KOSEHELG, FILMTIPS OG BESTE DERE

Du deilige helg ♥ Jeg har kost meg så til de grader, med fine venner hele tiden. Fredag var det pizza og vinos her hjemme hos meg. I går var jeg på middag hos Hilde og kjæresten, hun hadde laget nachos og handlet inn helt vilt mye smågodt – den ultimate lørdagskosen. Og i dag har jeg ryddet leiligheten, vært på lang søndagstur i marka, spist middag sammen med familien og har nå hoppet i joggedressen. Hjemmekveld med film, popcorn og dyna i sofaen it iiiis 🐻

SUNDAY MOVIE TIPS

Girlstrip, komedie på Viaplay.
When The Bough Breaks, psykologisk thriller på NetFlix.
You’re Not You, nydelig dramafilm på NetFlix.
Something Borrowed, romantisk komedie på Tv2 sumo.
A Little Bit Of Heaven, drama og komedie fra NetFlix.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Ellers føler jeg skikkelig for å si tusen takk for uken som har vært til dere alle. Fy søren, det er så gøy å blogge om dagen at jeg vil helst være her inne hele tiden! Dere er så flinke til å kommentere, bygge meg opp, gi tilbakemeldinger og bare være så innmari snille at jeg føler jeg går rundt å smiler hele dagen. Og det er takket være dere, sånn virkelig. Ingenting som føles koseligere enn å logge inn på bloggen om dagen, og det er en så god følelse. Blir helt varm i hjertet! Så, takk for en fin uke, verdens beste dere! Gleder meg maks til å skrives igjen i morgen ♥

22 kommentarer

 1. Ha en fortsatt fin søndagskveld 😊❤️

  1. kristinaandersen

   Like så Elena <3

 2. Du stråler for tiden og det er en fryd å lese bloggen din✨ Hvor er «popcorn-bollen» fra?😍

  1. kristinaandersen

   Så god du er, Guro! Tusen takk <3 Godt å føle at livet smiler igjen etter noen tunge uker 🙂 Den er fra Søgne Home. Klem!

 3. Håper du får en strålende søndagskveld <3 Nå har jeg vært på strikking hos mormor, og kan endelig si at jeg klarer å strikke rett og vrangt, haha! 😀 Nå er det kos med Ekko mens serien du anbefalte i går snurrer på skjermen. Stor klem fra oss <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Herregud så koselig Charlotte! Det satt hun garantert såå stor pris på <3 Håper du og lille Ekko liker serien 😀 Stor klem, og nyt kvelden <33

 4. Hei fine❤ hva syns du om koto duften fra skandinavisk ? Ga den for mye lukt? Vurderer den selv (og den fra bolia som jeg har i spray) men lurer på om lukten kan bli for sterk og kvalmende?😂
  Du stråler om dagen ❤

  1. kristinaandersen

   Heii! Den er SÅ fin i beholderen..osv.., men lukter etter min mening ALT for sterkt.. Jeg endte opp med å ha duftbeholderen som pynt, men tømte ut selve duften… Haha, huff! Anbefales ikke. BÆR fra Skandinavisk er magisk derimot 🙂 Klem <3

   1. Har dere prøvd å bruke mindre pinner i? Jeg har bare fire pinner i mine fra Skandinavisk, og det blir sånn ca helt perfekt luktmessig. Også syns jeg personlig at FJORD er best så langt. Eller den nye serien med pene vaser istedenfor glassbeholdere, særlig i Rosenhave – helt nydelig. Litt dyrere, men utrolig fin og man kjøper jo bare beholderen en gang, for man kan jo kjøpe refill til nå. Anbefales, veldig behagelige dufter.

    (NAT var aller best, men den måtte de så klart slutte å selge.)

 5. Tusen takk for både serie og filmtips!
  Godt å se at du har familie, gode venner og et sosialt liv, men også fint å se at du trives så bra i eget selskap. Slik er jeg også; moro å være med fine folk, deilig å være helt alene. Jeg skal prøv eå velge meg en serie og krype opp i sofaen og kose meg. Ha en fin kveld, Kristina 🙂

  1. kristinaandersen

   Ikke sant Marit! Beste av begge verdener spør du meg 😀 Ha en fin kveld du også skjønna <3 Stor klem!

 6. Hvor er den joggedressen fra?😍😍

  1. kristinaandersen

   BikBok 🙂

 7. For en koselig helg! <3
  Hvordan blir det med poden nå som du og Belinda ikke møtes på 3 uker? River i sjelen om det ikke blir ny pod før om 3 uker💔 hilsen overivrig podfan❤️

  1. kristinaandersen

   Det blir ny pod <33 Vi har allerede spilt inn neste episode. Reising osv skal ikke komme i veien for den, enten spiller vi inn på forhånd eller så tar vi med utstyr på tur. Klem!

 8. Søndagsnatt her, men måtte bare titte innom bloggen din før jeg tar og hopper til sengs… Ønsker deg en superfin uke som kommer fineste ❤️

  1. kristinaandersen

   Ha en super mandag, Mette <3

 9. Bloggen din er så bra for tiden – og podcasten er et skikkelig lyspunkt i starten på hver uke😍 Digger deg!

  1. kristinaandersen

   Blir så GLAD <3 Tusen takk Anette!

 10. Fine Kristina <3 Så koselig at du setter sånn pris på bloggleserne dine! Håper du får en super uke, gleder meg sånn til bilder og video av bad og vaskerom!

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 11. Så koselig. Hvor er de hvite putene fra? 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *