FØRSTE DESEMBER

M I T T  J U L E H J E M ✨🎁

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

De siste dagene har det skjedd så mye at jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Det har vært så mange vonde dager, men også den største oppturen jeg kunne drømt om oppi alt det triste. Jeg skal fortelle dere alt, men akkurat nå i dag så vil jeg fokusere på å dele juleglede med dere. For leiligheten min er ferdig pyntet, og jeg kan nesten ikke tro vi kom i mål. Jeg er så glad at jeg kunne begynt å grine, og alt jeg vil er å være hjemme om dagen. Det er jeg jo forsåvidt også, men you get my point? Haha! Her kommer et bildedryss av årets julehjem ♥

LET THE MAGIC BEGIN 🎄

Kransen på veggen og de små juletrærne er håndlagde, og jeg syns det ble så fint. Så magisk og annerledes! Skal selvfølgelig ta litt detaljbilder også til dere, men her kommer deler av leiligheten i sin helhet. Hva syns du? Jul har virkelig betydd alt for meg helt siden jeg var liten jente, og det gjør den fortsatt. I mine øyne er desember den fineste måneden vi har, og jeg elsker alt den fører med seg. Kristinas Juleunivers er tema for denne måneden på bloggen min, og jeg kan ikke vente med å spre masse glede og magisk stemning her inne. Stor klem fra meg!

93 kommentarer

 1. Helt nydelig !! For en jobb dere har gjort!!

  1. kristinaandersen

   hjertelig takk snille deg <3

 2. Nydelig julehjem Kristina❤️ Du har et hjem en virkelig kan drømme seg vekk i altså. Du gjør en knallbra jobb tross all motgangen – det er også inspirerende og imponerende! Du er søren meg så bra😊 stor juleklem fra Ida

  1. kristinaandersen

   for en fin kommentar!! tusen tusen takk, ida<3

 3. å, så nydelig pyntet julehjem – virkelig helt amazing ★ Jeg fikk virkelig julestemning her hos deg ★ de skjønneste juletreene med lys på konsollbordet var skikkelig fine ★ juletreet også ★ Jeg fikk lyst til å krype oppi den herlige store sofaen din og bare være her for å nyte alt ★ en riktig god lørdag og 1. desember kjære fineste Kristina ★ & tusen takk for fantastisk inspirasjon og for at du er du ★ håper du er på bedringens vei, – og at det går fremover, tenker på deg vet du ★ Stor klem sendes din vei…

  1. kristinaandersen

   tusen takk mette, så takknemlig for å ha deg som leser. stor klem <3

 4. WOW!!! 😍 Så utrolig fint og koselig, må si du imponerer!! Gleder meg til fortsettelsen av Kristinas juleunivers! ✨❤️

  1. kristinaandersen

   tusen takk maya, koselig å lese<33

 5. Ååå, helt nydelig! Jeg rekker ikke å pynte før 4 desember, tiden før det er stappet med eksamenslesing. Men fordelen er at jeg kan stjele litt inspirasjon fra deg 😀 Elsker spesielt at det grønne med lys. Jeg orker ikke masse dilldall rundt omkring.. Haha 🙂

  1. kristinaandersen

   lykke til med lesing, iselin! god klem

 6. Fy fader! INGEN er flinkere enn deg på dette her 😍

  1. kristinaandersen

   ååå! hjertelig takk<33

 7. Så nydelig Kristina, magiske bilder, skjønner du helst vil være hjemme i dette nydelige julehuset. Selv venter jeg litt med pyntingen, syntes ventingen er noe av julegleden men gleder meg over masse juleinspirasjon og ser frem til å følge Kristinas juleunivers. Stor klem

  1. kristinaandersen

   tuusen takk<3

 8. Du har fått det kjempe fint! Gleder meg til masse julekos på bloggen din i desember <3

  1. kristinaandersen

   tusen takk<3

 9. Åh!!! Fantastiske bilete og fantastiske ord! Får nesten tårer i auga haha OMG. Og så er du jo så morosam! «Alt jeg vil er å være hjemme om dagen. Det er jo jeg forsåvidt også, men you get my point?» 😂 Stooor juleklem til deg, Kristina! <3 <3 <3

  1. kristinaandersen

   haha!! tusen takk linn <3 klemm tilbake <3

 10. Sååå nydelig!!! Gleder meg masse til å følge med her på bloggen i Desember. Gleder meg like mye hvert år! Haha. Du har det alltid så fint, og sprer så god juleglede og stemning! 😍 Håper det går fint med deg og Milo – til tross for brukket arm. Det var virkelig kjedelig… Håper du får en nydelig første Desember! Ventet lenge på denne dagen – beste tiden av året! 🤩😊🎄

  1. kristinaandersen

   tusen takk kristine, så snill du er<3

 11. Du har det så fantastisk fint! Får den beste julestemningen av å klikke inn på bloggen din🎄✨
  Gleder meg til å følge deg nå i desember! Ha fortsatt god bedring og husk at armen din nå er litt viktigere enn å tilfredsstille blogglesere❤️

  1. kristinaandersen

   tusen takk for gode ord carina, settes så pris på<3

 12. Dette er noe av det fineste jeg har sett<3 får julestemning helt inn i beinmargen av å se på disse bildene. Så utrolig fint det ble! Får lyst til å hoppe rett inn i bildet og oppleve den magiske stemningen selv. God bedring og første desember til deg Kristina😊 Gleder meg ekstra mye til å klikke meg inn her hver dag denne måneden<3

  1. kristinaandersen

   gode deg, tusen tusen takk <3

  1. kristinaandersen

   <33

 13. Så nydelig ❤️

  1. kristinaandersen

   tusen takk<3

 14. Endelig er desember her! Jeg har gledet meg til å få juleinspo fra deg lenge, det hører med i førjulstiden. Å klikke seg inn på bloggen din, drømme seg bort i fantastiske bilder og bare kjenne julestemningen strømme på! Jeg ønsker deg en super førjulstid Kristina!

  1. kristinaandersen

   så god du er, tuuusen takk hilde<33

 15. Hvor er juletreet fra?😍🎄 Såå fyldig og fint! Flott julehjem❤️

  1. kristinaandersen

   tusen takk<3 hageland:)

 16. Fantastisk fint.Fineste julehjemmet jeg har sett.

  1. kristinaandersen

   tusen takk<3

 17. Å klikke inn på bloggen din hver dag i desember er jo en adventskalender i seg selv <3

  1. kristinaandersen

   åå, denne kommentaren gjorde meg glad! tusen takk<3

 18. Så utrolig fint og stemningsfullt!
  Leit å høre at det er tunge dager, sender mange varme tanker til deg. Takk for alt du deler 🙏🏻

  1. kristinaandersen

   tusen takk kjære deg <3

 19. Så nydelige bilder! Du er så flink med pyntingen og til å gjøre det koselig:)

  1. kristinaandersen

   tusen takk elin<3

 20. Utrolig fint hjem!! Hvor er juletrelysene fra?

  1. kristinaandersen

   de kom med treet, hehe. tusen takk<3

 21. Hvor er den store kransen på veggen fra?? Kjempe fin 😀

  1. kristinaandersen

   tusen takk<3 den er laget for hånd 🙂

 22. Herregud – SÅÅ koselig du har det <3 Håper du får en fantastisk fin desember, selv om den kanskje ikke blir helt som forventet. Du fortjener alt godt <3 Gleder meg til å følge med på Kristinas juleunivers, hihi. Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   tusen takk gode snille charlotte <3

 23. Så UTROLIG fint! Julestemning-garanti😍

  1. kristinaandersen

   tusen takk<3

 24. Nydelige stjerner i vinduet. Hvor er de fra? 😊

  1. kristinaandersen

   sirius:)

 25. Utrolig fint!!! Skikkelig stemning i den superfine leiligheten din 🙌🏼 Er du fornøyd med den kontrastveggen bak tvn forresten? Syns det ser utrolig bra ut og vurderer å gjøre dette selv. Vet du hva fargen heter? 😊

  1. kristinaandersen

   tusen takk henriette<3 og jaa veldig, syns det luner leiligheten veldig. dempet sort:)

 26. Så fint du har pyntet til jul 🙂 husker du hvor du har kjøpt juletreet, og hva det heter eller noe? 🙂

  1. kristinaandersen

   tusen takk<3 det er fra hageland:)

 27. seriøst den fineste jule-leiligheten ever 🙂 skjønner godt at du koser deg der, det er jo som en drøm! <3 der kunne jeg virkelig bodd

  1. kristinaandersen

   tusen takk, skikkelig koselig å lese<3

 28. De greinene i vasen på bordet, hva slags type er det??

  1. kristinaandersen

   usikker på type, beklager:/

 29. Wow, så utrolig koselig!!!

  1. kristinaandersen

   tusen takk<3

 30. Så fint! Kan du skrive hvor alt er fra?☺️

  1. kristinaandersen

   spør om du lurer på noe.. alt er fra hundre forskjellige steder 🙂

 31. Så utrolig fint og koselig! Juledronningen 😉 Så gøy med juletema i desember, gleder meg til å følge med 😊 klem til deg!

  1. kristinaandersen

   <33

 32. Tonje Evensen

  Å så lekkert. Nå fikk jeg sikkelig julestemning.Hvor er den kransen i fra? Gleder meg til å pynte. Dette blir min 1 jul som mamma til ei lita jente. Håper alt er bra med deg.

  1. kristinaandersen

   den er laget for hånd privat 🙂 så koselig med en liten baby, nyt tiden tonje<33

 33. Ønsker deg en fin desember, flotte <3 kan du lage en jule-bakgrunn ?? smask

  1. kristinaandersen

   klart jeg kan tina, kommer asap<33

 34. Disse bildene er jo som teke rett ut frå eit eventyr! Altså WOW! De ser jo helt amacing ut! Så stilfullt, men på samma tid koselig! Du er helt fantastisk flink med interiør!

  1. kristinaandersen

   fy søren så koselig kommentar, tusen takk emmma<33

 35. Kommer det bakgrunn for desember? Elsket den ideen din😍😍 hatt november bakgrunnen hele nov.😍😍😍

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig!! Det kommer innen to døgn, ting tar så lang tid med en arm atte hjelp… haha! klem <33

 36. Hvor er de fine gull lysestakene på tv-benken fra? Elsker bloggen din Kristina ❤️

  1. kristinaandersen

   goding, tusen takk<3 de er av merket gloria:)klem

 37. Sååå fint 🎅🎅❤ du er så flink ! Håper armen din er bedre ❤ klem

  1. kristinaandersen

   tuusen takk madeleine<33

 38. ååh, så fint! Håper du får en fin førjulstid. Får jeg lov til å spørre hvor de sorte konsollbordene er fra?(de bak spisestuen)

  1. kristinaandersen

   like så solveig <3 fra bohus:)

 39. Hvor er den svarte vasen / beholderen med svart håndtak som står på
  Den svarte skjenken i fra 😊?

  1. kristinaandersen

   slettvoll:)

 40. Hvor er de fine julestjernene i vinduet ditt ifra? 😍

  1. kristinaandersen

   sirius:)

 41. Herlighet så fint! Den versjonen av «We wish you a merry christmas» som du brukte på Mystory igår, finnes den på spotify og hvem er evt artist. Den eeer så fin!

  1. kristinaandersen

   Usikker, jeg brukte en app hvor jeg kjøper melodier:/

 42. Hei! Hvor er tv-benken din ifra?😍

  1. kristinaandersen

   ikea:)

 43. Du er den mest inspirerende personen jeg vet om😍 Ble helt satt ut av disse bildene – Magisk!!
  Du er søren meg rå, Kristina❤️
  Perfeksjon til fingerspissene👌🏼

  1. kristinaandersen

   åå, TAKK!! blir så glad<33

 44. Såå utrolig fint, Kristina!! Hadde blitt superglad for tutorial på hvordan du har laget kransen og de små trærne, som dere snakket om på podden! Men skjønner det kanskje er litt utfordrende med bare en arm… Uff. Masse god bedring!! <3 <3

  1. Jaaaaaaa pliiiiis, jeg også vil ha!! Magisk, vil lære meg å lage sånne, for å kanskje klare å pynte sykehjemmet litt opp til jul

 45. Ikke til å unngå å komme i julestemning når man trykker seg inn her! Jeg er selv godt over snittet glad i julen og førjulstiden, og jeg har gledet meg stort til Kristinas juleunivers og må si det starter veldig bra!
  Klem

 46. Hei Kristina 😀
  Så utrulig fint du har det hos deg. Fikk skikkelig julestemning 😀
  Kan du lage eit innlegg om korleis du har laga dei små juletreda? 🙂
  God jul til deg og god bedring <3

 47. Hvor er den svarte lysestaken fra, den som er ved tv-benken? 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *