UKENS SERIETIPS: THE BOLD TYPE

Rekk opp hånda alle som elsker Sex And The City? 🙋🏽‍♀️ I dag har jeg nemlig et serietips som er i samme sjanger, og som jeg virkelig falt helt pladask for. Lettbeinte jenteserier er i blant så innmari deilig å drømme seg helt bort i, det er bare så sjeldent at man finner noen som er gode nok til at man gidder å glo på skjermen. Men denne, jenter! Denne må dere sjekke ut.

THE BOLD TYPE 🎀

The Bold Type skikkelig fin serie som handler om tre bestevenninner: Jane, Sutton og Kat. Disse tre jentene er så utrolig skjønne, og de er ikke bare bestevenninner – de er også kollegaer. Alle tre jobber nemlig i det anerkjente motemagasinet Scarlett, hvor de sjonglerer både karriere, vennskap, kjærlighet og drama. Jane er journalist, Kat jobber med sosiale medier og Sutton er assistent. I serien får vi følge jentene i vennskapet sitt og blir med på den spennende hverdagen i New York hvor det er fine outfits, spennende relasjoner, forbudt kjærlighet, masse latter og knallhard jobbing. Herregud, jeg får seriøst lyst å jobbe som journalist selv jeg etter å ha sett denne serien. Blir så inspirert og elsker ‘you can do it’ holdningen til jentene i serien.

Hvis du elsker Gossip Girl og Sex And The City, måå du sjekke ut denne! Den ligger på NRK sin nett-tv, og er tilgjengelig for alle. Nå gleder jeg meg bare til sesong tre! ✨💋

42 kommentarer

 1. Åå, dette tror jeg er en serie for meg altså! Takk for tips <3 Ha en nydelig lørdag, fineste Kristina! 😍
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Det tror jeg også Charlotte 😀 Goood helg <33

 2. Jeg ELSKER denne serien!!! Skulle ønske jeg ikke hadde sett den før så jeg kunne sett den på nytt for første gang… hehe!

  1. kristinaandersen

   Samme her, haha! Den er så fin og bra 😅

 3. Et serietips tilbake til deg hvis du ikke allerede har sett den er Younger på TV2 Sumo. Lett og morsom! God helg 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Kaja! Aldri sett 😀

 4. Hvor kan man se den ?

  1. kristinaandersen

   Står i innlegget. NRK 🙂

 5. Da får du ett serietips tillbaka från Sverige! Vår tid är nu, finns på Viaplay. Romantik, drama och konflikter. Magisk! Ha en trävlig helg⭐️

  1. kristinaandersen

   Oii så herlig Johanna! Takk for tips <3

 6. Åå den serien er såå bra! Gleder meg til sesong 3 jeg også 😀 <3!!!

  1. kristinaandersen

   <33

 7. Denne serien er SÅ bra! Ønsker deg en god helg fine deg <3

 8. Du må se Lik Me på NRKsuper, gråt litt da jeg så afsnit 3 ❤️

 9. Åhh, The bold type er SÅ bra! Hvis du likte denne, ville du elsket Younger på TV2 Sumo (beste serien!! <3).

 10. ELSKER the bold type. Den gir meg alt en serie trenger <3
  Ønsker deg en superfin helg, klem

 11. Takk <3 reddet lørdagskvelden min. Du må sjekke ut Younger 😘

 12. Har et lite rengjøringstips til deg, som også elsker skyllemiddel! Finn frem en sprayflaske, fyll med en svett tøymykner og en skvett vann. Så sprayer du det lett over sofaen, senga og dynene, eller hvor enn du vil! Så lukter det fresht og nydelig 🙂

  1. kristinaandersen

   Oii! Men kan det være bra for stoffet på møblene? :O

 13. Du må se Chesapeake Shores om du likte The Fosters. Veldig koselig og man MÅ se ihvertfall 5 episoder etter hverandre. Hver gang!

  1. kristinaandersen

   Takk Hege! Må få sjekket den ut 😀

 14. Og jeg anbefaler Springflo på Nrk nett. Og Dicte på Netflix.

 15. Litt malplassert spørsmål, men hvor er speilet over vasken på ditt nye bad fra? Det var så pent 😁 jeg har endelig fått kjøpt meg leilighet og vil gjøre litt små endringer på badet!

  1. kristinaandersen

   Den er fra Villeroy & Boch (jeg har fått rabatter på den, bare så jeg ikke sier noe feil) <3

 16. Vet du når sesong 3 kommer?😃

  1. kristinaandersen

   Usikker <3

 17. Denne skal testes ut asap 😍 merker jeg trenger noe lett og bra underholdning nå, som ikke krever dyp konsentrasjon for å henge med 😅 Enig med hun over her, Younger er i litt samme kategori og verdt å se 😊
  Masse god helg til skjønne deg ❤️

  1. kristinaandersen

   Ikke sant 😀 Håper helgen har vært fin Thale <33

 18. Apropos serier. Etter tips fra deg begynte jeg å se the royals. Trengte noe nytt å se på når mannen var reist på jobb. Han var på jobb i to uker, jeg så 4 sesonger på 2 uker og er ikke flau en gang🙈 Sjukt bra altså, og omg Jasper😍 Men over til det jeg skulle spørre om. Innbiller meg at du vet alt om denne serien nå, hva skje med sesong 5?? Dying her ass!!

  1. kristinaandersen

   Så gøy!! Og ja, Jasper <3 Eeeelsk!! Det blir derimot ingen sesong 5, og jeg er så SUR for det :((

 19. Elsker den serien. Nrk har mange fine serier, men denne er den aller beste. Vennskap, power girls og god stemning. Digger den!
  Jeg har blitt skikkelig filmnørd om dagen, om du vil se en psykologisk thriller så anbefaler jeg Unforgettable på Netflix…veldig bra!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Åh, takk for tips Anja! Psykologisk-thriller er min favorittsjanger 😀

 20. Startet på denne igår, elsker den allerede! Allerede slukt 4 episoder på lørdagskvelden sammen me candyking, hihi 😀
  Takk for tipset!

  1. kristinaandersen

   Ååå så gøy du likte den Lena 😀

 21. Angående kommentaren din over om det er bra for møblene, så så jeg dette tipset på et rengjøringsprogram! Så tror nok at de har sjekket det ut at det ikke ødelegger <3

  1. kristinaandersen

   Genialt!! Da skal jeg prøve asap 😀

 22. Elsker når du kommer med serietips <3 Har sett under ett kvarter av den første episoden og jeg digger den allerede 😀
  Serietipsene dine er favorittinnleggene mine på bloggen din, takket være deg har jeg funnet mye bra å se på =) Og nå har jo ny sesong av greys anatomy kommet ut på sumo, om du følger med på det, og jeg elsker den serien =)

 23. takk for veldig bra tips, har allerede sett sesong 1 etter anbefalingen din, og synes det er sykt gøy! 😀

  1. kristinaandersen

   Så gøy du likte den 😀

 24. Hei Kristina! Begynte å se på denne serien etter å ha sett tipset ditt, og jeg må bare si tusen takk! Eeeelsker den allerede, og synes det er flott at du tipser om serier, spesielt de som ikke ligger åå Netflix osv., da jeg hadde hvertfall ikke trodd at NRK hadde slike serier. Tommel opp for gode tips og en bra blogg. You go girl!

  1. kristinaandersen

   Yay! Så koselig kommentar, og gøy du likte serien Tora <3

 25. Tusen takk! Im in love 😍 fy flate for en serie. Tidenes beste serietips

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *