I FEEL PRETTY

Filmen jeg skal tipse om i dag virkelig elsker elsker eeeelsker jeg! Den er så gøy, morsom, fin og samtidig viktig. En film alle har godt av å se, og selv om den er full av humor slik at man vrenger seg av latter, så er budskapet i den så utrolig fint. En handling vi alle kan lære av, tenker jeg.

I FEEL PRETTY 💋

I Feel Pretty har magiske Amy Schumer i hovedrollen, som spiller Renee. Og hun gjør det med så stor glans at jeg har ikke ord! Renee har i alle år slitt med både vekt og dårlig selvbilde, noe som stopper henne i alt for mye i livet, da hun overhodet ikke har troen på seg selv. En dag melder hun seg på Soulcycle med en gjeng babes som ikke akkurat hjelper på selvtilliten, men plutselig faller hun av spinningsykkelen og får en kraftig hodesmell. Når Renee kommer tilbake til seg selv etter fallet så endrer absolutt alt seg, og speilbildet hun møter av seg selv kan hun neste ikke tro. Hun føler seg ikke bare slank, fit og helt rå – men også dønn strøken. Med sin nye selvtillit bestemmer Renee seg for å ta livet med storm og kaster seg ut i nye eventyr for å oppfylle drømmene hun alltid har hatt. Forskjellen er bare en viktig ting: Renee har endelig troen på at hun er god nok.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Det jeg elsker mest med denne filmen er at den på en morsom og fin måte skildrer at skjønnhet kommer innenfra, uten at en irriterende selvutnevnt feminist skal stå å kjefte det inn i hodene våres. I Feel Pretty viser så fint at hvis man har troen på seg selv og har selvtillit, kan man klare de utroligste ting. Det er så viktig å ikke bli stoppet av seg selv, og jobbe med å innse at man er god nok som man er. Og det siste som burde få påvirke nettopp det, er hvordan man ser ut. Denne herlige latterkulen av en film må dere se, babes! Jeg leide den via appstore på apple-tv. 💖

5 kommentarer på “I FEEL PRETTY

  1. Ann Merete skriver:

    Skriver under på den! Så den selv i helga og den fikk meg faktisk til å føle meg bedre – og til å tenke litt over hvordan man lar utseende og ting man ikke er fornøyd med påvirke selvtilliten. Bra tips! 😀

Comments are closed.