SPICY VEGETARGRYTE

Jeg vil starte søndagen med å dele min nye favoritt oppskrift Dette lager jeg minst to dager i uka, jeg har fått helt dilla! Dette er en vegetaroppskrift på en kremete og fantastisk god gryte dere bare må prøve ut. Så gode smaker og ikke minst en middag som metter skikkelig godt.

TIL FIRE PERSONER TRENGER DU

en boks kokosmelk –  tre dl matfløte – en grønnsaksbuljong – en boks tomatbønner
en boks chilibønner – en halv brokkoli og blomkål – en gul løk – en purre – en boks mais
åtte store sopp – en chili – 1 ts salt og pepper – 1 ts chilikrydder – 1 ts paprikakrydder

SLIK GJØR DU

Start med å frese løk, purre og chili i smør, før du tilsetter absolutt alle ingredienser når du har kuttet ferdig opp. Denne middagen lager seg nemlig nesten selv! La småkoke i tyve minutter, før du kan servere gryten rykende varm.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Det er superdigg med en dæsj rømme og revet ost på toppen, og varme rundstykker ved siden av. Eller bare nyt som gryten er, den er så god i seg selv! Selv syns jeg forresten denne gryten er enda bedre dagen etterpå, så du kan fint bruke hele oppskriften til to personer og ha middag eller lunsj til dagen etterpå. Håper det smaker

17 kommentarer

 1. Dette høres skikkelig digg ut og må prøves. Har prøvd mange av dine oppskrifter og aldri blitt skuffet. Nyt søndagen😃🍁🍂

  1. kristinaandersen

   Så stas å lese Jenni! Bon apetit, håper du vil like denne også <3

 2. Madeleine

  Den skal jeg teste i løpet av den kommende uka😍 Og hallo, jeg likte the Cry! Skjønner hva du mener med at man får vibber fra Madeleine McCann-saken. Uff..

  God søndag til deg ❤

  1. kristinaandersen

   Jaa, sant?? Den MÅ være inspirert av den saken. Så spennende!! Nyt søndagen Madeleine <3

 3. Så deilig! Elsker supper – spesielt på denne årstiden. Lagde gresskarsuppe i går, det var ganske så godt. Takk for digg oppskrift! Nå er det snart middag og strikking hos mormor. Håper søndagen behandler deg bra <3 Klem!
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Det hørtes digg ut Charlotte 😀 Kos deg masse sammen med mormor, guri så koselig <33

 4. Takk for at du deler vegetaroppskrifter 😊 Jeg prøver å være flink til å spise vegetarmiddag to-tre ganger i uka, så det et fint med inspirasjon 👍

  1. kristinaandersen

   Så fint det falt i smak Heidi <3

 5. Caroline

  Hei Kristina.

  Så veldig godt ut , lekkert!
  Lurer på hvor du har kjøpt de fine suppe skålene dine og de flotte lyktene du har lys i på bordet?

  Klemmer fra en som blir glad av å se oppdateringer fra deg 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Caroline <3 Både skålene og lyktene er kjøpt fra Søgne Home i fjor 🙂 God klem!

 6. Marlene

  Jeg er ikke så glad i sterk mat, så lurer på hvor sterk denne retten er? Mamma har kuttet ut kjøtt, så kanskje jeg skal gi henne oppskriften.. En oppskrift du burde prøve ut er gulrotsuppa som du finner på veganmisjonen.. Vi gjør den vegetarisk og vi steker bønner og tar på grillkrydder og tar den i suppen for mer metthetsfølelse 🙂 Jeg elsker den suppen og inviterer meg avogtil bort til mamma for å få litt suppe og for å ta med hjem 😛 =)

  1. kristinaandersen

   Du kan selv bestemme hvor sterk du vil ha den. Ta i mindre chili eller mer med tanke på spicygrad 🙂 Takk for tips Marlene!

 7. Hei Kristina! Jeg ville bare si til deg at traileren for den nye sesongen av vanderpump rules er kommet ut, og det ser helt vilt ut. Gleder meg til å se!! Tenkte bare jeg skulle tipse deg om å se den 🙂 Ligger på YouTube. Tror ikke vi blir skuffet over dramaet for å si det slik😂

  1. kristinaandersen

   Jeg så dette, omg!! Gleder meg SÅ! Og jeg som trodde de hadde blitt så rolige den siste tiden, haha 😂

 8. Hei 🙂 Spennende oppskrift. Utenpå matfløten står det at den tåler et raskt oppkok, men ikke lenge koking. Lar du den også koke i 20 min? Det går bra liksom?

  1. kristinaandersen

   Jaa, jeg koker alltid fløten like lenge som alt annet. Men mulig det er feil? 🙂

 9. Hei 🙂
  Lurte på hvor de pyntestråene er i fra ?
  Mvh Oda

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *