DET KOSELIGSTE JEG VET

.. samle de man er glad i rundt bordet 

Verdens beste mamma hadde bursdag på søndag, og da hadde jeg lyst å stelle litt i stand for henne. Så jeg inviterte til hjemmelaget pizza her hjemme, med brownies og riskrem med bærsaus til dessert. Det var såå koselig! Mamma er alltid den som disker og styrer for oss hele tiden, så da var det hyggelig å gjøre noe for mamsen også på bursdagen hennes. Familie er virkelig det beste med livet Har dere hatt en fin dag, godtfolk? Det har jeg, produktiv og knallers onsdag! Nå skal jeg fortsette jobbingen til det er sengetid, og så gleder jeg meg til å sjekke inn her i morgen igjen. God klem!

29 kommentarer

 1. Ååå, så koselig!! Har du ikke flere bilder fra kvelden? Gjerne av maten. Hehehe 😅❤️

  1. kristinaandersen

   La ut noe på instastory, men la fra meg mobilen og kamera egentlig hele kvelden <3

 2. Så koselig 🙂 Åå, riskrem! Gleder meg i hjæl til jul.

  1. kristinaandersen

   Jaa, da er vi to <3

 3. Så koselig det ser ut 🙂 Kan jeg spørre hvor de to konsollbordene dine er fra?

  1. kristinaandersen

   De er fra Bohus 🙂

 4. Hvordan har du redigert bildet? 😀 Klem <3

  1. kristinaandersen

   Heii Linn <3 Jeg bruker bare lightroom på laptopen til redigering, alltid 🙂 Klem!

 5. Ingrid Viola

  Hei, Kristina! For en koselig plass du har <3 Jeg lurer på hvor lyktene på bordet er fra? Evt hvilket merke de er? (De svarte med brun reim). Klem

  1. kristinaandersen

   Takk Ingrid, så hyggelig <3 De er fra Søgne Home 😀 Klem tilbake!

 6. Kan vi få filmtips til helgen? 🙂

  1. kristinaandersen

   Klart det 😀

 7. Så koselig, Kristina! <3
  Jeg er helt obsessed med leiligheten din for tiden og bruker den til inspirasjon nå når jeg vil gjøre litt endringer hjemme. Hvor er «reolen» som er i bakgrunn på bilde her fra? Og hvor handler du mest ting som vaser, lysestaker, puter etc? Haha lever i håpet om å finne en nettside hvor jeg kan bestille alt du har i leiligheten din :’-) Ønsker deg en riktig fin uke, syns du virker som en fantastisk person og de som har deg i livet sitt er heldig. Aldri glem din verdi <3

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig å høre Ragnhild, takk for så fine ord <33 Reolen i bakgrunnen er fra Bohus 🙂 Jeg handler virkelig alle veier, så hvis du lurer på hvor ting er fra må du bare spørre – så skal jeg svare. God klem!

 8. Så utrolig fint 😍🙏🏻 Så over at du skrev at du hadde redigert i Lightroom, men hvordan får du de «støvkornene» på bildet? Er det et spesielt filter?

  1. kristinaandersen

   Det er et spesielt filter, ja 😀 Jeg bruker presets <3

 9. Jeg må bare si at jeg ganske nylig oppdaget bloggen din og den er så forfriskende å lese! For første gang på lenge har jeg funnet en blogg som ikke er altfor overfladisk og der bloggeren virker som en jordbær jente. Det er så deilig. Fortsett som du gjør! 🙂

  1. *jordnær 😂

  2. kristinaandersen

   Herregud så hyggelig, tusen takk Pia! Og velkommen hit <33

 10. Du har det så koselig og fint hjemme hos deg! ❤️ Her har uka gått med til sykdom og forkjølelse, men nå er jeg klar for en rolig helg med nyvaska leilighet, gode middager, stearinlys og film.

  1. kristinaandersen

   Så kjedelig Maren!! Kos deg i helgen og lad batterieen <3

 11. Hei Kristina☺Husker du om du har modellen kingswood eller kensington fra Hageland? Og hvor mye det kostet ?🙂

  1. kristinaandersen

   Dessverre :/ Men jeg betalte 5000 for treet mener jeg 🙂

   1. Madeleine

    Husker du om deg er 210 eller 230? ☺ det er såå fint 😍

 12. Hei! Du har det så fint hjemme! Har akkurat kjøpt leilighet og gleder meg sååå til å innrede den! Men jeg syntes så mye kan være fint og er redd for at jeg vil ha litt av alt, og at det ikke blir noe rød tråd gjennom leiligheten.
  Hva er dine beste tips? Har du gjort alt selv eller fått hjelp av noen som kan interiør?
  Klem Karoline

 13. No offence.. Men føler du deg bedre når du har snakket og skrevet stygt om en blogg kollega..?!

  1. kristinaandersen

   Når hun har snakket, skrevet stygt og gått til angrep på noen jeg bryr meg om – da følte jeg det var på plass å si ifra. Jeg hater nemlig urettferdighet, og tror på å stå opp for mennesker. Følte du kritikken jeg ga Anna Rasmussen var urettferdig? Hvis ja, begrunn gjerne svaret ditt 😀

   1. Hei og takk for svar! Jeg tror også på å stå opp for mennesker! Derfor lurte jeg på om du føler deg bedre når du gjør det jeg oppfatter som det motsatte?! Klart jeg syns det er urettferdig at du rettferdiggjør din støtte til bakeren på denne måten med å snakke så stygt om andre – og å sole deg i glansen av støttende kommentarer..! Det er utrolig mange måter å støtte bakeren på! Hold deg for god til å spre denne typen negativitet!

   2. kristinaandersen

    Jeg er helt uenig med deg. Og det er heldigvis 99,9% av leserne mine 🙂 Men takk for deling av mening, Eli 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *