THROUGH MY PHONE W.40

En gang i uka fremover innføres herved en ny spalte her på bloggen: through my phone. Mobilbilder gir meg latterlig nok litt angst, men samtidig tenker jeg kanskje det kan være hyggelig for dere å se bilder fra privaten og litt mindre perfekte glimt fra hverdagen? ♥

På torsdagstur med min lille (beste) venn i verden.

Tacokveld med hele Andersen-klanen hos min onkel. Vi er så flinke til å samles i familien, og det gjør meg så glad! Ingenting som betyr mer for meg enn familietid.

Det har blitt fyr i peisen hver eneste dag den siste tiden og stearinlys tennes både morgen og kveld. Koser meg så i leiligheten om dagen, vil helst være inne heele tiden.

Lykken er å møte på ekkorn på morgentur. Ikke bare ett, men to! De satt på nøyaktig samme plass i godt over en time, og jeg har funnet ut at jeg trenger et ekkorn i livet mitt her i leiligheten.

Meg og den fineste jeg vet.

Koselørdag hos Hilde.♥

19 kommentarer

 1. Ja 😍

  1. kristinaandersen

   <3

 2. Dette innlegget likte jeg skikkelig godt Kristina! <3

  1. kristinaandersen

   Så gøy Line! <3

 3. Så koselig! Synes det er kjekt å se slike bilder jeg. Ekte og fint 😍 og hallooo, mormor-Crush! Hun er såå fin. Ser snill ut som dagen er lang, akkurat som deg! ❤️ Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Så god du er Charlotte! Mommo er den beste dama 😀 Ønsker deg en super dag <3

 4. Så gøy du har begynt med slike innlegg! :-))
  Hvor bor din mormor? Er så koselig når jeg ser hun på Nille når jeg er på jobb der:)

  1. kristinaandersen

   Det kan jeg ikke si her Siv Renate, hehe. Men hun er verdens skjønneste <3

 5. Through 🤓

  1. kristinaandersen

   Oi… Den var klein. TAKK :*

 6. Superfin ide, Kristina – gleder meg til mobilbilder her også, en fin kombinasjon med alle dine andre flotte bilder her inne ❤️ Kjempekoselige hverdagsbilder – elsker ekornene, så søte *smelt* og så koselig bilde av deg og mormoren din ❤️ leiligheten din blir jeg ikke lei av å se heller – så kjør på med mobilbilder søte deg

  1. kristinaandersen

   Koselig å høre Mette <3 Klem!

 7. Leser bloggen din fast og følger deg på både snap og insta, men skulle ønske du ikke bare la ut de samme storyene på snap og insta. Da er det jo liksom ikke vits i å følge deg på begge og det blir litt kjedelig å se det samme to ganger… Tenkte bare si ifra om det! PS: Elsker poden og! 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii Tina <3 Skjønner deg. Men det blir for mye jobb å oppdatere forskjellig på tre typer kanaler, beklager 🙂 Klem!

 8. Hvor har du kjøpt lampen som er over spisebordet?😀

  1. kristinaandersen

   Muuto 😀

 9. Likte dette innlegget med hverdagsbilder, mer av det 😍😜

  1. kristinaandersen

   Mer skal bliii <3

 10. Koselig med hverdagsinnlegg fra IG, og jeg bare elsker poden deres <3
  (Men altså bare: på et av bildene i dette innlegget er det et bilnummer som syns veldig godt…. Jeg la bare merke til at du hadde sladdet nummeret på bilen du hadde med i innlegget om lading av el-biler 🙂 Mulig det ikke spiller noen rolle, altså, men…)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *