NEGATIVITET ER SLITSOMT

Etter innlegg som i går blir jeg alltid helt tom. Typ, får lyst å sove en uke i strekk og låse meg inne i leiligheten. Ikke fordi jeg blir redd, jeg deler aldri sterke meninger uten å kunne stå 100% for de. Og i denne saken kunne jeg ikke holde igjen, det er på tide at noen står opp og sier i fra – det burde skjedd for lengst. Men negativitet er noe jeg personlig hater, og når det først skjer her inne, så blir jeg helt utmattet. Derfor er det så viktig for meg å ha et rolig liv sånn ellers, noe annet ville aldri fungert for meg. Takker høyere makter for at livet mitt er så fredfult og fint, uten dramatikk eller dårlig stemning med de rundt meg på privaten eller i jobb. For da hadde jeg gått rett i bakken kan jeg love 😂

HØSTEN, DU ER FIN 🍂

Dagen i dag er så full av jobb at jeg har spurt mamma om hun kan hente Milo, får så dårlig samvittighet når jeg ikke har tid til å gi han oppmerksomhet. Plutselig eksploderte ting helt og planleggeren er stappet. Jeg blir så stresset! Så i dag skal jeg gjøre alt annet enn å løpe rundt og kaste løv, hehe. Høsten er jo så fiiin! Belinda kommer til meg om litt for å hjelpe meg med bilder, og resten av dagen blir jeg sittende med jobb med fjeset klistret til laptopen. Men jeg liker det, alternativet er jo verre – for jobb er det gøyeste jeg vet! Takk for alle fine ord det siste døgnet, både på blogg og i pod. Jeg sier det ofte, men enkelte ting kan ikke sies nok. Dere er den fineste gjengen jeg vet om. Takk

16 kommentarer

 1. Kjenner meg godt igjen.. Orker ikke negativitet, det er sååå slitsomt, haha! Blir helt matt, rett og slett. Men nå skal det sies at jeg synes innlegget i går var på sin plass, og du skrev saklig og fint. Ingen negative kommentarer rettet på person, men på henne som business, og det liker jeg. Takk for at du er den du er!
  Kjenner meg godt igjen i det med å levere hunden bort litt også – noen dager er det bare for mye oppgaver og jobb, så da koser Ekko seg på besøk hos noen som kan leke med han litt mer enn meg, haha <3 Kos deg med Belinda! Kleeem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Du er så god, Charlotte <3 Tusen takk! Og ja, det er godt å få litt pass i blant.. Tror jeg nesten de også synes, haha 😀 Håper onsdagen din blir fin <3

 2. Blir slik selv. Syntes det du skrev i går ble lagt frem på en fin og saklig måte 😊

  1. kristinaandersen

   Takk Tonje! 🙂

 3. Hei!
  Det er alltid så kjedelig når tiden ikke strekker til alt man har lyst til 🙁
  Jeg bare lurte på hvordan det går med Milo? Han er så skjønn og nydelig – håper at det går bra med han (og deg da, såklart! <3 )

  klem

  1. kristinaandersen

   Så snilt av deg å spørre Johanne, det setter jeg pris på <3 Det går fint med han nå, men med sykdommen hans er det umulig å vite hvor lenge jeg får ha han 🙁 Men enn så lenge er han i toppform på riktige medisiner, og jeg har han på laserbehandlinger ganske ofte. God klem <3

 4. Jeg syns det var helt supert at du tok tak i det! Anna Rasmussen har tapt seg og bare blitt høy på seg selv rett og slett. Hun gjorde nok dette bare for klikk og nå kommer alle som leser diverse om hun til å klikke seg inn på bloggen hennes også tjener hun masse på det.. Sluttet å følge hun for lenge siden!

  1. kristinaandersen

   <3

 5. Skikkelig stolt av deg for måten du sto opp for Kristina 😊 håper du får en fin dag, til tross for mye arbeid. Selv skal jeg hjem å slappe av før jeg gjør unna husarbeid før helgen 😊

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, LH <3 Kos deg med husarbeid, så deilig å få tatt det før helgen!

 6. BRA at du skrev forrige innlegg!! Tommel opp fra meg 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Jorunn <3

 7. Du er flink som står opp for Kristina! Er helt enig med deg. Ser forøvrig at Anna skrev en stygg «omtale» av bakeren på bloggen sin, som senere ble slettet. Det er så lavmål at jeg har ikke ord. Håper bare at folk ser tvers gjennom det.

  1. kristinaandersen

   Blir helt dårlig :/ Men, dette har ført til at Kristina har fått en haug med ny bestillinger og flere følgere, heldigvis <33

 8. Setter så pris på den ekte og personlige podcasten deres! Bra du sier hva du tenker og ikke minst at du står for det. Enig! Skjønner ikke hvordan folk orker å bruke energi på å lage drama.

  Men over til en helt annen ting… Kunne du laget et innlegg med favorittplaggene dine? Synes du har så mye fresht 🙂

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg få til Anette! Takk for tips 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *