MARBELLA VACAY

VACAY HOUSE

Goood morgen fra deilige Marbella og verdens fineste hus ♥ Her er det faktisk så nydelig at jeg ser ingen grunn til å bevege meg ut fra området i det hele tatt. Haha! Vi skal kose oss her i åtte dager, og jeg gleder meg så til å få ladet batteriene. Har kjøpt med meg to bøker og skal bare kose meg maks. Slappe av med bassenget, spise god mat og drikke iskald sangria. Det gledes!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Bittelitt av huset vi leier. Har dere sett noe så magisk? Det er fire soverom her, fire tilhørende bad, soldekk både oppe og nede, en gigantisk stue, den fineste hagen og bare alt jeg kunne ønsket meg. Nok av boltreplass til familien, og alt jeg tenker er at jeg vil aldri hjem igjen. Målet må jo være å bo sånn her når man måtte ønske i denne deilige varmen? Rømme fra vinteren hjemme og dra ned for å lade solbatteriene, hehe. For en drøm! Tenkte jeg kunne filme en housetour vlog til dere, om det er ønskelig selvfølgelig? Bare hyl ut! Ønsker dere en fin lørdaaag ♥

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

16 kommentarer på “MARBELLA VACAY

 1. kristinaandersen skriver:

  Enig, er så fint her <3 Vi har leid gjennom privatpersoner, men huset skal til utleie 🙂 Klem!

 2. Charlotte skriver:

  Herregud for et hus!! Helt rååått <3 Skjønner godt at du ikke trenger å bevege deg ut fra området der, man har jo alt på en og samme plass, haha 😀 Perfekt sted for å lade batteriene til vinteren. Håper du nyter ferien noe innmari – det er såå fortjent <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

 3. Juleelsker skriver:

  Kos deg masse❤️ Julemenneske som du er, så lurte jeg på om du kanskje kunne lage et innlegg om tips til julegenser/pysj og andre ting relatert til jula?

 4. Jenni skriver:

  Å noe så herlig! Bare å nyte mens du kan. Ser gjerne mer fra huset i en housetour. Ha en herlig tid med familien i varmen. Gleder meg til flere innlegg fra Marbella. Klem

Comments are closed.