DET FØLES KJIPT

Det er ikke alltid alle dager er gode og i dag har jeg bare en solid nedtur. Jeg fikk helt ærlig litt knekken etter gårsdagens podcast og kjenner nå i ettertid på at jeg syns det var relativt kjipt å «ta støyten» på hvorfor forholdet gikk i dass helt alene uten å få muligheten til å fortelle hva andreparten gjorde galt. Så i dag er jeg bare ikke fornøyd, sånn for å være ærlig. Det har aldri føltes hardt å blottlegge seg på podden, man glemmer liksom at det er en mikrofon der og det føles helt naturlig å snakke med Belinda om alt mellom himmel og jord. Men når jeg føler ting blir urettferdig slik som det gjorde nå, så føles det nettopp hardt – fordi ærligheten kommer ikke frem fra både min og Stian sin side. Den kom kun fra Stian, noe jeg var klar over at det kom til å gjøre på forkant, men akkurat nå føles det sykt urettferdig. Ting kan selvfølgelig ikke alltid bli som jeg ønsker, så da får jeg bare svelge den og håpe at folk klarer å lese mellom linjene til tross for at min side av saken ikke ble fortalt.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Ellers har meg og mitt dårlige humør vært på trening i dag. Milo våknet meg 06.00, så da var det bare til å få i seg to kopper kaffe og komme seg ut i høstkuda. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker denne tiden på året. Så fine farger ute og så frisk luft, det er helt balsam for sjela! Elsker følelsen av å være ute, kald vind i kinnene og bare skikkelig hverdagslykke. Resten av dagen skal jeg bare jobbe, og videre til Belinda for å podde. Håper dere har en fin dag! God klem ♥

160 kommentarer

 1. Hadde nok aldri klart å spille inn en pod med en eks, så all ære til deg 👏🏻🤗 men er du fremdeles på talefot med Stian etter dette?

  1. kristinaandersen

   Han har dårlig samvittighet etter episoden, og det setter jeg pris på 🙂 Alt er fint med oss. Klem!

 2. Du er bare helt nydelig💛 Heia deg!

  1. kristinaandersen

   <3

 3. Ååå Kristina. Så kjedelig at du føler det sånn, men det er absolutt ikke sånn jeg kjenner på det etter å ha hørt ukens episode. Syntes det virket som dere var «for mye» for hverandre begge to og dere fikk ikke fram det beste av noen dere. Sånn er det av og til, og jeg syntes bare det var kjempe tøft av dere å dele. Det er nemlig ikke alle forhold som er rosenrøde og det trenger verden å høre.
  Men kjempe kjedelig at du har en dritt dag, men jeg syntes dere gjorde en god ting. Lag deg en koselig kveld. Tenn lys, spis noe digg og se på noe gøy på tv-en. Du er bra sånn som du er og du er så tøff!!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk Anjamor, du er alltid så fantastisk snill! <3

 4. Hei Kristina! Har lest bloggen din i flere år nå, men har ikke hørt på podkasten din før denne episoden. Ville bare si at du ikke blir fremstilt feil i det hele tatt, jeg tror de fleste som hørte den podkasten skjønner historiene bak også! Er ALLTID en eller annen grunn for at man reagerer som man gjør:) Du er en helt herlig jente, med en sprudlende personlighet som bare fortjener det beste ❤️

  1. kristinaandersen

   <3 <3 tusen takk!

 5. Christina

  Tirsdager er min nye favorittdag, gleder meg alltid til ny episode med Andersen og Jakobsen!

  Mtp gårsdagens episode så vil jeg ikke si at du kom dårlig ut av det, tvert imot altså ❤️ Heier på deg ❤️

  1. kristinaandersen

   Koselig å lese, tusen takk!

 6. Du er såå sjarmerende Kristina!! Du får virkelig folk til å bli glad i deg ved å være så åpen og ærlig. Gleder meg til neste tirsdag!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Linn! <3

 7. Etter at du startet å podde, så har jeg likt deg bedre og bedre for hver uke. Og denne uken, er ingen unntak ❤️ Kjente at jeg ventet hele episoden på at du skulle komme med Stian sine negative sider. Men hver gang du sa noe i negativ retning, bygget du han opp igjen med en gang med dobbelt så mye positivt. I mine øyne kom du ut ifra hele greien med enormt mye ære i behold, mye ydmykhet og med et hjerte av gull!

  Når jeg krangler med kjæresten min så starter jeg å gråte med en gang og det er.så.irriterende!! Mister poenget mitt og fremstår som en ustabil gråteunge med høyt volum. Han er fattet og sier at jeg må roe meg ned, og kommer ofte ut som «vinneren». Jenter har et helt annet følelsesutrykk en gutter og selvfølgelig forstår alle at det er mer bak deres historie. Gutter er noen luringer som kommer langt med sjarm og et lurt smil. Stian virker som en super gutt, men i denne sammenhengen tror jeg han har vært en tøysekopp😏😉

  1. kristinaandersen

   Herregud, så fin du er! Tusen takk Sara <3

 8. Mange her som har skrevet det allerede, men jeg tenker det ikke gjør noe at det kommer én kommentar til: Du kom null prosent dårlig ut av den podcast-episoden. Tvert i mot!! Jeg kjenner meg SÅ igjen i å være «brent» fra tidligere opplevelser i livet, og det er jo hundre prosent menneskelig å dra med seg det inn i et nytt forhold. Kjæresten min reagerte likt som Stian, jo mer jeg «krevde» trygghet, jo mer takk han seg unna. Heldigvis klarte vi å snakke sammen om det, og nå, fire år og en del psykologtimer senere, har vi det bedre enn noensinne. Må si jeg er sykt imponert over deg Kristina som tørr å vise den sårbare siden ved å være i relasjoner. Det står det stor respekt av, i tillegg til at der var så tydelig at du skånet Stian og det forholdet han er i nå. Hatten av for deg, altså ❤️ PS. Elsker podcasten deres, dere slår aaaaaalle andre «to jenter snakker om livet-podcaster» (som det er en del av..) ned i støvlene!

  1. kristinaandersen

   Hjertelig takk Vilde <3 Så fint at dere kom dere igjennom det, syns slike ting er så herlig å lese!! Og sykt stas at du elsker podden vår, jeg elsker den også til vanlig, haha 😀 Stooor klem <3

 9. Rebekka

  Hei Kristina. Syntes du fikk frem din opplevelse av bruddet helt på slutten av podden når du ville avslutte med «you broke my heart» 😉 vi vet alle at du alene, ikke var grunnen til bruddet. Syntes du klarte deg veldig bra, og denne episoden av podden har overhodet ikke endret mitt syn på deg. Du er fryktelig morsom, gir av deg selv, og ei tøff jente!! Podden har latt oss lesere bli enda bedre kjent med deg, og jeg digger denne siden av deg! Klem.

  1. kristinaandersen

   TAKK Rebekka <3

 10. Kristine

  har aldri lyttet til pod før, men no er eg hekta! Ser alltid fram til tirsdager når eg skal stå opp og høyre ny pod fra dåke🙌🏼 Perfekt start på dagen! Syns denne episoden var veldig gøyal og annerledes, fikk meg en god latter. Kan skjønne at du ikkje syns det var like kjekt, men syns absolutt du kom veldig godt ut av det<3 tenker ingenting annleis om deg enn eg gjorde før, og det er ingenting anna enn positivt!! Syns det var en flott pod, med en morsomt tvist og humor over det, samtidig som det er noke mange kan relatere seg til! Trur ihvertfall ikkje du skal vere redd for ka andre tenker<3 Du er super!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Kristine <33

 11. Synes det var en utrolig fin og ærlig episode, og du fikk snakket virkelig godt og reflektert for din side av saken. Setter pris på at du velger å være så åpen og sårbar nå i etterkant, for du lærer virkelig oss som lyttere noe! Helt ærlig så fikk jeg fler forholdstips av den episoden enn jeg har gjort av mange profesjonelle «relasjonseksperter»! 😀 Skjønner godt ubehaget du kan sitte med nå etterpå, dere snakker jo om ekstremt personlige ting! Vet ikke om det er noen trøst, men tenker litt sånn at nå velger du faktisk å åpne opp om noe som VELDIG mange sannsynligvis kan kjenne seg igjen i. Og det gir jo healing til veldig mange å høre deg dele, det er jeg sikker på. Synes du kom godt ut av episoden jeg. Det er kjempebra jobba Kristina. Som lytter, og leser, så opplever jeg at dette må jo være utrolig transformerene å være med på.. Å dele sin personlige og sårbare historier med så mange; du fjerner liksom en mur, og gjør sensitive temaer til noe mye mer normalisert. Er så glad for det jeg. Å putte seg selv ut der med sin historie er det modigste som finnes! og tro meg; vi har ALLE vår historie, som ikke alltid har vært like pent. Jeg har gjort og sagt så mye rart opp i gjennom, Men jeg sitter likevel her i dag som en klokere, mer livserfaren person, og alt som har skjedd har jeg brukt til å gjøre meg sterkere. Disse tingene gjør også at jeg har en større raushet med andre, som jeg tror gjør alt folk føler seg trygge på å dele med meg. Vi som lytter dømmer deg ikke for de tingene som deles, det er så forståelig alt sammen. (og de som eventuelt måtte dømme er det vel bare å gi en laaaang finger).

  1. kristinaandersen

   Så hyggelig at du fikk noe ut av podden, Ida <3 Syns Stian reflekterte veldig fint på slutten av podden. Og jeg er så enig i alt du sier – motgang og livserfaring gir raushet for andre og mer forståelse. Livet kan være både blytungt og dødsfint.. Takk for kjempefin kommentar <3 Stor klem!

 12. Wow, for et kommentarfelt – du har noen gode støttespillere og blogglesere!

  Ville bare legge igjen en kommentar jeg også, og håper det kanskje hjelper littegrann!

  Idag da jeg var på Meny så jeg ei jente i svart joggedress og jeg tenkte; hvem i huleste ser så fin ut i joggedress? Urettferdig! Så viser det å være deg og wow så flott du er også i virkeligheten, ble helt imponert <3

  Da jeg hørte podden tenkte jeg aldri et eneste sekund at du kom dårlig ut av det, jeg tror alle skjønner det veldig godt! Jeg kjente meg selv igjen i måten han beskrev deg, og jeg har gjort og sagt mange ting slik du og har. Det er ingen god greie og jeg følte meg faktisk 50 kg lettere etter å ha hørt den for da følte jeg meg ikke «alene» om det. Superstor klem fra meg <3

  1. kristinaandersen

   Virkelig <3 Det er verdens fineste gjeng som har kommentert her og jeg hadde ALDRI sett for meg en så stor støtte. Ikke verst du syns jeg var fin i går uten sminke med gråtetryne (haha), så det tar jeg som tidenes kompliment. Skulle vært flere jenter som deg <3 Tusen takk, og superstor klem tilbake til deg snilling! <3

 13. Hei, jeg leser bloggen din en voksen dame med mann og barn. Må si at da jeg hørte podkasten med din eks så fikk jeg nesten kjærlighetssorg selv. Fikk så vondt av at det var slik avstandsforhold, bare det er vanskelig i seg selv. Syns du er en flott jente og insporator. Veldig kjekt å høre om ditt liv. Klem Aase

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Aase <3

 14. Synnøve

  Fikk ikke noe dårlig innrykk av deg i det heletatt! Får bare bedre og bedre inntrykk av deg for hver episode, du er en dritmorsom og herlig jente! Tror de fleste jenter som har vært i vanskelige forhold forstår 100% at man kan bli litt «psyko» av å være i forhold man ikke føler seg trygg i! <3

  1. kristinaandersen

   Utrolig koselig å høre Synnøve! Takk <3

 15. Jeg tror alt jeg ville ha sagt allerede er godt oppsummert i alle kommentarene over, men jeg ville likevel sende litt kjærlighet og gode tanker din vei ❤️ Det er intet annet enn beundringsverdig at du tør å blottlegge deg på denne måten! Og… det er ingen som tenker mindre om deg av den grunn – snarere tvert imot!

  1. kristinaandersen

   takk Hege ❤️

 16. Kristina, fine deg! Jeg syntes poden var fantastisk, og som alle andre her sier: du kom best ut av det. Det er alltid mye mellom linjene, og alle som har vært igjennom noe sånt vet at ting ikke bare er svart-hvitt og firkantet. Du er fab❤️

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Renate <3

 17. Gode Kristina! Jeg måtte rett og slett sette på pause noen ganger under lyttingen fordi jeg fikk ordentlig vondt av deg 😔 Ikke fordi jeg synes du kom dårlig ut av det, men fordi det føltes veldig urettferdig! Hvem har ikke «dummet» seg litt i forhold eller på fylla liksom? Jeg kjente meg hvertfall så godt igjen i deg, og syntes du er enormt modig som turte å dele denne podcasten. Det som er grunnen til at jeg kommenterer er likevel at jeg bare må fortelle deg hvor imponert jeg ble over deg!! Jeg tror ikke jeg hadde klart å bare «ta» imot slik du gjorde og det sier ALT om hvem du er ❤️Bedre jente skal man lete lenge etter. Du er nydelig både inni og utenpå og en stor inspirasjon ❤️ Stor klem

  1. kristinaandersen

   Takk Hilde <3 Så utrolig fine ord jeg skal huske på! Klem

 18. Jeg kommenterer aldri blogger, men følte bare å si til deg at det er synd du føler det sånn. Veldig bra podcast med fine refleksjoner og man forstår dere begge. Du kom ikke noe dårlig ut, synes jeg. Stor klem ❤️

  1. kristinaandersen

   Fint du likte den, Ida <3

 19. Alt jeg ville si er sagt før, men ville bare sende noen støttende ord jeg også. Du er så tøff og ydmyk, sterk og klok! Virkelig unik i norsk bloggsammenheng 🙂

  1. kristinaandersen

   <3 Takk snille!

 20. Ville bare si at jeg har fulgt bloggen din av og på i mange år nå. Etter å ha hørt alle pod-episodene så sitter jeg igjen med et helt annet og mer positivt inntrykk av deg. Jeg elsker å høre på podden og synes dere begge virker som kjempefine personer! Jeg synes heller ikke at du kom dårlig ut av den siste episoden. Tror det er veldig viktig å få fram det kjipe i forhold også. Du er veldig sterk som tør å åpne deg så mye.
  Stå på!

  1. kristinaandersen

   Det er så gledelig å lese at du aner ikke. Tusen takk, kjære deg <3

 21. Synes ikke du kom dårlig ut. Skjønte fort at det lå mer bak en slik oppførsel enn at du var «fucka» og han var bare bra. Jeg oppførte meg selv slik i mitt forrige forhold, men det var mye han gjorde for å trigge en slik oppførsel. I forholdet mitt nå er jeg ikke sånn. Så det betyr ikke at du ER sånn, men han fikk frem de sidene. Jeg tror vi alle har sånne sider hvis vi møter feil person. Du er ikke en dårlig person <3 Når det er sagt synes jeg du skal få fortelle din side også 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Andrea <3

 22. Det her ser jeg har blitt sagt mange ganger før meg, men tenker det ikke skader å si det igjen: jeg har akkurat hørt ferdig episoden, og du kommer bare godt ut av den! Du viser hvor mye du har vokst og modnet, og at du tar ansvar for hvor «gal» du var, og vi alle skjønner og vet jo at det var en grunn til hvorfor du var sånn! Og helt ærlig, jeg tror veldig mange kan kjenne seg igjen i det, jeg husker med gru et «forhold» jeg var i hvor jeg ble helt gæren og klikket i vinkel fordi fyren ikke svarte meg på noen timer og jeg hadde sett han på en annens jente sin snapchat. Han hadde glemt mobilen hjemme og kom vel hjem til omtrent 50 meldinger og 20 ubesvarte anrop… eller da jeg troppa opp i idrettshallen fordi jeg ble så sjalu fordi han skulle se en jentekamp sammen med lagkompisene sine, og hadde fått for meg at han var forelska i den ene jenta. Vi har alle vært der! Og vi har vokst på det! Forskjellen er at du har guts nok til å prate om det i en podcast med sykt mange lyttere. All kudos til deg, og du skal ikke skjemmes i det hele tatt. Du er bare et fantastisk godt forbilde!

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Troppa opp i idrettshallen <33 Godt vi er flere som har gått på en sinnasmell i blant :p Takk snille Emily <3

 23. Christina

  Du viste tøffhet, svakhet, ærlighet og positivitet i den podden 🙂 Fantastisk å høre på mennesker som faktisk forteller om livet – og ikke pynter på noe som helst 🙂 Du virker jo bare helt fantastiske, på både godt og vondt 🙂 Det var ingen problem å lytte mellom linjene – det var forståelig. Den selvinnsikten du har er misunnelsesverdig. Du lot han fortelle, og folk flest lar som regel mannen komme dårligst ut av noe. Dere fortalte sammen en historie som endte med seier 🙂 Be Proud 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Christina <3

 24. Jeg fikk ikke noe dårlig innrykk av deg i det hele tatt – kjære fineste Kristina ❤️ Syns du er utrolig tøff – og det er beundringsverdig at du tørr å være så åpen og ærlig på denne måten – og jeg tror ikke det er noen som tenker mindre om deg av den grunn – tvert imot… Alle har vi en historie – og dette gjør oss bare mer bevist, man blir klokere, sterkere og får mer erfaring med årene… Syns du er helt fantastisk flott og reflektert jente (nydelig også) – og med beina godt plantet på jorda. Ønsker deg alt godt, og takk for at du deler av din raushet og åpenhet med oss alle – stor klem sendes din vei… ❤️

  1. kristinaandersen

   Hjertelig takk Mette for så utrolig fine ord <3 Så koselig når du legger igjen kommentarer her! Stor klem!

 25. Syns det var en veldig ekte, ærlig og fin episode<3 syns heller ikke at du kom noe dårlig ut av det, du virker som en helt fantastisk herlig og jordnær person, med mye humor, omsorg og tæl!

  1. kristinaandersen

   Så god du er!! Takk Julie <3

 26. Katrine

  Du kom absolutt ikke dårlig ut av denne podcasten, ihvertfall ikke fra mitt synspunkt! Har selv hatt episoder hvor jeg blir så sjalu og hysterisk uten en ordentlig grunn, men det føles bare så rett der og da. Når man føler man ikke får nok oppmerksomhet, alltid er siste prioritet eller ikke blir sett av kjæresten, så skjer det bare helt naturlig. Det bygger seg opp og plutselig så koker det bare over🙈 Når man ser tilbake på det noen dager etterpå tenker man «herregud hva er galt med meg??», men her er det ikke bare en person som har skylda for den type reaksjon! Absolutt ikke din skyld at forholdet deres ikke fungererte, her var det glipper fra begge parter. Kommunikasjon er utrolig viktig har jeg lært, så det kan du ta med deg i neste forhold❤️

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg <3

 27. Ser at det har blitt sagt mange ganger før, men her forstår alle at det er mye som ikke blir sagt av deg 🙂 Kjenner meg utrolig godt igjen i mye som blir sagt, og hvordan man selv kan bli når den man er sammen med gjør deg usikker <3 Vil bare takke deg for alle utrolige morsomme fyllehistorier som har blitt delt i den poden! Føler meg så mye bedre med mange av mine egne stories nå, er ikke bare jeg som er en røver med alkohol innabords!

  1. kristinaandersen

   Takk Mona <33 Viktig å røve seg litt med alkohol innabord, HAHA <3

 28. Selv om det er blitt sakt flere ganger nå, følte jeg for å endelig legge igjen en liten kommentar. Du er vel den eneste bloggeren jeg følger på alle plattformene som det går an og herlighet hvor skjønn og morsom du er 😀 Jeg digger det virkelig og du skaper så mye positivitet med ditt realistiske syn på hverdagen.

  Jeg er også helt avhengig av poden til deg og Belinda (må legge til at hun virker også som verdens herligste) og dere er virkelig så morsomme sammen. Den siste episoden kom du veldig godt ut av og de som ikke leser det åpenbare mellom linjene, de vil rett og slett ikke. Begynte å høre på episoden på jobb, men jeg satt og lo sånn at jeg måtte slå av og høre resten etter jobb 😀 holdt seriøst på å dø av latter på noen av de fylla historiene 🙂 stor klem

  1. kristinaandersen

   Tuuusen takk Lise <3 Så god du er!!

 29. Alle har en fortid! Du har jobbet med din for å endre de tingene du selv ikke er fornøyd med, så all ære til deg! Du kom ikke dårlig ut i podepisoden, du er bare menneskelig 🙂

  1. kristinaandersen

   <33

 30. hei, jeg har vært innom bloggen din gjevnlig i uka i flere år, og tirsdagens podcast ga meg et helt utrolig mye bedre bilde av deg! Jeg følte jeg forstod under podcasten din side også, så ikke tenk på det! det jeg la mest merke til var hvor utrolig tøff du er som deler noe som vi er så mange som opplever og føler på som flaut. jeg tror alle har ubehagelige historier rundt dette, men ikke alle har en slik selvinnsikt. Selv idag kan jeg tenke kjipe tanker og forestille meg hvordan jeg skulle reagert hvis det og det skjedde når kjæresten er borte osv, selv om jeg anser forholdet vårt som sunt og flott! jeg ble utrolig imponert over deg og blir å følge deg mye mer fremover!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Elsa <33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *