TILBAKE TIL HVERDAGEN

Tålmodige, snille og gode dere! Jeg har superproblemer med laptopen min om dagen, den slår seg av cirka en gang i minuttet og gjør det umulig for meg å jobbe. Og så er den bare ett år gammel? Det gir ingen mening at den skal streike så fort, eller? Prøver så godt jeg kan å vente med å kjøpe ny, men i dag må jeg i hvert fall få sendt den på reparasjon og håpe jeg får en jeg kan låne i mellomtiden. Så derfor har jeg altså ikke fått blogget, disse to bildene har jeg brukt til sammen rundt to timer å få ferdig og det er muligens det verste bildet jeg har sett av meg selv. Men man kan ikke ha divanykker eller et ønske om å se bra ut når man jobber på denne macbooken, da bruker man det man fikk lov å dra over i lightroom og håper på bedre dager snart 😅

Ser dere sniken på puta? ✨

I dag er jeg uansett tilbake som normalt på jobbfronten, og jeg har en følelse av at de fleste er glade for at jeg er hjemme fra ferie? Kommentarfeltet har vært så dødt den uka jeg har vært på tur at jeg følte seriøst at jeg snakket til meg selv her inne, noe som var gaanske så demotiverende. Jeg har jo vært så alt for godt vant med masse tilbakemeldinger og full fyr i kommentarfeltet denne høsten at jeg vurderte nesten å etterlyse dere alle, hehe. Neiiida! Men jeg håper dere vet at det beste med å blogge er kommunikasjonen jeg har med dere, og kommentarene dere legger igjen. Sånn virkelig! Det er så koselig å få tilbakemeldinger på det man gjør og jeg setter så pris på dere. ♥
Planen min for dagen nå er å få sendt macbooken tilbake der jeg kjøpte den, dra på et aldri så lite lunsjmøte, joggetur i bymarka (er så godt å trene ute nå på høsten!) og hjem igjen for å jobbe utover kvelden. Lover at vi sees igjen senere i dag! God onsdagsklem fra meg og Milo ✨

31 kommentarer på “TILBAKE TIL HVERDAGEN

 1. Johanne skriver:

  Så kjedelig med ødelagt PC!
  Hvis pcen streiker iløpet av de første to årene (noen har også lenger garanti), så skal du kunne reklamere på den 🙂 Dersom skaden ikke er selvforskyldt.
  Ønsker deg en super dag, Kristina!

 2. Iselin skriver:

  En av mange grunnene til at jeg elsker bloggen din er at du faktisk kommuniserer med oss i kommentarfeltet! 😀 Det er så koselig å føle seg «sett». Ha en strålende dag videre. <3

  • kristinaandersen skriver:

   Kommentarfeltet er alltid dagens høydepunkt 😀 Håper du har hatt en fin onsdag, Iselin! God klem

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg rekker dessverre ikke over alle på DM :/ Men svarer på så mange jeg kan <3 Lurer du på noe, er det alltid bedre å spørre her i kommentarfeltet på bloggen. Klem!

 3. Marit skriver:

  Veldig godt å ha deg tilbake, med nye innlegg på bloggen – savner deg med en gang om du hopper over én dag :p
  Men det er deg vel unnt å feriere med familien! Vil gjerne ha info om både huset dere bodde i, og en generell Marbella-guide.
  Ønsker det en finfin onsdag, Kristina 🙂

 4. Linn skriver:

  Det har jo vært litt færre innlegg å kommentere på nå når du hadde ferie også da 🙂 Og for min del så engasjerer ikke bildeinnlegg tilstrekkelig til at jeg orker å kommentere – selv om bildene er fine, for all del! Bra at du er tilbake for fullt nå 😀

 5. Marianne skriver:

  Hei! Eeelsker podden til deg og Belinda, dønn lyspunktet i podcast-uken! Men jeg måå spørre deg, det pampusgresset du la ut på snap, hvor er de fra? Har saumfart Bergen by men det er ingen som selger de tørket så nå begynner desperasjonen å melde seg… jeg må jo ha hundrevis av de i leiligheten i høst! Hehe håper du leste den siste setningen med skrikende stemme, anyways, takk for vb podkast og selvfølgelig h.takk om eventuell hjelp til å få tak i pampusgress xx Marianne

  • kristinaandersen skriver:

   Så stas å lese, takk Marianne 😀 Pampasene kjøpte jeg på en lokal blomsterbutikk her i Kristiansand. Ikke ofte kjeder har de, så kanskje du kan ta deg en tur på en lokal forretning i Bergen og se?? Lykke til! Klem 😀

  • Charlotte skriver:

   Hei Marianne! Jeg kjøpte fine pampasgress på Bergen Storsenter. På den blomsterbutikken som er inne på selve senteret i første etasje 🙂

 6. Lin skriver:

  Eg er stille i kommentarfeltet om eg ikkje har noe å tilføye, noe å støtte med eller gi tilbakemelding om.
  For at det skal skje må eg være engasjert, intressert, inspirert eller lese noe som treffer meg og er relevant for mitt liv.
  Eg reiser veldig lit selv fordi eg er ikkje så veldig intressert ( sorry not sorry) og da føler eg at eg kan bidra veldig lite med annet enn at å wow for en fin strand, lekkert hus osv..
  Velkommen hjem igjen, håper du finner en laptop som funker og at kroppen har kommet seg etter den pyton hjemreisen 🙂 ha en magisk dag klemmeting <3

 7. kristinaandersen skriver:

  Takk, LH <3 Og så kjipt å øese du har hatt en tung dag. Sender deg en god klem, og håper kvelden din kan bli bedre <3

 8. kristinaandersen skriver:

  Han er i storform om dagen, ingenting som gjør meg mer glad enn det <3 Tuusen takk som spør, Ingrid <3

 9. Linn skriver:

  Har sagt det før og seier det igjen; det er kvardagslivet ditt eg likar best å lese om og sjå bilete frå 😀 Du er forresten fantastisk flink til å svare på kommentarane på bloggen din – til og med på kritikk. Det gjer at ein får ekstra lyst til å gi deg tilbakemeldingar, både positive og negative (dvs. konstruktiv kritikk). Har ikkje sett nokon av dei andre store bloggarane gjere det same… Så all ære til deg! Du er fantastisk, Kristina! Diggar både bloggen og podden. Litt kjedeleg å høyre om Love Island tykte eg, men elles har alt vore heilt topp etter min smak! Stor klem <3

 10. Charlotte skriver:

  ENDELIG!! Har savnet deg her inne, haha!! <3 Gleder meg til å se alt det fine og morsomme du kommer til å blogge om fremover <3 Drømte faktisk natt til i går at vi var på julemarked og spiste julepølser, haha! Tror jeg har vært så innstilt på julestemning i år, at jeg begynner å drømme om den personen som er helt rååå på jul, HAHA! Stooor klem
  http://www.charlottetunes.no

 11. Helene skriver:

  Hei Kristina 🙂
  Jeg hørte på tirsdagens podcast i går hvor dere bl.annet snakker om Loco.no som er deres nye sponsor – så gøy, gratulerer! 🙂
  Jeg er ekstremt opptatt av dyrevelferd og kom til å tenke på om du kanskje kunne skrive et innlegg om dette hvor du bl.annet opplyser om appen «dyretestet?» Her får man enkelt en oversikt over dyretesting av produkter/kosmetikk. Evt om dere kan ha dette som et tema i neste podcast? Jeg vil at flere skal være bevisst på dette og handle smartere, slik at vi sammen forhåpentligvis kan hjelpe disse stakkars dyrene som lider et grusomt liv.
  Elsker bloggen din, og ikke minst podcasten deres! Dere er helt fantastisk skjønne!
  Ønsker deg en kjempefin dag 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Helene! Takk for fint forslag, det kan vi prøve å få til 🙂 Og tusen takk for gode ord, skikkelig koselig du liker podden vår <3 Klem!

Comments are closed.