NÅR MAMSEN DISKER OPP

Det er i mine øyne ingen i denne verden som lager bedre mat enn mamma ♥ I går våknet jeg opp til denne frokosten, noe jeg egentlig har gjort hver eneste dag siden vi kom hit. Det er helt magisk å spise frokost til svaiende palmer, blå himmel og fuglekvitter ute i hagen – til en nydelig utsikt over basseng og fjell ✨

fresh pressed juice and spanish brekkie 🍊

Tid sammen er det koseligste jeg vet om, og det jeg elsker aller mest er når jeg kan reise på tur sammen med familien min. Det er en årlig tradisjon vi har hatt siden jeg var liten jente, og jeg håper vi kan holde på den i alle år i fremtiden også. Det er en fin ting å alltid kunne se frem til ♥ Ellers må jeg spørre dere om litt hjelp. Er det noen av dere som jobber i lightroom og har problemer med at programmet shutter ned når man jobber med bilderedigering? Jeg har brukt tre timer på å redigere bildene over, da lightroom avsluttes med en feil for hvert enkelt trinn jeg gjør. Jeg blir gal! Har prøvd å avslutte macbooken og alt som er, men ingenting funker… Baaah!

14 kommentarer

 1. Åå, så utrolig koselig! Ikke mye som slår en fin og god frokost med noen man er glad i. Skikkelig koselig start på morgenen. Håper du får en nydelig onsdag 😍 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Takk Charlottemor <3 Håper dagen din blir helt kjempe! Stor klem 😀

 2. Wow, bra mamma 😀

  1. kristinaandersen

   JA <333

 3. For en magisk frokost 🤩

  Må bare si at ukens podd var hysterisk. Det gledes til hver tirsdag 😜
  Å jeg lo høyt da du trodde at k’en var k¨k og ikke kjemi….🙈😂 Måtte ta meg sammen der jeg satt midt i kontorlandskapet 😂

  1. kristinaandersen

   Hahaha 😂 Likte ukens episode selv, satt faktisk å lo meg ihjel av oss 😂 Så koselig du likte den, TE <3

 4. Kan gravide og ammende ta de hår vitaminene du tar? 😀 får aldri svar med kundeservice..

  1. kristinaandersen

   Heii Silje <3 Tørr IKKE svare på det, da jeg ikke vet :/ Jeg skal sende de en mail å sjekke for deg 😀 Klem!

 5. jeg ELSKER podcasten deres! herregud dere er så lættis! GOD BLESS!

  1. kristinaandersen

   Åååå, TAKK <3 Blir så glad!!

 6. HVOR starstruck ble du da Inger (i Dubai) svarte at hun hører på podden deres når hun trener? 😀 Haha, jeg ble så gira da jeg leste det 🙂

  1. kristinaandersen

   Hæææ? Dette har jeg ikke sett. Inger er SÅ skjønn <3

 7. Åh, dette ser jo helt nydelig ut! =D
  Nyt resten av turen <3

  1. kristinaandersen

   Takk Karianne <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *