TI OM DENNE UKEN

.. Jeg har blitt helt hektet på Love Island. Altså, sånn skikkelig. Og jeg heier så på Ellinor og Cristian at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Blir jo forelsket av å bare se på turtelduene ♥ Så kan alle please stemme på de i kveld? Jeg får sammenbrudd om de ikke vinner så ivrig som jeg er. Er det bare meg som fyrer meg maks opp på Bruna og Niklas når de prøver å dra mine to favoritter ned? Ikke greit.

.. Diamond Heart med Alan Walker er min nye favorittsang.

.. Jeg har fått meg ny mobil, iPhone xs – som har et helt rått kamera. Men jeg hater den, for kameraet er faktisk for bra til at jeg takler å ta selfies. Det ser ut som huden er blurret ut? Så irriterende. Uansett, det var ikke poenget. Poenget er at nå skal jeg ta tak i videoblogging igjen og knipser flittig bilder fra hverdagen jeg kommer til å dele en gang i uka.

.. Responsen jeg fikk etter tirsdagens podcast og innlegget jeg skrev i etterkant har vært overveldende. Jeg har blitt møtt med utelukkende godhet i en situasjon jeg følte jeg tapte på, men det viser bare en ting: våger man å vise seg sårbar og dele feilene man har gjort, så blir man møtt med en raushet og godhet jeg aldri har før følt på før. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i podvennene våre og dere bloggvennene mine. Virkelig verdens fineste gjeng og jeg er bare så uendelig takknemlig. Føler meg fylt med varme og godhet fra dere, og jeg er så glad i dere alle. ♥

.. Fått panikk fordi Belinda har reist på ferie, og når hun kommer hjem reiser jeg også. Så det blir nesten tre uker uten hverandre, det! Helt krise med tanke på hvor glad jeg er i den jenta og hvor mye gøy vi har det sammen. Kommer til å savne Balindus så uendelig mye, og teller ned til vi sees igjen.

.. Jeg har bestilt to nye bøker som skal få bli med på reise til Marbella. Håper å finne skikkelig roen der nede og bare koble helt ut. Både Sophie Elise og Gunhild Stordalen sine bøker skal bli med i kofferten, og jeg er skikkelig spent på å få lese. Noe av det mest avslappende jeg vet er å komme 100% i lesemodus, da slapper jeg av på en helt annen måte enn hvis jeg for eksempel ser på tv-serier.

.. Jeg har kjøpt nye puter til sofaen min, igjen. Puter må være det som byttes oftest ut her hjemme, men det er så lite som skal til før jeg føler at hele stuen er blitt fornyet.

.. Og angående serier. Jeg er desperat og trenger tips! Please, er det noen av dere som har noen sjukt gode serietips å komme med? Her kommer noen av mine favoritter for høsten: doctor foster, the fall, revenge, the royals, power, marry kills people og the fostres. Og ja, jeg har et nytt serietips jeg kommer med i morgen! En ny favoritt jeg allerede har slukt.. I kjent stil 😂

.. Svever fortsatt på en evig lykkesky etter at Ida overrasket meg når jeg skulle ferie bursdagen min. Det var så godt å se henne igjen og jeg har aldri blitt så overrasket før i hele mitt liv. Er så glad i bullyen min at det finnes ikke ord! Hadde verdens beste kveld med alle vennene mine, og føler meg så sykt blessed med folkene jeg har rundt meg i livet mitt. En ting er sikkert: kutter man ut mennesker som drar deg ned og ikke vil deg godt, vil man det så innmari mye bedre etterpå. Er så viktig å bruke tiden på de som er verdt å bruke den på!

.. Jeg har bestemt meg for å lysne håret så fort Elaine har tid. Nå er jeg så lei av det mørke og harde håret at jeg holder på å spy. Håper bare ikke håret mitt knekker og blir helt ødelagt nå som det endelig har blitt så langt og fint..

96 kommentarer

  1. Du burde sjekke ut Ozark og Orphan Black, begge på Netflix 🙂 helt rå serier som du bare MÅ se en episode til av, Hehe.

  2. Syns det er så rart at ingen nevner TYRANT! Den er så bra!
    Takk for alle tips du gir, jeg kommer alltid inn hit for tips til serier og filmer 🙂

  3. Har du sett suits og riverdale?

  4. Du MÅ se Banshee! Ligger på HBO, gi den et par episoder så er du hekta!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *