NÅR MAMSEN DISKER OPP

Det er i mine øyne ingen i denne verden som lager bedre mat enn mamma ♥ I går våknet jeg opp til denne frokosten, noe jeg egentlig har gjort hver eneste dag siden vi kom hit. Det er helt magisk å spise frokost til svaiende palmer, blå himmel og fuglekvitter ute i hagen – til en nydelig utsikt over basseng og fjell ✨

fresh pressed juice and spanish brekkie 

Tid sammen er det koseligste jeg vet om, og det jeg elsker aller mest er når jeg kan reise på tur sammen med familien min. Det er en årlig tradisjon vi har hatt siden jeg var liten jente, og jeg håper vi kan holde på den i alle år i fremtiden også. Det er en fin ting å alltid kunne se frem til ♥ Ellers må jeg spørre dere om litt hjelp. Er det noen av dere som jobber i lightroom og har problemer med at programmet shutter ned når man jobber med bilderedigering? Jeg har brukt tre timer på å redigere bildene over, da lightroom avsluttes med en feil for hvert enkelt trinn jeg gjør. Jeg blir gal! Har prøvd å avslutte macbooken og alt som er, men ingenting funker… Baaah!

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

9 kommentarer på “NÅR MAMSEN DISKER OPP

  1. kristinaandersen skriver:

    Heii Silje <3 Tørr IKKE svare på det, da jeg ikke vet :/ Jeg skal sende de en mail å sjekke for deg 😀 Klem!

  2. LH skriver:

    HVOR starstruck ble du da Inger (i Dubai) svarte at hun hører på podden deres når hun trener? 😀 Haha, jeg ble så gira da jeg leste det 🙂

Comments are closed.