HAPPY HALLOWEEN

Donuts vil for alltid minne meg om den gangen jeg og Ida var strandet i New York for tolv timer etter en helsikkes reise hjem fra Hawaii. Femti timer brukte vi på hjemreisen, og når vi ble stuck i NY så bestemte vi oss for en ting: vi skulle i hvert fall ikke oppleve byen etter to døgn uten søvn. Så vi la på sprang til nærmeste Dunkin’ Donuts, bestilte et halvt dusin donuts og booket oss inn på nabohotellet ved flyplassen for å sove. Haha! Jeg fant disse donutsene i Marbella, og måtte selvfølgelig kjøpe med meg et lite brett igjen. Altså, se så kule! Halloween edition.

DUNKIN’ DONUTS 🍩

Skal man være glad eller ikke for at Dunkin’ Donuts ikke er i Norge? Jeg hadde lett vært innom der minst en gang i uka, så jeg har en følelse over at det ikke burde komme til byen jeg bor i…. I dag blir det derimot ikke donuts til frokost, jeg skal på trening og så egentlig til tannlegen. Men nå tok angsten helt overhånd og jeg er hysterisk, enda mer enn jeg pleier. Belinda skal til og med gå sammen med meg dit som støtte, noe jeg tvang henne til. Jeg eier nemlig ikke skam og går tilbake til samme tannlege som jeg har mast så om på podden, heeehe. Det hjelper jo dessverre ikke på skrekken. Så vi får se om jeg går eller ikke, hele meg skriker nei – jeg har ikke lyst å legge meg i den stolen i dag og vente på det som føles som døden. Det er så vondt å være så redd at jeg ikke en gang klarer å beskrive det. Først av alt blir det uansett trening, så vi får se om det klarner hodet. Fingers crossed! ✨

21 kommentarer

 1. Veeeldig enkelt svar på spørsmålet ditt: Nei! Hadde det vært DD i Norge hadde jeg fort vekk brukt opp hele lønninga mi på det hver måned 😀 hva skal du trene i dag? Du er så flink 💪:) lykke til hos tannlegen, regner med at vi får referat om hvordan det gikk 😮

  1. kristinaandersen

   HAHA! Da er vi to :p I dag blir det 30 minutter på mølla med intervaller, og styrke på mage. Gleder meg! Ha en fin dag Bell <3

 2. Disse hadde jeg ikke sagt nei takk til 😀

  Ha en fin dag 🙂

  1. kristinaandersen

   Like så Tonje 😀

 3. Hei, stakkars deg som skal til tannlegen.. Forstår hvordan du har det. Selv går det greit for meg i tannlegestolen, men jeg har en venn som har måtte ha beroligende direkte i blodet av en anestilege for å kunne fullføre. Sist gang han var fikk han rohypnoltabletter i stedet. Det funket heldigvis, mye billigere enn å betale for anesti. Bare et lite tips 😊 lykke til uansett! Alltid godt når det besøket er unnagjort! 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Anna 🙂 Dessverre fungerer ingenting på meg, eneste som hjelper er full narkose hvis jeg skal borre eller gjøre større behandlinger enn å kikke med speil i munnen. Heeelt håpløst!

 4. Uff, får helt vondt av deg Kristina! Jeg har det nok ikke like ille som deg, men jeg sliter kraftig selv. Jeg skjelver og griner på vei til tannlegen. Jeg har heldigvis funnet en som jeg er blitt mer trygg på, og jeg gikk til han ganske mye i fjor. Det var ikke rart da, med tanke på at jeg ikke hadde vært hos tannlegen på fem år før det, heeehe… Jeg heier SÅÅÅNN på deg!! Du er tøff <3 <3 Og klarer du det ikke i dag, så er det greit det også. Det kommer en ny mulighet senere. Sender deg en STOR klem <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Trist å lese Charlotte, er så vondt når man er så redd :/ Takk snilling, du er så god <3 Stor klem!

 5. Kan du ikke lage ett innlegg om den topp høst produkter til hud og hår? Du stråler sånn ❤️

  1. kristinaandersen

   Jo 😀 I fix!

 6. Hei! Lurer på hvordan du og Belinda møttes? Og hvor lenge dere har kjent hverandre?
  PS: elsker podden <3

  1. kristinaandersen

   Heii Lene <3 Vi møttes i 2010 på bloggcamp, eller enda lengre før – er faktisk litt usikker. Så vi går ganske så way back <3 Sykt koselig du liker podden vår! Klem 😀

 7. Lykke til hos tannlegen! Jeg har gjort så mye hos tannlegen at jeg er herda faktisk, haha! Til gjengjeld hater jeg blod og sprøyter, så forstår godt redselen din..

  Apropo redsel så har jeg også starta på haunting of hill house og er heeeelt hekta!! Dette kommer jeg til se ferdig fort.. :’D

  1. kristinaandersen

   Håper jeg blir herda selv en dag, haha! Og ja, den er helt rå :O

  1. kristinaandersen

   HAHAHA! Jeg døøøør 😩

 8. Hei, Kristina! Jeg oppdaget bloggen din for et par år siden, og siden har jeg vært her. Jeg tror aldri jeg har lagt igjen en kommentar, men det er på tide å gi deg litt skryt. For en jobb du gjør, for et inspirerende menneske du er! Jeg blir så glad når jeg leser bloggen din, for du er så positiv. Jeg får en type livsglede med en gang. Du må alltid huske på at folk heier på deg når du kjemper dine kamper og når livet ikke er helt på topp – og jeg er en av dem som gjør det hver eneste dag ✨ Du er sikkert ikke foruten negative kommentarer du heller, og noen ganger kan det føles litt tungt. Vet du hva? Den negativiteten til andre kan du bare se langt forbi, for det vil alltid være mennesker som ønsker å trykke ned andre. Dessverre. Du vet at du er et flott menneske, om ikke så sier jeg det til deg og det håper jeg du tror på. Takk, Kristina – for at du insipirerer meg og alltid formidler på en måte som gir meg en genuin livsglede.

  💛

  1. kristinaandersen

   Herregud, for en fantastisk koselig kommentar å få en onsdagskveld. Nå ble jeg helt varm i hjertet <3 Tuusen takk for fine ord, kjære snille Silje!

 9. Nå kommer jeg til å ødelegge for deg, men har du smakt Meny sine donuts med vaniljekrem inni? Oh my lord! Du kommer til å bli så hektet! 🙈😂 Prøv dem!

  1. kristinaandersen

   NEI! Ikke si det en gang… haha!

 10. Krispy kreme er såååå mye bedre❤️må prøves🍩🍩🍩🍩

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *