FINE KJOLER TIL FESTSESONGEN

Reklame i samarbeid med Floyd.


JOINING THE LEO GANG

Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har vært på jakt etter en fin leopardkjole i flere måneder, uten hell. Enten ser de ut som pølseskinn på kroppen, eller så ser jeg ut som noe som ikke egner seg å nevne på bloggen For leomønster kan i mine øyne fort se tacky ut, men denne kjolen – den er akkurat som om jeg skulle ha designet den selv. Jeg elsker den! Og ble så glad når den kom frem akkurat en dag før jeg dro til Marbella, slik at den kunne bli med i kofferten. Uten tviiiil min nye favorittkjole, som både kan brukes på ferie slik som nå eller på festlige happenings. Den er så fin med høye hæler til, og sitter helt perfekt på kroppen med et belte man kan snøre rundt og stramme i midjen.

KJOLEN FINNER DU HER

Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt, og flere av dere har spurt om jeg ikke kan tipse litt om fine kjoler til denne tiden. Så, jeg har laget en samleside her med alle mine favorittkjoler til både datenights, ferier, julebord eller happenings hvor du bare vil pynte deg litt eller se fresh ut. Det er jo så mye fint! Det beste med Floyd er at de har kjoler for absolutt alle, uansett stil og fasong. Størrelsene er det jeg vil beskrive som gode, er du en medium så passer du liksom medium hos Floyd. Og jeg vet at slike ting betyr mye for veldig mange jenter, når flere ikke en gang får presset seg inn i to størrelser over hva de egentlig bruker hos enkelte kjedebutikker. Selv syns jeg også det er kjekt å kunne bestille en medium og faktisk få plass i den, eller en large for den saks skyld. En størrelse er faktisk bare en størrelse, det syns jeg vi skal huske. ♥
Floyd har alltid fri frakt hvis du handler for over 600,- og gratis bytte i nettbutikken, slik at du fint kan bestille hjem for å prøve din favoritt. Mandagsklem fra meg!

4 kommentarer på “FINE KJOLER TIL FESTSESONGEN

 1. hhh skriver:

  Så sykt lite troverdig du og Ida er. Alle vet at dere ikke handler på Floyd, med mindre dere får betalt for å reklamere for det. Helt latterlig, og dere mister jo all troverdighet.

  • kristinaandersen skriver:

   Til info så får vi plukke nøyaktig det vi vil hos Floyd, og velger ting etter vår stil. Jeg har handlet hos Floyd i flere år, og har blant annet vist flere kjoler frem derfra uten spons de siste fem årene. Men for all del, takk for at du delte din mening 🙂

 2. kristinaandersen skriver:

  Så herlig Mette at du fant noe du likte der 😀 Ønsker deg en kjempefin tirsdag! God klem <3

Comments are closed.