EN HELG FRA HELVETTE

Herregud, jeg føler virkelig er negativiteten selv om dagen, men ingenting går liksom min vei. På lørdag skulle jeg begynne å pynte litt smått til jul sammen med min lillebror og selv om jeg egentlig ikke skulle gjøre så mye, klarte jeg ikke å la vær å hjelpe han. Det resulterte i helt ekstreme smerter i armen og jeg havnet på sykehus igjen. God jul, liksom! Jeg orker ikke 😅 Så nå er jeg tilbake der jeg startet med morfin og hele pakka, når jeg egentlig hadde håpet på litt fremgang. Det er vanskelig å være positiv når jeg føler bare alt jobber imot meg, men dette er livet akkurat nå og livet er ikke alltid rosenrødt. Men i dag har jeg bestemt meg for å prøve å ta hverdagen litt tilbake og love dere at bloggen skal bli oppdatert minst en gang til dagen til tross for alt annet.

Jobben min betyr så mye for meg, at jeg blir enda dårligere når jeg ikke får gjort det jeg skal. Det tar så innmari på psyken min alt dette her, at nå må jeg bare gjøre det jeg kan for å gjøre både dere og mine fine samarbeidspartnere fornøyde. Jeg har aldri vært en person som klarer å gjøre ting halvveis, så jeg blir helt knekt av at jeg ikke klarer å være så flink som det jeg gjerne vil være her inne. Spesielt i denne fine tiden hvor jeg vanligvis elsker å pøse ut inspirerende innlegg, hehe. Heldigvis vil både familie og venner hjelp meg alt de kan, og jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for alle de fine folkene rundt meg som gjør så mye for at ting skal bli litt lettere for meg. Jeg er så takknemlig at jeg har ikke ord!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Til lørdag den første desember så åpner Kristinas Juleunivers her på bloggen, og jeg kan virkelig ikke vente med å vise dere hvordan leiligheten ser ut. Dette året har jeg gått all in og gjort ting så fint (med god hjelp) at jeg nesten må grine når jeg ser hvor sjukt julete det er her. Måtte begynne tidligere enn normalt for å få ting ferdig, men det var egentlig bare koselig – det er godt i hjertet å ha et ekstra fint hjem når jeg uansett bare er hjemme. Håper å komme med en videoblogg senere i dag! Enn så lenge må dere ha en fin dag. Tusen takk for at dere holder ut med meg og er så snille

56 kommentarer

 1. Kjære Kristina! Jeg får helt vondt av å lese hva du går gjennom for tiden. Jeg kan forstå at jobben din er viktig for deg og at du gjerne vil gjøre ditt beste, men nå må du ikke presse deg for mye slik at du får mer vondt i armen din. Vi er her når du har blitt bedre og får til å oppdatere oss oftere, uten at det fører til mer smerter. Jeg gleder meg til mer oppdateringer, men dersom det fører til at du får mer smerter blir det liksom ikke helt det samme. Ta den tiden du trenger og fortsatt god bedring! Stor klem <3

  1. kristinaandersen

   mennesker som deg <3 tusen takk maya, du er god<3

 2. Kjære Kristina, ta det med ro og stress ned. Du er skadet og syk, og både hodet og hånden trenger ro og hvile nå. Slapp helt av, nyt førjulstiden så godt du kan, og ta tiden til hjelp. Det blir bedre, og det skjer raskere om du hviler. God bedrings-klem❤️

  1. kristinaandersen

   tusen takk for snille ord marit <33

 3. God bedring kjære gode deg ❤️

  1. kristinaandersen

   <3<3<3

 4. Jeg får så vondt av deg, Kristina ❤ Ta den tiden du trenger 🌸
  Så koselig at du (dere😅) har fått pyntet allerede , det er jo så fint! Gleder meg masse til Kristinas juleunivers 🙂🙂🎅🎅

  1. kristinaandersen

   takk gode du<33

 5. Hei! God bedring til deg, livet er urettferdig noen ganger ♥️
  Hvor er kåpen din kjøpt? Utrolig fin!

  1. kristinaandersen

   takk marita<3 den er fra zara 🙂 klem

 6. Åh, kjære deg! Du må ikke presse deg selv for mye, det viktigste er at du tar vare på deg selv <3 Jeg håper og antar at de fleste forstår at det er unntakstilstand for øyeblikket, noe som bare skulle mangle! Ta den tiden du trenger og ikke forvent for mye av deg selv. Du er superflink og leserne dine forstår deg og venter på deg!!

  1. kristinaandersen

   tusen takk christina, setter så pris på det <33

 7. Det er absolutt veldig lov å være negativ når man har så vondt. Håper virkelig det snart går bedre med deg. Unner deg ikke dette <3 håper du får en nydelig mandag. Stoooor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   takk snille charlottemor<33

 8. Du er så fin, Kristina! Ønsker deg masse god bedring, og er så glad du får mye hjelp.

  Tenkte forresten jeg skulle si at du sprer mer glede enn du tror. Jeg hadde ikke tenkt på at man kunne være frivillig på eldrehjem før du skrev om det på bloggen – og nå har jeg vært besøksvenn i 2 år, takket være deg 🙂 Det er så koselig å lese bloggen din i hverdagen, så da skulle det bare mangle at du får ta deg fri når du har det så vondt!

  Håper uken din blir bedre <3

  1. kristinaandersen

   åå, herrefred for en koselig kommentar å få. og så flink du er!! takk for fine ord, god klem <33

 9. God bedring Kristina <3

  1. kristinaandersen

   tusen takk <33

 10. God bedring. Jeg har jo vært skadet selv siden juni og det tar på psyken det å ikke være seg selv og ikke få gjort det man aller mest vil. Men livet er ikke alltids rosenrødt og sånn er det.
  Jeg gleder meg uansett til juleuniverset ditt!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Det er så sant Anja.. god helse skal man aldri ta for gitt <3 god klem

 11. Kristina! Du må være forsiktig slik at du ikke gjør armen verre❤️ Heldig du er så har så god hjelp rundt deg. Gleder meg til å se hvor fint du har fått det hjemme❄️🎄 Fortsatt god bedring❤️

  1. kristinaandersen

   takk carina <33

 12. Fineste Kristina, syns så synd på deg – skjønner at du vil levere, både for oss lesere og sammarbeidspartnerne ❤️ kjenner meg så godt igjen, virkelig vanskelig å ikke kan levere slik man ønsker… selv om jeg syns du leverer nå også med skadet hånd 🎄 Du er vrikelig heldig du er som har en slik flott familie og ikke minst gode venner som stiller opp – det er gull verdt i en slik situasjon ❤️ Ta vare på deg selv, prøv å gjøre minst mulig slik at du blir for frisk – og delegere arbeid til de som hjelper deg 😅 … gleder meg til å se ditt julepyntet hjem – blir helt sikkert en drøm 🎄 – fortsatt god bedring, stor klem fra Mette

  1. kristinaandersen

   takk mette, du er alltid så god<33

 13. God bedring <3 Ta den tiden du trenger ❤️

  1. kristinaandersen

   <33

 14. Ser andre har skrevet noe i samme baner men HALLO vi er her vi, om du bare poster en dag i uka også! ❤️ Kan forestille meg hvor kjipt det er å ikke være ved sine fulle fem og gjøre det man liker og jobbe med det man elsker (har ikke brukket arm, men brukket psyke). Men nå er det viktig å heles. Hvis det gir deg glede å poste en gang om dagen så gjør det, men gjør det som et ledd i å ha det bra og ikke fordi du tror vi krever det. Jeg ønsker deg masse god bedring med armen og en lykkelig førjulstid! Gleder meg til å komme i julestemning via deg🤩
  Mange klemmer❤️

  1. kristinaandersen

   god klem tilbake mira, og tusen takk<3

 15. Jeg gleder meg enormt til å bli møtt med masse julestemning her inne!
  Men du må huske på å ta vare på deg selv og, vi ønsker jo ikke at tilstanden skal forverre seg <3
  Sender deg mange gode klemmer, og ønsker deg riktig god bedring!

  1. kristinaandersen

   takk snille<33

 16. Uff,det er så dumt at dette måtte skje 🙁 men du er tross alt skadet og da må vel samarbeidspartnere være forståelsesfull? Fikk meg en god latter på instastory da knollen sto å skulle tørke opp jord. Haha,DET blikket 😛 Håper virkelig at det går bedre med deg etter hvert,ta tiden til hjelp. Det er uansett ikke mye å få gjort med det,det må jo bare gå sin gang dessverre. Håper virkelig at du får av gipsen til jul!

  1. kristinaandersen

   HAHA! knoll pyntet hele leiligheten min stakkars, hehe

 17. Hei Kristina!

  Jeg må bare si at jeg har fulgt bloggen din i mange år nå, og er en aktiv lytter av podden din. Jeg blir så inspirert av deg og synes virkelig du virker helt fantastisk! Du virker tvers igjennom som en herlig person❤️

  Jeg måtte smile litt da jeg hørte at du ville legge designerveskene og teslaen på hylla for å bo landlig! Jeg tror du hadde trivdes godt med det livet, men så utrolig leit at «drømmen» fikk seg en liten knekk for din del. Selv er jeg 23 og har nettopp kjøpt meg gård. Det er virkelig noe helt annet, men en del jobb. En del oppussing må blant annet til🙈 (Landlige_smaagarda på IG om du er interessert i den slags).

  Ta tiden du tenger til hjelp med armen din! Ønsker deg masse god bedring❤️ Fortsett å inspirere og spre glede! Du er virkelig min favorittblogger!☺️

  1. kristinaandersen

   ååå gratulerer med gård kjære deg <33 og takk for fine ord! klem

 18. Kjære Kristina, ønsker deg fortsatt masse god bedring og håper virkelig du føler bedring snart. Godt å høre at du har fine folk rundt deg som tar vare på deg og hjelper til. Ta den tid du trenger for å bli frisk og ikke få dårlig samvittighet for oss. En annen ville jo tatt sykemelding og blitt borte fra jobb, til det var forsvarlig å jobbe. Gleder meg uansett masse til å se julehuset ditt når du er klar til å dele. Stor bli bedre klem🤗

  1. kristinaandersen

   jeg er 50% sykemeldt, noe mer har jeg ikke samvittighet til.. takk for så god omtanke, jenni <3 god klem

 19. Einig med alle kommentarane over her! God bedring og god klem til favorittbloggaren <3

  1. kristinaandersen

   hjertelig takk linn<33

 20. Stakkars, jeg har så vondt av deg, Kristina <3 Ta den tiden du trenger! Masse god bedring <3

  1. kristinaandersen

   takk snille gode deg<3

 21. god bedring, kristina <3 ta vare på deg selv i alt dette.

  1. kristinaandersen

   tusen takk<3

 22. God bedring, Kristina 🙂 Må du operer?

  1. kristinaandersen

   er inne til sjekk en gang i uka, enn så lenge har jeg sluppet<3

 23. God bedring Kristina <3 Jeg gleeeder meg til å se juleuniverset ditt!! Det gjør jeg hvert år😍

  1. kristinaandersen

   tusen takk emilie, du er god<3

 24. God bedring! ❤️

  1. kristinaandersen

   <33

 25. Du er utrolig dårlig på å ha det dårlig.. Men det er jo egentlig bra, for du er veldig god på å ha det bra. Prøv å slappe av, nyte roen og prøv å ikke ha for stort fokus på at du fikk et set back.. Dette går også over <3

  1. kristinaandersen

   <3 takk

 26. Gleder meg skikkelig til juleuniverset! Spesielt etter å ha hørt på podden i dag <3 Ble veldig inspirert til å ta naturen inn, og tror rett og slett jeg må gå en tur i skogen å plukke litt greiner og kongler!

  1. kristinaandersen

   det må du gjøre dina, er så fint<33

 27. Kjære Kristina, god, god bedring!!
  Du virker som en herlig jente <3 <3

  Hvor er skoene fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   takk linn <3 bianco

 28. Hei kjære deg!! Selv har jeg brukket håndleddet to ganger, den siste gangen veldig stygt. Da ville legene også vente med operasjon, men smertene gikk ikke over. Det ble til slutt operasjon og etter dette ble smertene (fort) gradvis mindre, og jeg trengte knapt spise én eneste smertestillende. Håper det ordner seg for deg, om det blir operasjon eller ikke. Ikke kult med gips, men husk på at hånda mest sannsynlig er bra om noen uker, og da kan gipsen også kastes. God bedring fine deg! Hilsen en annen klums<3

 29. Hvor er de brune skoene fra :)?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *