DET BESTE MED DESEMBER

Snø, som faller ned i ansiktet mens man er på spasertur i kulda. ♥ Juleutstillinger, med nisser og koselige effekter. ♥ Mandarin og appelsin, gjerne med nelliker for å telle ned dagene til julaften. ♥ Juletreet, som gjør stuen min så varm og behagelig å være i. ♥ Love actually, den fineste filmen jeg aldri går lei. ♥ Alle selskapene man har med familien, med god mat og god stemning. ♥ Vennejulebord og jobbjulebord. ♥ Julete pysjamaser.

Julekaker. ♥ Følelsen du får på selveste julaften og all kjærligheten den dagen bringer med seg. ♥ Hvitt belegg på bakken, jeg elsker snø. ♥ Julesokk med snoperi og kryssord fra mamma. ♥ Ligge under tepper hjemme, drikke varm kakao og se all verdens julefilmer. ♥ Bruke tid på julegaver og innpakning. ♥ Fine skiturer. ♥ Julepynt og dekorasjoner. ♥ At Knollen faktisk roer ned og bruker tid hjemme. ♥ Samle alle jeg er glad i, ofte.

Tre nøtter til askepoptt. ♥ Flanellsengetøy. ♥ Julelys, som lyser så fint opp i mørket. ♥ Kakemenn, bakedag sammen med bestevenninna mi. ♥ Julemorgener, med jul på tv og kos i sofaen. ♥ Kakao med krem. ♥ Duftlys som lukter skikkelig pepperkaker. ♥ Spasere rundt i julegatene, se alle de glade ansiktene. ♥ Lukten av brente mandler. ♥ Nisser fra barndommen. ♥ Alle gode julemiddager. ♥ Rolige dager i romjulen sammen med familien.

Q: hva er det beste med desember for deg? ♥

22 kommentarer

 1. Tenne lys på graven til de som ikke er her lengre, spesielt på julaften<3 magisk følelse når hele kirkegården lyser opp<3

 2. Åååååh, lukten av brente mandler er det BESTE ! Bringer fram minner om farmor, bare gode, fine minner <3

 3. Så koselig innlegg! Jul for meg er akkurat i det jeg går inn døren til mine besteforeldre og lukten av pinnekjøtt slår mot meg. Også min far sin ribbe 1.juledag da! Alltid like koselig. Så er det noe med den roen man får i julen

 4. All of the above😍

 5. Åhh, jeg tror du har nevnt det meste! For meg er Holiday et must av julefilmene, elsker den. Også Ribbe! Akkurat nå har jeg pepperkakelukt på badet, fra duftpinner jeg fikk i gave i fjor🙊🤗. Nydelig julestemning på bildene. Håper du føler deg bedre. Klem

 6. Kan du tipse om noen gode duftlys som lukter jul? ☃️🎅🏼

 7. Det er altfor mye bra med desember! All maten, det gode selskapet, den kalde og friske luften, tenne stearinlys, spise kakemenn for harde livet, se et hav av julefilmer og drikke kakao. Snakk om julefilmer, jeg har laget klar et innlegg med 24 ulike julefilmer – litt som en julekalender, så jeg skal prøve å se en julefilm for dagen (kose meg på kveldene og lade batteriene godt). Denne måneden skal jeg prøve å slappe mer av, haha!! 😀 Håper du får en nyyydelig desember, fine fine Kristina <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

 8. Det aller beste er å finne roen og nyte julen med venner og familie👏🏼

 9. Bloggen din er positiv og fin likevel. Gleder meg alltid til å lese. Ønsker deg god bedring. Blir det til at du slutter med den hvite hesten også nå? Eller er det litt tidlig å ta stilling til. Hadde gleder meg til å lese litt om hest og stall liv
  Er heste dame selv😊 ta vare på deg selv

 10. Sier meg enig i punktene dine <3 Håper Desember blir en fin måned for deg, du fortjener virkelig det beste – det mener jeg! Kos deg masse med Milo og familien din. Stor klem og masse god bedring til deg.

 11. … mer eller mindre alt du nevner, men spesielt et ★ julepyntet hjem, ★ roligheten, ★ stemningen, ★ julemiddagene (som jeg spiser bare en gang i året) ★ flanellsengetøy og ★flanell pysjamas & så hadde det vært ekstra stas om det lå masse snø ute ★ & selvsagt være sammen med de som man er glad i ♡ ♡ ♡ Håper du har det bedre fine Kristina, tenker på deg, – og takk for alt du deler på pod og av din fine familie ♡ Ønsker deg en fortsatt fin uke, stor klem ♡ ♡ ♡

 12. Alt du har nevnt over her, pluss bloggen din i denne måneden ❤️ Fy søren du er rå på å skape julestemning, tross en brekt arm! Hele du er helt rå, aldri glem det 😄

 13. Det jeg liker best med desember, er å kunne roe ned med familien. Så er det fantastisk å oppleve julen gjennom ungene sine øyne, magisk !❤ Forresten så kjekt å høre deg tilbake poden! Håper du klarer å roe ned litt å ta godt vare på deg selv! Har så vondt av deg, kjipt å være i konstante smerter 😓 Ang litt det dere pratet om på poden. Vil tipse om organisasjonen «Sykehusbarna». De jobber for å gjøre hverdagen for alle de tapre små som tilbringer mye tid på sykehus litt lysere ❤ De gjør en fantastisk jobb, noe som betyr så utrolig mye for meg og mange andre foreldre med kronisk syke barn 🙂 Ha en super dag Kristina! 😀

 14. Så koselig innlegg.
  God bedring ❤️️

 15. Synes du summerer det ganske så perfekt opp her:D Desember er bare magisk og en av favorittingene mine med juletiden og hele desember, er at verden pakkes virkelig inn i vatt <3 ALT får en helt spesiell stemning over seg denne måneden og det brer seg i hjele kroppen – elsker det! Fortsatt masse god bedring, ber for at du må ha det best mulig og at rekonvalesensen vil gå over all din forventning <3

 16. Hei 🙂 Hvilen nettbutikk var det du snakket om i poden for en stund tilbake? Hvor du kjøpte julestrømper med navn og annen julepynt?

 17. Som jeg gleder meg til desember og jul!! 🙂 Det beste med julen for meg er å være sammen med familien min, det er det ingenting som slår. <3

  Så gøy at du er tilbake på poden, det har jeg virkelig savnet! Må også si at jeg skjønner at du har det kjipt nå, også forstår jeg godt at det er vanskelig å sette pris på at man har god helse før noe uventet skjer. Jeg har opplevd det samme, og nå har jeg slitt med helsa i 5 år og ikke fått trent på 3 år. Jeg var også helt avgengig av trening og det var noe av det beste jeg visste. Jeg satt heller ikke pris på at jeg hadde god helse og var frisk og rask. Men etterhvert lærte jeg meg å finne gleden i andre ting, noe jeg er sikker på du gjør også. Gjennom bloggen synes jeg du virker over gjennomsnittet positiv og jeg er helt sikker på at du klarer å finne glede i de små ting, selv om situasjonen din er vanskelig akkurat nå. Det har i hvertfall jeg lært meg etter 5 år med store utfordringer. God klem til deg <3

 18. Åååå så koselig innlegg!
  Beste med desember er definitivt all tiden man er sammen med de man er glad i. Et av favorittøyeblikkene mine hver desember er når jeg ser smilene til foreldrene mine i ankomsthallen på flyplassen når jeg reiser hjem til jul. I år blir det ekstra godt å se de igjen da jeg har vært på utveksling ett halvt år og ikke fått sett de.
  Ellers så er julemorgen noe av det koseligste jeg vet om med tre nøtter til askepott på tv’n og smågodt til frokosten itillegg til spillekvelder, filmkvelder, familiebesøk, julehandel og julepynting.

  Ha en fin desember Kristina, jeg gleder meg stort til flere juleinlegg <3

 19. Åh dette var et fint innlegg. Jeg er i litt samme posisjon som deg, knakk ankelen med å falle av hesten 😖 Så jeg trengte litt julestemning 🤶 har laget kjæresten handleliste på julestjerne, kanelhus og litt sånn så jeg i alle fall kan pynte til jul! Tenker å gå all inn og kjøpe pynt til krykkene også 😂

 20. Det beste med julen for meg er sånn ca ALT du skrev i dette innlegget – kunne ikke beskrevet det bedre selv. For et utrolig koselig innlegg, det kiler i magen bare av å lese! Tiden går dessverre så altfor fort, så jeg bruker gjerne ekstra lang tid på å lade opp og kose meg i førjulstiden (som gjerne får begynne i oktober for min del). November er like mye en julemåned for meg som desember, bare for å få gleden til å vare enda litt lenger <3 Og ekstra mye brente mandler og smultringer, det er et must! Ha en fortsatt fin torsdag, vakre <3

 21. Jeg er medisinstudent å sitter og leser til uendelige eksamener. Tok en liten pause for å titte innom bloggen din! Dette innlegget var helt fantastisk!! Ble helt varm inni meg. Kvaliteten og stemningen i bildene gjorde at jeg fikk julestemning selv i eksamen stresset. Innså hvor mye jeg gleder meg til å dra hjem og feire jul med mine 🙂
  Håper du får en fantastisk jul med de du er glad i Kristina! Ser frem til flere julebilder og god stemning på bloggen.
  Klemmer<3

 22. Julen er fin for de som har venner og familie.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *