FØRSTE DESEMBER

M I T T  J U L E H J E M ✨🎁

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

De siste dagene har det skjedd så mye at jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Det har vært så mange vonde dager, men også den største oppturen jeg kunne drømt om oppi alt det triste. Jeg skal fortelle dere alt, men akkurat nå i dag så vil jeg fokusere på å dele juleglede med dere. For leiligheten min er ferdig pyntet, og jeg kan nesten ikke tro vi kom i mål. Jeg er så glad at jeg kunne begynt å grine, og alt jeg vil er å være hjemme om dagen. Det er jeg jo forsåvidt også, men you get my point? Haha! Her kommer et bildedryss av årets julehjem ♥

LET THE MAGIC BEGIN 🎄

Kransen på veggen og de små juletrærne er håndlagde, og jeg syns det ble så fint. Så magisk og annerledes! Skal selvfølgelig ta litt detaljbilder også til dere, men her kommer deler av leiligheten i sin helhet. Hva syns du? Jul har virkelig betydd alt for meg helt siden jeg var liten jente, og det gjør den fortsatt. I mine øyne er desember den fineste måneden vi har, og jeg elsker alt den fører med seg. Kristinas Juleunivers er tema for denne måneden på bloggen min, og jeg kan ikke vente med å spre masse glede og magisk stemning her inne. Stor klem fra meg!

72 kommentarer på “FØRSTE DESEMBER

 1. Mette skriver:

  å, så nydelig pyntet julehjem – virkelig helt amazing ★ Jeg fikk virkelig julestemning her hos deg ★ de skjønneste juletreene med lys på konsollbordet var skikkelig fine ★ juletreet også ★ Jeg fikk lyst til å krype oppi den herlige store sofaen din og bare være her for å nyte alt ★ en riktig god lørdag og 1. desember kjære fineste Kristina ★ & tusen takk for fantastisk inspirasjon og for at du er du ★ håper du er på bedringens vei, – og at det går fremover, tenker på deg vet du ★ Stor klem sendes din vei…

 2. Iselin skriver:

  Ååå, helt nydelig! Jeg rekker ikke å pynte før 4 desember, tiden før det er stappet med eksamenslesing. Men fordelen er at jeg kan stjele litt inspirasjon fra deg 😀 Elsker spesielt at det grønne med lys. Jeg orker ikke masse dilldall rundt omkring.. Haha 🙂

 3. Jenni skriver:

  Så nydelig Kristina, magiske bilder, skjønner du helst vil være hjemme i dette nydelige julehuset. Selv venter jeg litt med pyntingen, syntes ventingen er noe av julegleden men gleder meg over masse juleinspirasjon og ser frem til å følge Kristinas juleunivers. Stor klem

 4. Hilde skriver:

  Endelig er desember her! Jeg har gledet meg til å få juleinspo fra deg lenge, det hører med i førjulstiden. Å klikke seg inn på bloggen din, drømme seg bort i fantastiske bilder og bare kjenne julestemningen strømme på! Jeg ønsker deg en super førjulstid Kristina!

 5. Malin skriver:

  seriøst den fineste jule-leiligheten ever 🙂 skjønner godt at du koser deg der, det er jo som en drøm! <3 der kunne jeg virkelig bodd

 6. Tonje Evensen skriver:

  Å så lekkert. Nå fikk jeg sikkelig julestemning.Hvor er den kransen i fra? Gleder meg til å pynte. Dette blir min 1 jul som mamma til ei lita jente. Håper alt er bra med deg.

 7. Emma skriver:

  Disse bildene er jo som teke rett ut frå eit eventyr! Altså WOW! De ser jo helt amacing ut! Så stilfullt, men på samma tid koselig! Du er helt fantastisk flink med interiør!

 8. Solveig skriver:

  ååh, så fint! Håper du får en fin førjulstid. Får jeg lov til å spørre hvor de sorte konsollbordene er fra?(de bak spisestuen)

 9. Kristina skriver:

  Herlighet så fint! Den versjonen av «We wish you a merry christmas» som du brukte på Mystory igår, finnes den på spotify og hvem er evt artist. Den eeer så fin!

 10. Thea skriver:

  Såå utrolig fint, Kristina!! Hadde blitt superglad for tutorial på hvordan du har laget kransen og de små trærne, som dere snakket om på podden! Men skjønner det kanskje er litt utfordrende med bare en arm… Uff. Masse god bedring!! <3 <3

  • anonym skriver:

   Jaaaaaaa pliiiiis, jeg også vil ha!! Magisk, vil lære meg å lage sånne, for å kanskje klare å pynte sykehjemmet litt opp til jul

 11. Mette skriver:

  Ikke til å unngå å komme i julestemning når man trykker seg inn her! Jeg er selv godt over snittet glad i julen og førjulstiden, og jeg har gledet meg stort til Kristinas juleunivers og må si det starter veldig bra!
  Klem

 12. Linda skriver:

  Hei Kristina 😀
  Så utrulig fint du har det hos deg. Fikk skikkelig julestemning 😀
  Kan du lage eit innlegg om korleis du har laga dei små juletreda? 🙂
  God jul til deg og god bedring <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *