FINE TING Å GJØRE I HELGEN

THINGS TO DO THIS WEEKEND

.. Inviter ei venninne eller noen du er glad i på frokost. Bak gode rundstykker, varm omelett og en stor presskanne med kaffe. Det er såå koselig å starte dagen slik!

.. Ta en tur på kino. Om du enda ikke har sett A Star Is Born, må du bare få gjort det. Den er så fin! Bradley Cooper i mitt   Mordene I Kongo kan også anbefales.

.. Pakk deg inn i varme klær og legg ut på tur i skogen eller bymarka. Hva enn du har tilgjengelig! Dette er i mine øyne uten tvil den fineste tiden å traske rundt i naturen på.

.. Sett av noen timer til sortering av skuffer og skap. For å gjøre jobben litt mindre kjedelig og få tiden til å fly mens du holder på: sett på en morsom podcast i ørene mens du holder på.

.. Ta deg en bysleng denne dagen, kjøp med deg en varm kakao og titt litt i butikkene. Kanskje du finner en fin blomsterbukett du kan ta med deg hjem? Det er så koselig å traske rundt i byen på lørdager.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Helg Jeg er alltid like glad i det! Kanskje spesielt nå på høsten, jeg finner så mye mer roen og slapper av. Her surrer Ellen De Generes i bakgrunnen, og jeg blir helt rørt over den dama. Hun har gjort så utrolig mye bra for både dyr og mennesker de siste årene, og er en person som virkelig gjør verden til et bedre sted. Jeg liker henne så godt! Denne lørdagen skal jeg følge ett av tipsene mine og ta meg en bytur, før jeg skal jobbe sammen med min lillebror og på jentis når kvelden kommer. Tre fine planer, gleder meg masse! Har du noe koselig på planen? Stor lørdagsklem ✨

20 kommentarer

 1. Mange gode tips her 😀

  Ha en fin helg videre ! 🙂

  1. kristinaandersen

   Samme til deg Tonje <3

 2. Håper du får en superfin lørdag, Kristina! Vi skal ut å spise sammen med et vennepar, før vi skal ut å spille litt shuffleboard o.l. Gleder meg til det! Stor klem <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig Charlotte! Shuffleboard er SÅ gøy 😀 Nyt kvelden <33

 3. I kveld skal jeg i bursdagsselskap 🎁🎈 og i morgen blir det en liten tur i skogen, uansett vær har jeg bestemt 😃. Deilig og avslappende helg. Helgeklem🤗

  1. kristinaandersen

   Kos deg masse Jenni, høres ut som en perfekt plan <3

 4. I frykt for å bli sett på som gal i bygda der jeg bor har jeg sett meg nødt til å høre podcasten deres innendørs men jeg rydder, jeg smiler fra øre til øre å titt og ofte brøler jeg ut i latter! 🙈 Du er en skikkelig åpen å fin person 🙌🏻

  1. kristinaandersen

   HAHAHA! Ååå, Silje <33 Blir så glad, tuuusen takk <3

 5. Har vært på årets første julemarked på Randesund lysstøperi, var så mye fint der 😀 Elsker julemarked 😀

  1. kristinaandersen

   Åååå julemarked er liiivet <3 Så koselig Karen!!

 6. Så mange koselige tips! Jeg begynte å høre på podcasten din igår, satt å lo høyt på toget🙈Så utrolig jordnær, morsom og bra podcast! Litt sent ute kanskje, men nå har jeg i det minste mange bra episoder å glede meg til når jeg snart må parkere sykkelen for sesongen og gå til jobb istedenfor😄 Ha en kjempefin kveld og søndag❤️

  1. kristinaandersen

   Haha, ååå <3 Herlig å begynne sent, da kan man binge 😀 Podcast er perfekt underholdning når man er ute å trasker 😀 God klem!

 7. For noen koselige og fine tips dette var <3 <3

  1. kristinaandersen

   Så kjekt det falt i smak <3

 8. God helg, Kristina og kos deg! <3 Jeg hadde jentekveld igår og idag ble det bare avslapping foran tvskjermen. Deilig med avslapping 😀

  1. kristinaandersen

   Deilig med en rolig helg Christina 😀 Nyt siste rest av helgen <33

 9. Så koselige tips og inspirerende innlegg! Å gjøre og sette pris på små ting som disse kan absolutt utgjøre en stor forskjell i livet <3
  Jeg må også bare få sagt at du er utrolig herlig, både her på bloggen og på pod'en! Bloggen din er alltid et fint sted å komme til, og jeg sitter og flirer meg gjennom hele pod'en med deg og Belinda:D Jeg digger deg, måten du forteller på og hvordan du inspirerer! Du er go'!

  1. kristinaandersen

   SÅ koselig å lese Beate, tuuusen takk <33

 10. Så fine tips!

  Samler du på noen servise sett? Du har så mange finer kopper osv!

  1. kristinaandersen

   Ja, det gjør jeg 😀 Bare ett jeg samler på, egentlig. Og så har jeg en vinglass samling 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *