UFLAKS OG IDIOTPASSASJER

Herregud, jeg er hjemme igjen etter en reise til Norge som ikke gikk etter planen overhodet. Vi skulle fly fra Marbella 06.00, og stod opp tre timer før – altså midt på natten. Egentlig ganske greit, for da ville vi være hjemme 13.00. Men alt bare skar seg helt. Flyet kunne ikke lande på Gardemoen pga ekstrem tåke, så vi landet på Torp og ble holdt i flyet i tre timer på bakken uten å kunne å gå ut. Tung luft fikk mildt sagt en ny betydning, haha! Etterpå ble vi flydd tilbake igjen til Gardemoen, noe som igjen betydde at vi hadde mistet flyet vårt til Kristiansand. Så vi måtte vente på flyplassen i åtte timer, før vi endeliiig kunne komme oss hjem. Reisen vår hjem fra vi kjørte fra Marbella og var hjemme igjen tok ikke mindre enn 20 timer. Hva gir du oss av flaks?

VACAY LOVIN’

En ting som provoserte meg noe så innmari på flyet, var en mann som overhodet ikke ville godta at flyet vårt måtte snu pga ekstrem tåke. Så den apekatten bestemte seg for å regelrett skjelle ut piloten i langt over en time mens vi stod på bakken, og han var så sur at jeg var sikker på at hodet hans skulle ekspoldere av rødhet. Den stakkars piloten beholdt så roen og gjento seg selv med at «jeg har 180 personer i flyet, jeg kan ikke riskiere en landing som ikke er safe». All ære til han, selv fikk jeg lyst å dra mannen etter ørene til helsikke ut av hele flyet. For en forbanna idiot! Ja, det er kjipt å vente på bakken innesperret i et fly og minste flyet hjem – men det er enda kjipere å riskiere livet fordi man skal drite i sikkerheten. Da ville jeg heller valgt å vente på bakken i tre dager, hvis det måtte til. Vi kom oss heldigvis ned til slutt, og tåken var så ekstremt da også at jeg ble livredd. Vi så seriøst ikke bakken før vi svede to meter over den, iiiik. Massiv tåke og landing er to ting jeg hater når jeg flyr, jeg ser liksom for meg at et fly skal komme i mot oss uten sikt og at vi skal kollidere. Men selvfølgelig gikk det greit denne gangen også, og vi er alle trygt hjemme igjen. ♥

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Takk til mine foreldre for verdens beste ferie, det er lenge siden jeg har slappet så av og koblet så ut. Som vi har kost oss sammen på denne turen ♥ Det er heldigvis alltid godt å komme tilbake til hverdagen hjemme også, spesielt når det er full høst her og så deilig vær. I dag skal jeg ut å gå med bøsse for Kirkens Bymisjon sammen med Celina og fineste lille Noah, og det gleder jeg meg så til. Årets viktigste søndagstur! Jeg håper alle åpner dørene i dag og legger litt oppi bøssene. Enten det er ti eller femti kroner, alt hjelper ✨

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

14 kommentarer på “UFLAKS OG IDIOTPASSASJER

 1. Jeanette skriver:

  Åh,så kjedelig! Sånn venting som det der må jo være det verste! Bra dere kom dere hjem til slutt hverfall. Flott at du er bøssebærer,jeg har pengene klar til de kommer på døren her i dag 😀 alltid viktig å gi til en god sak

  • kristinaandersen skriver:

   Fordi toget gikk akkurat når vi kom, så det ville bare tatt en time kortere enn å fly. Og bilen vår stod på flyplassen i Kristiansand 🙂

 2. Charlotte skriver:

  Herregud så kjedelig! Noen turer glemmer man ikke, rett og slett fordi de er stappet med så sykt uflaks, haha! Så fint at dere går som bøssebærere i dag – viktig sak å støtte synes jeg. Donerer til Kirkens Bymisjon hver måned, og vippset når de kom på døren. Jeg har ikke råd til store summer, men alt hjelper. Fint at du setter lys på akkurat det <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  • kristinaandersen skriver:

   Haha, ikke sant!! Tidenes reisebok på hjemveien der.. Så herlig å lese Charlotte, alt hjelper MASSE 🙂 Klem!

 3. Victoria skriver:

  Fy søren, det skal alltid være noe når man er ute på reise! Men bra dere kom dere hjem til slutt <3 (ps: Gardermoen**, måtte bare!)

 4. R skriver:

  Hører på siste podden nå og du er FAEN meg så rå som tok kontakt med kjæresten til den drittsekken!! DIGGER at du gjorde det <3

 5. Johanne skriver:

  Er det litt tørketider på bloggen om dagen, vært litt lite innlegg den siste mnd:-O skjønner det med tanke på ferien denne uka, men syntes generelt det har vært lite innlegg siden i sommer :-/

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg har to innlegg hver dag cirka 330 dager i året, Johanne 🙂 Har tatt to fridager nå av personlige årsaker. Tilbake som normalt i morgen.

 6. Helena skriver:

  Tipser om «the keepers» på Netflix om du ikke har sett det. True crime som er meget spennende, Søster Cathy ble drept, og to tidligere elever begynner å grave for å finne ut hva som egentlig skjedde i dette mysteriet. Imidlertid avsløres det en mye dypere bevart hemmelighet i det katolske samfunnet i Baltimore.

Comments are closed.