ALT SOM GJØR DAGEN LETTERE

I dag elsket jeg meg selv ekstra mye for at jeg orket å bruke litt av gårsdagen på å gjøre denne dagen litt lettere. Du vet: vaske leiligheten, legge på nytt sengetøy, sette klar kaffetrakteren, lage ferdig sitronvann og gjøre klart treningsklærne. De tre siste tingene sparer meg så mye tid på morgenen og det er liksom litt mindre ting å tenke på. Så får psykoen i meg også en litt bedre start på dagen når putene står perfekt i sofaen og det ikke er et støvkorn å se fordi jeg vasket som en crazyperson i går. Hva enn som gjør mandagen lettere, hehe. For i dag var det tungt nok i seg selv å stå opp. Det frister mildt sagt mye å ligge under den varme dyna når rommet man våkner opp i er iiiiskaldt og regnet plasker ute. Men søndag på en mandag går ikke i dag, så det var bare til å stikke føttene ut i det kalde rommet, hoppe i tøflene og dra seg opp!

Jeg starter mandagen min på trening, før jeg får besøk her hjemme og vi skal filmen siste del av v-loggen på både bad og vaskerom. Gleder meg så til å dele før og etter bilder med dere! Mandagen min skal altså bestå av trening og jobb, så da er det bare til å sette i gang. Skrives igjen litt senere, ønsker deg en fin start på den nye uka ✨

 gucci veske – hm genser – zara vest –  acne jeans & boots

10 kommentarer

 1. Nydelige deg! Både podden og bloggen din er fantastisk:)
  Ha en flott mandag❤

  1. kristinaandersen

   Så koselig å høre!! Tusen takk Line <3 Ha en flott mandag du også 😀

 2. Fine Kristina! Du er flink altså!! Skulle ønske jeg hadde litt av stå-på-viljen din om morgenen og når det kom til trening, haha! Jeg synes det er såå tungt å stå opp når det er mørkt ute, alltid hatt det sånn. Men nå er medlemsskapet i Sats tegnet, så det er ikke noe unnskyldning lengre, iiik. Håper du får en strålende mandag <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Oooh, når medlemsskapet er tegnet må man bare ta seg selv i nakken 😀 Haha! Ikke alltid motivasjonen er der, men nå er jeg endelig tilbake i god steam. Deilig! Gigaklem <3

 3. Mandagsklem til deg, Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Mandagsklem rett tilabke <3

 4. Så enig med deg med å ha fått ryddet rundt seg og ikke minst fått gjort ting klart, slik at man får en lettere start på dagen – det er gull… Jeg fungerer dårlig når det er rotete rundt meg, og jeg blir så mye bedre humør når alt er strøkent og på plass – selv om jeg med årene har slakket litt mer ned enn før, haha… Flotte bilder som alltid her hos deg, alltid kjekt å titte innom og du skriver også veldig bra ♡ Ha en fortsatt fiiiiiiiiiin dag videre 🎈 🎈 🎈 Happy Monday, fineste Kristina

  1. kristinaandersen

   Samme her Mette, viktig med system i kvaaardagen 😀 Hihi! Håper dagen din har vært fin godeste deg? Stor klem!

 5. Hei!
  Jeg lurer på hvor bildene du har i gangen er fra? Så de på snappen din i dag (ett kart i hvert fall)🤗

  1. kristinaandersen

   Heii kjære deg 😀 De er fra Desenio! Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *