TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

Heii november Måneden jeg egentlig vil at bare skal fly avgårde i en fei, hehe. Men jeg har likevel planer om å kose meg skikkelig, forberede meg til jul og finne på masse hyggelig! Håper snøen begynner å dale denne måneden og at regnet som øser ned ute nå kan trekke seg tilbake. Her kommer mine ønsker for den nye måneden ✨

ØNSKELISTE FOR MÅNEDEN

.. Ta en skikkelig rundvask i heimen den 30 november! Og denne gangen skal jeg ikke gjøre det selv, jeg har unnet meg vaskehjelp og gleder meg så til å komme hjem til et skinnende rent hjem, klart for å bli pyntet til jul. Alt skal bli vasket fra topp til tå her hjemme, og bli helt klart til at desember-magien kan starte. Jeg gleder meg altså så!

.. I slutten av november skal jeg forhåpentligvis dra til Hallingdal sammen med bestevenninna mi Hilde og kjæresten hennes, for å besøke verdens fineste gjeng med alpakkaer som er tamme. Herregud, klyp meg i armen! Kunne begynt å grine av tanken, jeg syns de dyrene er så fantastisk skjønne. Vi skal kjøre over Hardangervidda og forhåpentligvis ha to overnattinger på turen. For en drømmehelg!

.. Lage fotobok fra turen vår til Marbella. Dette har blitt en fast tradisjon for meg etter hver eneste reise de siste to årene, og jeg syns det er så hyggelig å holde på med. Hvor koselig er det ikke å se gjennom bildene i en bok, i stedet for via dataskjermen? Gode, gamle tradisjoner.

.. Opprettholde gode treningsrutiner og være flink til å lage hjemmelaget middag. Og ikke minst, fortsette med å spise mindre kjøtt! Nå har jeg spist kjøtt en gang på en uke, og er skikkelig fornøyd med det. Her om dagen lagte jeg verdens beste spicy vegan-gryte, og jeg tenkte å dele oppskrift med dere. Det er jo så mye godt man kan lage med bønner og grønnsaker! Kommer nok ikke til å bli vegeterianer, men spise mer vegansk enn jeg faktisk spiser kjøtt er et mål.

.. Lese ut minst en ny bok. Jeg har allerede lest ut Gunnhild Stordalen sin bok, og den kan virkelig anbefales. Elsker roen jeg får i kroppen med å lese, det er en så bra måte å koble av på.

.. Bytte ut frontruten på bilen min og sende den også på rundvask.. Haha! Har vært litt uheldig og fått steinsprut på ruta, og siden bilen er ny vil jeg ha det bort. Og så må den også bli fin til desember! Det fortjener den. Rensing av skinnseter og skrubbing av alt som er, den skal bli like fin som når jeg hentet den. For nå ser den ikke ut, usj!

.. Planlegge jule-bloggen min for desember. Dette året skal bli det beste noen sinne! I desember skal hele bloggen forvandle seg til Kristinas Juleunivers, og jeg kan ikke vente med å spre julestemning til dere. Dette stedet skal være nummer en plass å finne juleglede på, det er i hvert fall helt sikkert.

VELKOMMEN NOVEMBER ✨

38 kommentarer

 1. Steinsprutskade fikser de uten å skifte hele ruten om det ikke er en stor sprekk. 😊😅 Det er ofte gratis også via forsikringen. Fikk selv steinsprutskade i julen i fjor, ventet noen dager, og så sprakk den da det ble så kaldt ute. Tro set var surt, da jeg visste det kunne vært fikset gratis. 🙄

  1. kristinaandersen

   Det er stor sprekk dessverre, så den må gå 😅 Men nei, så kjedelig!! Maks uflaks :/

 2. Jeg gleder meg SÅÅ mye til jule-bloggingen din😍😍

  1. kristinaandersen

   Ååå <3 Det gjør meg så glad å høre Susanne 😀

 3. Høres ut som det blir en innholdsrik måned 😀

  1. kristinaandersen

   Håper det! 😀

 4. Hei.
  Ville bare si at; med mindre det er en stor steinsprut så ville jeg bare fått den fiksa. I de fleste tilfeller vil det knapt synes etter de har fiksa, og så lenge du har delkasko eller bedre bilforsikring (noe jeg vil anta med en ny Tesla), så er det gratis i tillegg.
  Ny rute så må du fort ut med 3-4000. Plutselig får du en steinsprut til, også er karusellen i gang.
  La heller de flinke gutta på verkstedet avgjøre om skaden er for stor eller ei til å fikses, og se det heller ann om du er fornøyd når det først er fiksa 🙂
  Feks. Hurtigruta, Riis osv…

  1. kristinaandersen

   Jeg har sjekket opp, men ruten må dessverre fjernes i dette tilfellet :/ Men takk for tips uansett, snille <3

 5. Gleder meg til julestemning på bloggen! <3

  1. kristinaandersen

   Jeg også! Teller ned <33

 6. Digger sånne månedsinnlegg. Jeg joiner på mange av forslagene minus vaskehjelp (Den tar jeg selv). Jeg reiser til KappVerde neste uke og det passer perfekt i november. Gleder meg sånn. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Så heldig du er Anja!! God tur når den tid kommer <3 Klemsi

 7. Det var da voldsomt til julemas! Blir helt matt

  1. kristinaandersen

   🙈😂

 8. Gleder meg til mye juleinspriasjon 😀 <3 Beste som finnes!!

  1. kristinaandersen

   Enig <33

 9. Siste episode av the cry blir lagt ut kl 24 i dag 😉 og det kommer ny sesong av Vanderpump Rules 3.desember! Weee,blir gøy!

  1. kristinaandersen

   GLEDINGS til begge deler!

 10. Skjønner ikke at du tør å ha vaskehjelp, har hørt så mye negativt om de – alt fra stjeling og at de ikke vasker så nøye som man skulle ønske. Vasking er kjedelig i seg selv, men det beste er vel å ta seg av dette selv i og med at man ikke vet hvor slurvete de egentlig kan være…

  1. kristinaandersen

   I know, jeg har sett det selv. Er en grunn til at jeg ALDRI har det lengre :p Usj! Krysser fingrene for at de ikke vasker kjøkkenet med dofilla her i november :p

 11. Gleder meg til masse julestemning på bloggen din! 💫❄️ Du har så fantastisk fin interiør stil, så jeg gleder meg til å bli inspirert! 😍

  1. kristinaandersen

   Takk snille Carina <3

 12. Skikkelig kjedelig med steinsprut. Måtte skifte rute på nesten ny bil tidligere i høst. Den bare sprakk over halve vinduet – hjelpes det var skummelt. Men å ta det på forsikringen blir ikke så dyrt så det er best å få det fikset. Gleder meg vilt til Kristinas juleunivers, hi hi. Denne uken har jeg startet julegaveshopping og det er så moro. Masse fint i butikkene og det beste er at man også alltid finner noe fint til seg selv også🙊🙊. God helg fineste Kristina. Klem fra juleinspirert Jenni

  1. kristinaandersen

   Så herlig med julegaveshopping, Jenni! Har begynt jeg å, det er så gøøøy <3 God helg søta 😀

 13. Jeg så en episode av folkeopplysningen på NRK om kjøttproduksjon og hva det gjør med både miljø og kroppen, ble tvert pesketarianer og har gått uten kjøtt i litt over tre uker 😊 jeg savner faktisk ikke kjøtt i det hele tatt, men klarer nok ikke å kutte ut fisk og egg! Alle monner drar tenker nå jeg 😊

  1. kristinaandersen

   Så godt jobba av deg, LH! Alle nonner drar, tenk hvis alle bare kunne hatt den tankegangen? Da hadde verden vært et bedre sted 😀 Klem!

 14. Ååå!!!! Gleder meg så til desember og til å få masse julestemning fra bloggen din!!!!🤗 Alle blogginnleggene dine er så gjennomførte og du leverer topp kvalitet vær dag, du er en heilt fantastisk blogger og person⭐️Ønsker deg en god helg💜

  1. kristinaandersen

   Så koselig å lese Emma, god du er! TUSEN TAKK <33

 15. Gleder meg til julestemning!! WOHO <3 I år skal jeg ha tidenes julestemning, så jeg er KLAAAR.. haha <3 Håper helgen behandler deg bra, fine Kristina. Klem!
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   God helg fine <3

 16. Gleder meg til desember på bloggen din. Ultimate julestemningen hvert år med pyntingen, bakingen og juletips hvert år her😁 Håper du har et litt mindre tre i år enn det svære knollen tok inn sist🙈 god helg kristina ❤️

  1. kristinaandersen

   SÅ koselig Therese <3 Knollen får IKKE lengre stå for juletreet, haha! Good helg kjære deg <3

 17. Første gang på flere år jeg faktisk nesten ikke kan vente til desember når jeg har en liten baby og kjøpt jule tøy og baby nisselue! I die! 😩❤️

  1. kristinaandersen

   Omg så koseliiiig <3 Skjønneste som finnes babyer i juletøy!!

 18. Gleder meg til juleblogging🎅💕🙂God helg 😙

  1. kristinaandersen

   God helg <33

 19. Hilde Marie

  Gleder meg til å komme i julestemning med bloggen din!😄❤️🎅🏻

  1. kristinaandersen

   <33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *