ROMANTIKK FOR EN HOS TANNLEGEN

Jeg fikk en perfekt avslutning på denne dagen, med en frisk tur rundt i bymarka i godt selskap. Tror Milo også var godt fornøyd med å få litt sol i fleisen 😉 I dag har jeg løpt rundt cirka hele dagen, og ja – jeg kom meg til tannlegen også. Utrolig nok! Lite fornøyd med egen prestasjon i tannlegestolen denne gangen, men når skrekken slår til kan jeg liksom ikke gjøre noe. Jeg hadde Belinda med meg som støtte, men på vei ut var samtalen dypt skuffende.

Meg: Du merker at han ser på meg på en spesiell måte, sant?
Belinda: Hæ? Var vi i samme rom..?

HALLOWEEN AT HOME

Men, over til noe helt annet. I kveld koser vi oss skikkelig her i heimen. Drømmeonsdag! Kanelboller og halloween-kakao (feirer null hull!) og selvfølgelig tidenes skrekkserie rullende over skjermen. Det holder derimot med kun en episode denne kvelden, jeg blir seriøst så utslitt av denne serien at jeg føler jeg må gjøre yoga og tøye ut etterpå. I år ble det ingen kostymer eller festlige lag på meg, men det kjenner jeg er helt greit. Hjemmekos vinner over fest any day ✨❤️

35 kommentarer

 1. må bare si at jeg eeeelsker podcasten deres! har fått tvangstanker om at jeg MÅ gå tur med hunden min like lenge som podcasten varer, så tror jeg har en hund som er veeeeldig fornøyd om dagen, haha😅

  1. kristinaandersen

   HAHA! Åååå, takk Martine, sykt koselig <3

 2. Hahaha, jeg elsker deg og tannlegen din! Hysterisk =D

  1. kristinaandersen

   😂😂 Love you!

 3. Spurte du om tannlegen har hørt på podden deres? Dør litt av deg og han😂😂😂 Har troa!
  Klem ❤🎃

  1. kristinaandersen

   Lever i tro og håp om at han ikke vet hva pod er…😂😂

 4. Hei. Hva har skjedd med tanna som trenger rotfylling?

  1. kristinaandersen

   Den trenger fortsatt det, men jeg drøyer så lenge jeg klarer 🙂

 5. Ååå, du har det så fint hos deg! 😀
  Jeg klarte å se typ 10 min av serien. Tror den blir for skummel 😂

  1. kristinaandersen

   Haha! Den er relativt skummel, JA :O

 6. Du altså!!! Hørtes ut som en perfekt avslutning på dagen din. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   <33

 7. Hvor er de fine runde bordene dine fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Guro! Fra Gubi 😀

 8. Hei skjønne Kristina! Jeg elsker bloggen din og ikke minst poden til deg og Belinda. Men jeg vil bare komme med en liten kommentar, eller konstruktiv kritikk om du vil. Jeg synes poden deres er hysterisk gøy og morsom, men jeg savner å høre mer fra deg på poden. På de siste podene synes jeg at Belinda prater veldig mye og du blir satt litt i bakgrunnen. Det blir litt kjedelig i lengden. Dette er ikke ment som hets eller hat, og dette er ikke ment som direkte kritikk til Belinda. Hadde bare ønsket at du kunne få sluppet litt mer til hvis du skjønner for du er jo så interessant og morsom du også! Ønsker deg en herlig dag! Stor klem fra en trofast leser og podlytter❤️

  1. kristinaandersen

   Heii H <3 Takk for innspill! Skal ta dette med Belinda og sørge for at jeg plaaaprer litt mer fremover 😀 Selv føler jeg at jeg tar for mye plass, haha! Vi blir bare glade for tilbakemeldinger! Stor klem <3

 9. FÅR* ikke for

 10. Hei Kristina. Du har det kjempefint hjemme hos deg! Kan jeg spørre hvor benken du har tv på er fra? Kos deg med fine høstkvelder 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snille Lise <3 Den er fra Ikea 😀

 11. Hvor er gulvteppet fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Home & Cottage 🙂

 12. Hei fine 💖 Husker du om juletreet ditt er 180 eller 210? Eller noe annet?😂 ooog hvordan har du hengt opp de Sirius stjernene?😙 vurderer De, de er jo superfine!

  1. kristinaandersen

   Heii! Åh, jeg husker faktisk ikke høyde på det :O Henger de opp med spiker 😀 Klem!

 13. Kanskje dumt spm, men er tv-benken din høyglans? Eller vanlig vit? 🙂

  1. kristinaandersen

   Vanlig hvit 🙂

 14. Hei! Vet du hva TV-benken din heter? Finner den ikke på IKEA sin nettside😊

  1. kristinaandersen

   Dessverre :((

 15. Tok serietipset ditt og ble desp etter episode 4. Fant den til slutt på youtube i ok kvalitet:) Tenkte å dele hvis du ikke orker å vente på Tv2 sumo <3

  https://www.youtube.com/watch?v=2rPQr4cNdRw

  1. kristinaandersen

   Nå kom den i natt tror jeg!! Men takk Andrea, får bruke den hvis ikke <3

 16. Varer de «stråene» lenge? Trenger de vann? Var såå fine <3

  1. kristinaandersen

   Heii du 😀 Nei, de kan stå tørt <3 Tror nesten de kan vare så lenge du vil, noe som er helt genialt 😀

 17. Elsker stilen din <3 Hvor er TV-bordet ditt fra? Har sett etter et sånn overalt, men ikke funnet noe som var perfekt!
  Hvilken farge er det på kontrastveggen? Den er også helt nyydelig :*

  1. kristinaandersen

   Det er fra Ikea, Vigdis 😀 Og veggen er i matt sort <3

 18. Hvordan lager du kakaoen din? Ser helt nydelig ut 🙂

  1. kristinaandersen

   Dette var bare pulverkakao fra Freia, hehe 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *