NY UKE, NYE VERDENSPROBLEMER

Mandag Her kickstartet jeg uken med trening, og selv om det ikke ble mer enn 40 minutter – er det likevel en digg følelse å ha fått svettet litt fra seg. Denne dagen har jeg planer frem til jeg skal legge meg, men før jeg skulle begynne på noe som helst måtte jeg snurre den nyeste episoden av ‘keeping up with the kardashians’. Prioriteringer on point 😂 Hjertet mitt knuser så for Khloe at jeg ble sittende med helt klump i magen, utroskap er noe av det verste som finnes og jeg kan ikke en gang forestille meg hvordan det må føles at kjæresten har vært utro foran hele verden en dag før fødsel. Håper hun kaster han på søppeldynga hvor han hører hjemme 😉 Men, på tide å ta fatt i mitt eget liv før jeg prøver meg på å løse ting jeg ikke har noe med, hehe. Tre timer med hjemmekontor, podinnspilling, shooting av to kampanjer og et møte står på planen – før dagen avsluttes med den faste kveldsmaten hos mommo. Gleder meg!

Ønsker deg en njuuudelig start på den nye uka! ✨

zara kåpe – hm genser – acne jeans – fwss lue – celiné veske

11 kommentarer på “NY UKE, NYE VERDENSPROBLEMER

 1. Silje skriver:

  Kan du PLEASE ha et «All about my couch» innlegg? Jeg har så lyst på den, men ønsker gjerne lese noen sine erfaringer når den har en såpass pris! Elsker den sofaen – og bloggen 😉 <3

 2. Charlotte skriver:

  Rart hvordan man til tider kan leve seg sånn inn i en serie, at man skulle tro det var ekte og skjedde i ens eget liv, haha!! Hatt PT-time i dag og så blir det mange timer med skolearbeid, før jeg skal ha en skikkelig kosekveld med bok og tente lys senere. Håper du får en nydelig mandag – kos deg masse hos mommo i kveld! Klem <3
  http://www.charlottetunes.no

 3. Lisa skriver:

  Hei Kristina! Du er virkelig slående vakker, og har lest bloggen din så lenge jeg kan huske. Vet du elsker serier og ville tipse deg om en serie på viaplay som heter Chicago fire! Du burde virkelig teste den, om du ikke allerede har gjort det.

 4. kristinaandersen skriver:

  Så god du er, tusen takk <3 De er en gave for sikkert fire år siden, vil ikke reklamere for ugg i det hele tatt – så angrer på at jeg brukte de på disse bildene.

Comments are closed.