ÅRETS JULEBORDKJOLE

Annonse i samarbeid med Floyd By Smith.


Jeg er ingen kjolejente. Og jeg har faktisk aldri vært det, med mindre det er en fin maxikjole. Hvis jeg først skal gå i en kjole, er jeg helt avhengig av at den sitter tett på kroppen og får figueren frem på en fin måte. Derfor ble jeg litt svett i pappen når Floyd spurte om jeg ville velge meg ut en valgfri kjole hos dem, jeg så for meg at jeg måtte trampe rundt i lårkorte kjoler som jeg ikke er komfortabel i. Det hadde mildt sagt vært helt uaktuelt for dette stabeistet av et menneske, hehe. Heldigvis ble lettelsen ble stor når jeg fant flere fine maxikjoler. For se på denne, jenter! Jeg dør. Den er så fiiiin!

ÅRETS JULEBORDKJOLE FINNER DU HER

Jeg har nok litt komplekser for beina mine, og faktisk kom det etter at bloggen min vokste seg stor. I ungdommen løp jeg rundt på håndballbanen i korte shorts uten å bry meg et fnugg om det, men en dag fikk jeg en kommentar på bloggen som omhandlet lårene mine, og det gjorde noe med meg. Det er merkelig hvor mye en kommentar kan gjøre, men etter den dagen har jeg hatet å vise bein. For meg er det utrolig viktig å kle meg i plagg som gir meg selvtillit, og som får meg til å føle meg trygg, komfortabel og fin. Og denne kjolen, jeg føler seriøst den er sydd spesielt for meg, haha! Det er ingen tvil om at den skal brukes på et av julebordene i år, for jeg føler meg som en prinsesse i denne lekre saken. Kjolen min finnes i hele fem fine farger – men jeg elsker dyp burgunderfarge, så det måtte bli denne valget falt på. Så fin til enten julebord, julaften eller nyttårsfeiringen ✨

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg er så stolt av å få jobbe med Floyd, en butikk og et merke jeg virkelig kan stå inne for. Jeg har handlet der i alle år selv, og første gangen jeg skulle på cruise som ungdom bestilte jeg faktisk kjole til ‘capteins dinner’ hos Floyd. Den satt som et skudd og jeg husker jeg følte meg så fin. Faktisk har jeg den liggende enda og har brukt den ved flere anledninger i senere tid, sist i 2016 hvor jeg også var på cruise. Floyd har klær til alle anledninger som passer absolutt alle, og som er 100% true to size. Er du en medium slipper du å bestille to størrelser større for å presse deg inn i plagget, og det setter jeg stor pris på. Noe jeg egentlig tror de fleste jenter gjør?

Denne kjolen har jeg valgt å style med svarte pumps, smykker jeg kjøper i Marbella og øredobber fra missguided. Akkurat passe glamfaktor, slik jeg trives. Et stort utvalg med både lange og korte festkjoler finner du her, og jeg er helt sikker på at du finner noe du liker. Det er forresten fri frakt hvis du kjøper for over 600,- hos Floyd, varene blir levert på 2-4 dager og om plaggene dine mot formodning ikke skulle passe – så er det alltid gratis bytte med 14 dagers åpent kjøp. Rekk opp hånda alle som gleder seg til desember er her? Jeg kan nesten ikke vente! ✨

73 kommentarer

 1. Slike komplekser og tanker om egen kropp, sitter gjerne så dypt at det skal mer til en at en blogglesere sier at du ser fantastisk ut, for å endre det. Men jeg gjør det likevel: Kristina du ser så vakker ut. Og beina dine er det ikke noe galt med!! ❤️

  1. kristinaandersen

   Du er god Line, takk for så fine ord <3

 2. Wow!! Du er fantastisk vakker! Kjole sitter som et skudd på deg! Og bena dine er f.l.o.t.t.e 😍😍😍

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk, Bell! <3

 3. Du ser helt smashing ut 😍😍

  1. kristinaandersen

   <33

 4. Sikkert veldig rart å si, men jeg elsker lårene dine! Jeg synes de er så fine, og synes det er trist at du har komplekser for de. Du er fin hele deg, du er akkurat slik du skal være.
  Stor klem <3

  1. kristinaandersen

   Du er så snill, tusen takk Mona <3

 5. For en nyydelig kjole! Hvilken størrelse har du? Jeg er ganske lik deg i kroppen, men er usikker på om jeg skal bestille 36 eller 38.

  1. kristinaandersen

   Jeg har L, men må bytte ned en størrelse. Den er true to size 😀

 6. Er det rein tilfeldighet at du, Caroline, og Marna har plukket ut samme kjole bare i forskjellig farge 🤔

  1. kristinaandersen

   Det er en fin kjole, som jeg tror de fleste jenter liker 😀 Jeg klikket hjem fem for å prøve, men dette var den jeg følte meg finest i – derfor ble det ogå den jeg naturligvis ville vise 🙂

 7. Nydeleg jente i ein nydeleg kjole!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Linn <3

 8. Litt rart at både du,caroline berg eriksen og komikerfrue har valgt den samme kjolen. Om dere reklamerer for akkurat denne kjolen så er det jo bedre å være ærlig på det istede for å si at denne valgte jeg helt selv. Dessuten tror jeg de færreste bruker over tusen kroner på en julekjole

  1. kristinaandersen

   Vi samarbeider alle med Floyd, men kan selv bestemme hva man vil vise. For min del bestilte jeg hjem ikke mindre enn FEM kjoler, denne elsket jeg – så derfor viser jeg den. De andre går i retur 😀 Tusen kroner på en julekjole vil jeg tro er helt normalt 🙂

  2. De skriver jo alle tre at det er reklame! De vælger selv hvilken kjole de vil reklamere for, aftalen er nok mere at de alle viser mindst èn kjole frem.. Her er det ikke bloggeren du skal dømme, men måske mere Floyd, om de har valgt korrekt/troværdig markedsføring, når det kommer på så mange kanaler, akkurat samme dag.. Lidt som Daniel Weelington… At det er meget åbenlyst at det er reklame, derfor mister ikke Kristina, men mere Floyd min troværdighed 😉
   Dog tror jeg på at de nævnte bloggere, tjener mere en nok penge på div. reklamer, at jeg tror på at de alle kun reklamerer for produkter de kan li, og stå inde for.
   Selv vælger jeg at læser jeg blogs, på samme måde som jeg læser et Magazin. Derfor syntes jeg der er uretfærdig kritik de forskellige bloggere får.
   Havde jeg selv kunne tjene penge på at inspirere andre, med ting jeg kan stå indefor, er det ingen tvivl om at jeg ville skifte mit arbejde ud på dagen!
   500-1000kr, vil jeg sige er meget normalt på en finere kjole.. Dette er jo ikke en hverdags kjole..

  3. Tenkte først det samme som Jeanette – for det har jo hendt flere ganger nå at influencerene som reklamerer for Floyd har gjort det med eksakt samme produkter. Men så tenkte jeg litt – for disse bloggerne har jo forskjellige kropper og utseende, og sånn sett synes jeg egentlig det er kjempefint å kunne se samme produkt på flere måter. Så jeg har skiftet mening. Tommel opp til deg, Kristina! 🙂

 9. WOW!! for en kjole, og den kledde du! Hvordan vil du si kjolene deres er i lengde? Jeg er 1.60, lurer jaggu ikke på om jeg har krympet til 1.59 også. Og alle lange kjoler blir så lange!

  1. kristinaandersen

   HAHA! Hater når man krymper 🙁 Jeg er 167 og lengden er helt super. Bruker du hæler når du har den på, er det ingen problem. Det er bare fiiint når den er litt lang 😀 Klem!

 10. Veldig fin farge til deg, nydeleg!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk! <3

 11. For en lekker kjole.Det var utrolig fin farge til deg,fina.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 12. Heisann Kristina! Kjolen var nydelig på deg!!! Jeg er alltid skeptisk til å bestille å vil helst prøve først… vet du om denne kjolen finnes i spesifikke butikker? Vet b.young fronter floyd bla.

  1. kristinaandersen

   Heii, R! Det skjønner jeg godt 😀 Men husk at du kan bytte gratis i nettbutikken, jeg skal selv bytte størrelse på denne og det er null stress 😀 Den finnes nok i noen av Floyd butikkene, men dessverre usikker på hvilken :/ Klem!

 13. Så utrolig fin den var på deg! Du ser helt fantastisk ut Kristina 😀

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Karoline, så utrolig snill du er <3

 14. Kan jeg spørre hvilken størrelse du har? Og om kjolen er stretchy og om den er veldig lang..? Er selv bare 1,62!

  1. kristinaandersen

   Jeg er 167, og den er helt fin på lengden 🙂 Jeg har L i den, men skal bytte ned en størrelse. Den er true to size 🙂

 15. Så flott du var i kjolen 😊 😊

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Therese <3

 16. Slutt å tull; du har veldig pene ben! Vær stolt, ikke skjul deg😘

  1. kristinaandersen

   :*

 17. Superfin kjole 💃🏼
  Hvor er sofa og gulvteppe fra? ☺️

  1. kristinaandersen

   Sofa fra HAY, teppe fra home and cottage 🙂

 18. Wow, den kledde du!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 19. Det er bare så synd at mesteparten av klærne de lager, produseres i polyester, et stoff som faktisk ikke er bra for miljøet, vasker du et polyester plagg slippes det mikroplast fra plagget og det er faktisk ikke ok. Synd at du reklamer for plagg som dette, du kan i stedet velge plagg med rene materialer, det er dessuten plagg som er penere også, det finnes fløyelskjoler i rene materialer og det finnes også i velour. Synd at du reklamerer for plastikk plagg.

  1. kristinaandersen

   Takk for at du delte din mening 🙂

 20. Hei.
  Du ser helt fantastisk ut i kjolen! Kan jeg spørre hvordan str du har i den? Kunne tenkt meg en slikt selv å var så usikker på str.
  Klem

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Emely <3 Jeg har L i den, men kommer til å bytte den til en M da den ble litt for stor i livet 🙂 Vil si den er normal i størrelsen, egentlig! Klem

 21. Super lekker kjole:) . Har også komplekser for mine kraftige legger og lår og misunner alle med pipstilk bein 😛 Så denne kjolen må jeg ha 😀

  1. kristinaandersen

   Haha! Kjenner meg igjen. Kjolen er helt magisk 😀

 22. Lett for meg å si at du ikkje må ha komplekser for beina dine, men du er rett og slett utrolig flott!! Du stråla jo! Nydelig kjole på ei enda nydeligere dame! You go girl!!👌🙌😀

  1. kristinaandersen

   Ååå, snilling! Tusen takk <3

 23. Den kjolen var helt nydelig til deg👌🏻 Synes selvsagt ikke du trenger å ha noen komplekser som helst. Det er synd at det er de negative kommentarerene som setter seg, når det er de positive vi burde ta til oss. Ønsker deg en herlig helg. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Jenni, du er alltid like god! Setter så pris på deg <3

 24. Nydelig jente i en nydelig kjole. Og du; bena dine er nydelige de også! Men jeg kjenner meg igjen, fikk en gang for maange år siden en kommentar om at leggene mine var store. Nyttet ikke at jeg hadde fått mange kommentarer om hvor pene lange ben jeg hadde. Denne kommentaren var alt jeg tenkte på når jeg kledde meg om sommeren. For et par år siden bestemte jeg meg for at nå er det nok. Hvorfor skal en mening føre til at jeg ikke skal kunne gå i hva jeg vil? Hvorfor skal jeg svette i varmen pga noe så dumt? Jeg tenker ikke på hvordan andre sine legger ser ut, så fordiom en person som da garantert sliter med komplekser selv sier noe så dumt så skal ikke det lenger stoppe meg. Håper du også kommer der jeg er nå, for det er svært befriende. Også håper jeg at alle holder seg for gode til å kommentere andre sine kropper på en negativ måte. Det kan ødelegge så sykt mye for noen.

  1. kristinaandersen

   Så fint å lese du har kommet dit Therese 😀 Jeg tenker alle har nok med seg selv og egentlig ikke bryr seg om hvordan andre sine bein er, så det er jeg som må ta en runde eller fem med meg selv. Takk for fine ord, snille deg <3 Klem!

 25. Du ser helt fantastisk ut!! Det er rart hvor kritisk man er til seg selv, men ikke til familie og venner. Man ville jo aldri sagt til noen man er glad i at de ser tykke ut, altfor tynne osv… jeg skjønner godt dette med komplekser, men jeg vil uansett si at jeg med hånden på hjertet synes du ser fantastisk flott ut! Det er du som gjør kjolen fin, ikke omvendt 😍❤️

  1. kristinaandersen

   Jeg veet, det er så trist det skal være sånn :/ Tusen hjertelig takk Charlotte, du er alltid så fantastisk snill <3 Stor klem!!

 26. Mina Alette

  Fantastisk flott frøken med lekre bein i en strøken kjole! 😍❤️ Digger virkelig vesenet ditt Kristina!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Mina <3

 27. Så utrolig fint kjolen satt på deg. Selv er jeg lav og føler lange kjoler ikke passer meg selv med hæler på…
  Men et spørsmål: Kunne du hatt et julegavetips-innlegg til familie og sine nærmeste? Jeg står fast… Og vet at du dine tips er til å stole på <3

  1. kristinaandersen

   JA, det kan jeg gjøre 😀 GØY! <3

 28. Flotte ben, flott dame!! Og ikke minst nyyydelig på innsiden 🙂

  1. kristinaandersen

   Snilling, tuuusen takk <3

 29. Du ser helt fantastisk ut!

  1. kristinaandersen

   TAKK <33

 30. Nydelig! Må bare si en ting, som jeg håper du tolker positivt. Jeg så CBE (digger Caroline å så ikke noe vondt mot henne) i denne kjolen og tenkte «wow, så fin! Men den kommer aldri til å bli fin på meg.» etter to barn kan man si at kroppen har endret seg litt 😂 Men så kommer du og bare BAM!🌟 Er så fint å se «normale» (farlig ord jeg vet…) jenter i disse kjolene også. Jeg digger egentlg alt du legger ut av antrekksbilder, endelig en person man kan sammenligne seg bittelitt med.! Stå på! Du er fin både utenpå og på innsiden 😊👍🏼 Ps: dere må aldri slutte og Podde! Ukas høydepunkt 😂❤️

  1. kristinaandersen

   Takk Camilla, så koselig at du liker både kjolen og podden. OG Caroline er så fiin, og flink. Jeg digger henne <3 Goood helg til deg 😀 Klem!

 31. Kjempe fin var du 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Ailin 😀

 32. Sykt fin kjole! Og du er utrolig vakker. <3

  1. kristinaandersen

   <33

 33. Herregud, jeg skulle ønske jeg kunne møtt denne idiotiske unnskyldningen av et menneske som kom med den kommentaren om beina dine, og gitt vedkommende et realt klask i trynet 😑😡 Håper h*n er fornøyd med seg selv… 🙄 Du ser ikke noe mindre enn fantastisk ut, kjempeflott er du! ❤️

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Therese, så snill du er <3

 34. Fy søren så fin du er!! Den kjolen må jeg ha <3

  1. kristinaandersen

   Takk snilling <33

 35. Du er bare såå flott Kristina!!:)

 36. Beina dine er Amazing, ikke la noen ta fra deg det! <3

 37. Hei Kristina!

  Kjøpte faktisk denne kjolen før jeg så at du også hadde den og reklamerte for den, synes den er nydelig! Men jeg også har ganske formfulle lår (og rumpe) og kjenner splitten og selvtilliten må jobbes med før jeg skal på ball… noen tips? Føler alt man ser er cellulittene mine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *