, noe familien hennes merker godt. Den alt for snille bestefar ‘gramps’ bestemmer seg for å ta saken i egne hender for å få opp livsgleden til barnebarnet sitt, og gir Abby en helt spesiell julekalender. En kalender som ser ut til å forutsi både dagene og fremtiden til Abby. For ettersom lukene åpnes dag etter dag i desember, skjer stadig flere magiske ting i livet hennes..

Filmen finner dere på NetFlix, og den er perfekt å kose seg med ikveld! ✨🍿

20 kommentarer på “ÅRETS FØRSTE JULEFILMTIPS

 1. Jeanette skriver:

  Julefilmer er så koselig! Jeg skal trekke en visdomstann i morgen tidlig,og rett etter det skal jeg hjem å kose meg med julefilm! Fin belønning det vettu 😀

 2. Lisa skriver:

  Den hadde eg faktisk tenkt å sjå i kveld! Elsker at Netflix har komt med so mange «klissete julefilmer» (som eg kaller dei) i det siste, og såg The Princess Switch med Vanessa Hudgens forrige helg (kjempesøt) 🙂 No blir det julestemning <3
  God bedring med armen din!

 3. Silje skriver:

  Hei! Et spørsmål om noe helt annet :p Du var jo såå Team Ellinor og Christian på Love Island. Det er nå slutt mellom de. Kan du si deg enig i nå da at det var de rette som vant?:)

 4. Terese skriver:

  Jeg skulle egentlig bare inn å se hva slags julefilmer det var på Netflix igår, til en annen gang. Så denne, tenkte at det hadde vært kos med en julefilm og satt den på. Og den var så fin!! Så denne må nok sees igjen i løpet av desember ♡
  Anbefaler deg å se The spirit of Christmas om du ikke har sett den, den er min nye favoritt som jeg så 5-6 ganger i desember i fjor og allerede sett en gang allerede i år. Hehe. Kos deg mye i desember og juletiden ♡

 5. anette skriver:

  Har akkurat kommet hjem fra en ukes tur til Syden, reiste alene. Så faktisk 14 julefilmer den uken, men likevel klarer jeg aldri og komme i julestemning. Har du noen gode tips?? I tillegg har jeg en kjæreste som absolutt ikke er noe glad i jul, han har mistet så mange familiemedlemmer, så julen for han og moren er noe som de gjerne bare vil at skal passere i stillhet. Men jeg har så lyst til å gjøre noe for de, og vise at de ikke er alene, og at julen faktisk kan være en fin ting.

  • kristinaandersen skriver:

   åå så trist lesning anette! hva med å invitere de til julekakebaking, spille julemusikk og bare være sammen? <3

 6. Marte skriver:

  Du MÅ se Office Christmas Party på netflix. Den er HYSTERISK! Og ikke sånn «teit» komedie. Jeg er egentlig litt kresen på sånne komedier, men denne var utrolig morsom!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *