TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

Oktober ♥ Ti dager for sen med denne spalten, men jeg syns den er så hyggelig – så her kommer den likevel. Nå er det bare to dager til jeg hopper på flyet og drar mot varmere strøk, som jeg gleder meg. Men jeg gleder meg også til å komme hjem igjen, nyte høsten og gjøre masse koselig! 🍂

HELO OCTOBER

.. Dra på ferie til Marbella, hvor jeg virkelig håper å få koblet skikkelig av. Lese bøker, ligge ved bassenget, ha grillkvelder hjemme i huset, dra ut å spise med familien og gå morgentur hver eneste dag i varmen. Gleder meg altså så til å komme meg bort en tur!

.. Vaske ned balkongen og pakke ned både grill og hagemøbler for i år. Et evig slit når jeg skal til med dette, men i fjor stod alt ute gjennom vinteren og det gjør jeg ikke igjen. Så, bare til å ta seg sammen og få det gjort.

.. Kokkelere frem masse deilige høstretter på kjøkkenet. Det skal bli supper i fleng og så har jeg så lyst å prøve ut nye vegetarretter. De siste ukene har jeg faktisk kun spist kjøtt tre ganger, og det føles veldig bra. Vegeterianer er jeg ikke, men kjøttfrie dager har jeg godt av og det er jo så gøy å teste ut nye ting.

.. Oppgradere høstgarderoben. Jeg var på besøk hos Geir i går for å gjøre regnskap, og når han sier at «nå fortjener du deg en tur på shopping», så fortjener jeg det helt på ekte… Haha! Deilige strikkegensere, noen nye jeans, en ny kåpe i kamelfarge og varme skjerf står på ønskelisten. Og noen svarte, lave sko.

.. Unfollow. En aldri så liten instadetox, som vi snakket opp i podden for noen episoder siden. På tide å renske opp i hvem jeg følger på instagram og velge hva jeg vil se i feeden min. Problemet er bare at jeg stresser for at folk skal ta det personlig når jeg slutter å følge de, og den tanken irriterer meg litt. Flere som kjenner på den følelsen? Samtidig som det ikke kan være sånn, man må jo få følge det man selv interesserer seg for og som gir inspirasjon. Så håper jeg også å finne noen nye, inspirerende kontoer jeg kan følge. Any tip?

.. Dra på skogstur, brenne bål og ha med kakao på termos.

.. Stresse ned og sette meg selv litt mer først. En haug av planer i ukedagene er ikke helt min greie og i september har jeg avlyst x-antall avtaler fordi jeg verken har tid eller energi til å løpe ut når kvelden kommer. Så jeg må lære meg at det er lov å si nei. Helger er til for å være sosial, men i ukedagene fremover ønsker jeg å fokusere mer på meg selv og finne tilbake til hvilepulsen her hjemme.

.. Trene mandag til fredag og holde på gode rutiner.

.. Finne ut hva jeg skal gjøre med kjøkkenviften min, hehe. Den irriterer meg grønn! Så, på tide å finne noen som kan fjerne den for meg og ta en avgjørelse på hva jeg vil gjøre den. Og så må jeg bestille meg ny lampe til kjøkkenet også. Det kommer til å bli så fiiint!

33 kommentarer

 1. Kos deg masse på ferie, og når den tid kommer; med å oppdatere høstgarderoben – Så gøy! Nå ble jeg inspirert til å gjøre noen av de samme punktene på denne listen selv, tusen takk for all inspirasjon og feel-good-vibes man får av å klikke seg inn her <3

  1. kristinaandersen

   Så koselig Anya, takk for fin kommentar <3

 2. Har du satt på vippeextensions igjen?😍

  1. kristinaandersen

   Nei 😀

 3. Kjenner en som har kjøkkenvifte på induksjonsovnen. Da slipper du å ha vifte i taket i det hele tatt. Genialt😊

  1. kristinaandersen

   Jeg vet! Supersmart 😀

 4. Hei, et lite tips til Instagram. Du kan slå av varsler på både innlegg og story, uten at du slutter å følge de. Da får de aldri vite at du ikke ser innleggene 😀

  1. kristinaandersen

   Jaa, det har jeg fått med meg 😀 Lurt lite triks hvis man trenger en timeout fra enkelte ;p

 5. Så deilig med tur til Marbella – det er du vell unt! Håper du får ladet batteriene skikkelig, og tar godt vare på deg selv <3 Jeg skal være flink til å slappe av og koble ut på kveldene, ikke være så opptatt av sosiale medier o.l. Håper du får en strålende onsdag <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Takk snilling <

 6. Bilde nr 1 av deg var nydelig😍😍😍

  1. kristinaandersen

   Takk Rita <33

 7. Så hyggelige planer <3 Det er såå koselig med høst, og det beste av alt er at julen nærmer seg 😍
  Og for en fin genser du har på!! Kan jeg spørre hvor den er fra?

  1. kristinaandersen

   Ikke sant! SOM jeg gleder meg <33 Genseren er fra FWSS troor jeg. Klem!

 8. Nyyydelig selfie du la ut på snap i dag! Hvilken lipgloss bruker du? 🙂 Håper du har en fin onsdag <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk snilling! Jeg har på Instant Light Lip Comfort fra Clarins i farge nummer 4 🙂

   1. Tusen takk for svar 😀

 9. Jeg har litt vanskelig for å tro på bloggere som reklamerer for hårtabletter, spesielt når de et år reklamerer for noen så senere reklamerer for noen andre. Jeg har brukt haircare i et år nå siden du begynte å bruke det, men nå reklamerer du for noe annet. Så bare lurer på hvorfor du byttet? Og om jeg slutter på haircare nå og begynner på de du tar, er det da som å begynne fra start igjen? Hadde satt virkelig pris på svar for synes håret ditt har blitt veldig fint og langt i det siste 🙂

  1. kristinaandersen

   Hvorfor jeg byttet har jeg dessverre ikke lov til å uttale meg om :/ Beklager! Håret mitt har blitt lengre enn det noen gang har vært, så det merket jeg bruker nå er i mine øyne det beste 🙂 Klem!

 10. Hei, hvor er tv-benken din fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   IKEA 🙂

 11. Kommenterer igjen: må bare si at den nye headeren på bloggen din er kjempefiiin!! 😀

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Linn <3

 12. Kristina, herlighet så nydelig den nye headeren er! Du er vakker <3 Håper på flere vlogger fremover, syns du er så morsom!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk snille deg <3

 13. Så mange fine tips!! Å oppgradere høstgarderoben må være det beste. Fant den fineste kamel kåpen på nettet som jeg vurderer å klikke hjem.. Farlig farlig, vipps så ligger det for mange fine høstklær i postkassen 😅 Jaja favorittårstiden helt klart 🌷

  Ønsker deg en fin uke videre og helg når den tiden kommer!! Klem 💚

  1. kristinaandersen

   Like så Stine <3

 14. Om du liker viben på inspirasjonsbildene i innlegget (who doesn’t?) så anbefaler jeg @booksundays ! Bare deilige bruntoner og hygge-feel 🙂

 15. Hei, jeg vil gjerne prøve produkter fra good for me 😀 men får ikke rabattkoden til å fungere?

 16. Nydelig ny header du har fått deg, du er jo bare så skjønn ★ Gleder meg til å se deilig matretter utover høsten her hos deg, du er flink til å ta bilder – fristende bilder som er en fryd å se på (elsker mat bilder inspirasjoner), selv om vi er forskjellig i matveien… Og ja, til mer turer med bål & varm kakao (både inne & ute/kakao altså, hehe…), jeg trenger inspirasjon for å komme meg ut mer – og kanskje jeg blir litt mer fristet til å komme meg ut på tur 🙂 Nyt herlige dager i varmen fineste Kristina – det fortjener du 😍 Klem

  1. kristinaandersen

   Takk fine gode Metteor <3

 17. Personlig ville jeg blitt lei meg om venner og bekjente ikke ville følge meg lengre. Jeg kommer derfor ikke til å slutte å følge andre, hvis jeg risikerer at de kommer til å føle seg skikkelig dritt. Jeg føler at det er viktigere for meg å ta vare på hverandre enn at alt skal være så inspo. Men jeg er også enig i at man må gjøre det som er rett for seg selv.

 18. Mange fine planer fremover <3 Ville bare si at jeg forstår deg godt på instagram-tankene. Jeg har nettopp unfollowet over tusen kontoer (VIRKELIG gått i dybden og rensket ut for uengasjerte kontoer, kontoer som er blitt deaktiverte – og kontoer som du sier så fint: ikke lenger er inspirerende for meg. Drømmer er å gjøre karriere ut av Instagram som travelgirl, så det er superviktig med godt engasjement og inspirerende kontoer på den listen! Om du er redd folk skal ta det personlig (ser den) så kan man alltids lage en 'privat' konto man bruker til å følge venner og familie, også kan man beholde den man har brukt tid og penger på til business <3 Anbefaler forresten å sjekke ut Gypsea_lust, Elsas_wholesomelife, og dreaming_outloud. Tre av mine favoritter <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *