ET MAGISK EVENTYRSTED

PUENTE ROMANO


Denne perlen av et sted må jeg bare tipse dere om. Puente Marbella ligger helt nede ved havet, midt mellom Marbella og Puerto Banus. Dette må være et av de koseligste stedene å besøke i Marbella, fordi man føler man trasker rundt på et lite eventyrsted. Det minnet meg altså så mye om Hawaii! Etter mitt syn virket det ikke til å være så innmari mye turister heller, kanskje ikke så mange vet om dette stedet enda? I dont know! Men nydelig er det i hvert fall. Puente Romao ligger helt nede ved havet, og du kan traske rundt i det som føles som en liten evighet oppover i den fineste grønne oasen. For de som driver med instagram er jo dette stedet helt magisk, her er det locations som perler på en snor. Uansett hvor man snur seg så er det bare helt magisk fint ✨

RACHELS ECO LOVE

Rachels Eco Love ligger i Puente Romano, og er et lunsjspot du absolutt burde legge et besøk til. Det er relativt dyrt å spise der, men så absolutt verdt et besøk mens du er i Marbella. Dette er et vegansk sted som serverer så mye godt, og det er bare så innmari fint der med turkise stoler, svingende palmer og et nydelig basseng du har utsikt over ved spiseplassene. Tips til bestilling: crepe med bær og vegansk nutella, juicen som heter pinapple explosion, iskaffe, sharingplatter med hummus og coco bowlen er et must. Sistnevnte kan du bestille med eget navn kuttet ut i mango, mmm!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Et aldri så lite Marbella-tips fra meg! Er det noen av dere som har vært i Puente Romano før? Helt sikkert litt mer folksomt her i sesong når det er rundt sommertid, noe som virkelig gjorde det ekstra deilig å være her nå. Det var så stille og rolig, og skilte seg så ut fra de andre travle stedene her nede.

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

4 kommentarer på “ET MAGISK EVENTYRSTED

 1. Isabelle skriver:

  ååh, kristina! Jeg hører på podden deres og håper så inderlig du kan ha et blogginlegg eller dere kan ha en episode hvor dere prater om kjærlighetssorg, det å komme over det, og være sterk og stå på egne ben, hvordan være lykkelig alene og det med å være singel, o.l
  Er inne i et breakup nå og det er så vondt! Can you help a girl out! Trenger motivasjon og du virker som en virkelig rett person til å prate om dette <3

  • kristinaandersen skriver:

   Det kan vi få til Isabelle <3 Sender deg verdens største klem! Og jeg må uansett si det: det går over, selv om det føles som hele verden skal rakne i noen uker. <3

 2. Jeanette skriver:

  Du som likte True crime serien hvem drepte Birgitte,kommer sikkert til å like true crime serien om Orderudsaken. Kommer på NRK1 søndag 28.oktober 21:40. Jeg skal uten tvil se den! Elsker sånne serier

Comments are closed.