EKSKJÆRESTEN INNTAR PODDEN

Episode 11 finner du her.

Ekskjæresten er gjest på dagens pod, og helt ærlig var jeg veldig usikker på om jeg ville sende denne episoden. Følte jeg kom veldig dårlig ut, men det ble to mot en – så da vant Belinda og Stian… 😅 Vi snakker om forholdet til meg og Stian, han deler sine topp tre historier med meg (kill me..), han forteller om når han gjorde det slutt og jeg forteller om dagen da jeg faktisk ble dumpet. Du vet den følelsen når du venter på rakkefant-typen på flyplassen fordi du tror han kommer hjem fordi han har savnet deg så, men så har han egentlig flydd ens ærend i 14 timer kun for å dumpe deg? Ikke det, nei. Hehe. Topp fem verste dagen i mitt liv. Nå kan vi heldigvis le av alt sammen og sitter igjen med noe som betyr så utrolig mye mer: et vennskap jeg vet vil vare livet ut. Håper dere vil like ukens episode ♥

PS: episoden er endelig tilgjengelig på spotify også. Beklager ventetiden!

36 kommentarer

 1. Hørte på den idag tidlig på vei til skolen. Folk på bussen stirra, og en spurte tilslutt «hva hører du på da?». Ler så utrolig mye av dere!! Så sjukt gøy å høre på!!!

  1. kristinaandersen

   Haha!! SÅ gøy å høre Linnea <3 TAKK!!

 2. Hei Kristina 🙂

  Jeg hørte dagens episode av podcasten, og vil bare si at jeg håper ikke du er flau eller skammer deg over noe som ble sagt der. Selv om det som ble sagt hadde en humoristisk undertone, så kunne man merke at det var vondt og sårende for deg å høre på, noe som er helt forståelig, Jeg tenker han kunne lagt noe av det fram på en liten annen måte…men det er nå så.:) Det er sikkert uendelig mange grunner til at du oppførte deg som du gjorde i det forholdet, og måten han gjorde ting på og behandlet deg på, hadde garantert en innvirkning på det. Så du må ikke føle på at det var kun du som bidro til det utfallet der. Det er veldig sterkt og inspirerende å vise sine sårbarheter på den måten du gjorde på poden i dag, så jeg vil bare takke deg for det! Du har et stort hjerte og mye selvinnsikt, og han som får deg til slutt er en heldig, heldig mann 🙂

  Keep up the good work 😉

  1. kristinaandersen

   Enig. Men det er en ny kjæreste å ta hensyn til, så jeg var klar over at jeg ikke kom til å få frem alle de sidene med han jeg sleit med :p Hehe. Ordentlig koselig du likte episoden, Mona! Tusen takk <3

 3. Ler og ler jeg! Stian bare skrev en mld til meg :heeey giiiiirl!

  1. kristinaandersen

   HAHA!!

 4. Virker som at Gud plasserte dere sammen så dere skulle få det forholdet og vennskapet dere sitter igjen med i dag <3 Og det Stian sa om drømmekjæresten, herlighet! Så utrolig sant og inspirerende, jeg vet nå at jeg heller må fokusere på å bli den verste versjonen av meg selv, og forhåpentligvis møte en likesinnet 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg er veldig enig <3 Vi får ut det beste i hverandre som venner 🙂

 5. Hørte episoden tidligere, syntes den var veldig fin, og ærlig! Vennskapet du og Stian har virker fantastisk, og er så glad på deres vegne at dere har fått det gode vennskapet etter endt forhold.

  Har vært fast leser hos deg i flere år, men etter at podden kom føler jeg at jeg «kjenner» deg enda bedre, og gleder meg hver uke til å høre ny episode😍 Digger at du er vims, men likevell et så fantastisk menneske som tenker på alle rundt seg!🤩

  Klem Tonje

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk snille deg <3

 6. Kjenner meg igjen i mye av det som blir fortalt om deg i podden! Tusen takk for at du «blottlegger» deg om temaet; det gjør på en måte litt godt å vite at jeg ikke er den eneste som strever med kjærligheten. Strever aller mest med meg selv etter at jeg har blitt glad i noen, likt slik du sier. Går fint i begynnelsen av datingen, men så bare skjærer det seg. Det skjer noe negativt inni meg når jeg har blitt glad i personen, på en måte. Følelser er vanskelig. Og dette er jo faktisk et litt tabu tema! Takk for at du snakker om det <3 Jeg jobber beinhardt med meg selv og har også gått til psykolog, og ting blir gradvis bedre pga. jeg forstår meg selv bedre! Håper flere gjør en innsats for å endre sine egne negative mønster etter å ha hørt på podden <3 Du er super, Kristina 🙂

  1. kristinaandersen

   Helt fryktelig når det er sånn, men viktig med åpenhet rundt det temaet. Takk for at du liker podden, Linn <3 God klem!

 7. Hvor lenge var du og Stian sammen?

  1. kristinaandersen

   Ikke mer enn noen måneder. Ble en kort karriere :p

 8. Lisa-Marielle

  Kjære Kristina,
  Jeg vil takke deg og Belinda av hele mitt hjerte for at dere gir oss lesere en magisk opplevelse hver uke med podden deres. Gleder meg alltid til hver tirsdag og i en drømmeverden hadde dere gitt ut en episode hver dag 🙂 Dere er så skjønne, herlige og ekte <3 Takk for alle latterkramper og tårer. Takk for at dere tar opp temaer som treffer i hjertet og for at dere viser ekte følelser. Jeg heier på dere begge to og håper podden deres lever for alltid <3 Digget dagens episode og hvis jeg kan komme med et lite ønske . . . At Knollen blir neste gjest?!? Savner Knollen på bloggen, så det hadde vært helt fantastisk 😉 Har fulgt bloggen din i mange år Kristina, og føler jeg blir mye bedre kjent med deg gjennom podden <3 Så igjen tuuusen takk for at dere står på og gir av dere selv! Digger dere SÅ mye og gleder meg allerede til neste uke / tirsdag <3 Varm klem fra meg.

  1. kristinaandersen

   Ååå, for en sykt koselig kommentar å våkne opp til! Tusen takk for fine ord, Lisa Marielle <3 Og ja, Knollen blir nok gjest om ikke så alt for lenge til. Han MASER om han får lov utrolig nok, så jeg tenkte å la han mase enda litt til – for å lære han hvordan DET føles :p Haha! Klem

 9. Hmm… 🙂 Du sier på podcasten at du ikke aksepterer at en kjæreste snap’er med tidligere damer. Hva med ditt forhold til Stian? Er det ok for deg å ha kontakt med tidligere kjærester, men ikke for Stian…?

  Og når du selv har vært i et kontrollerende forhold, er det jo trist at du selv har blitt kontrollerende ovenfor kjærester når du vet hvor ødeleggende det kan være for den andre part. Nå sier ikke jeg at du er som din tidligere kjæreste, for han hørtes jo psyko ut, men hvis du ønsker frihet må du jo også gi frihet. Jeg skjønner jo at erfaringene dine har fucket opp litt, men hvis man klarer å tenke at sånn skal i hvertfall ikke jeg bli!…

  Ellers er det kjempefint å høre at du og Stian er så gode venner.

  Jeg tror også at du kommer til å møte den rette, og at du da bare VET at han er det. Ofte føler man slikt ganske så raskt. Det kan være en uventet følelse, men helt fantastisk når tilliten bare er der uten at man trenger å tenke på det. Jeg og min mann startet vårt forhold som gode venner. Det resulterte i at vi flyttet sammen med en gang vi ble sammen. Vi kjente hverandre jo så godt, og bare visste at det var oss to. Ny følelse for meg da. Jeg hadde alltid hatt en urolighet i magen i alle tidligere forhold, og begynte å lure på om jeg ikke passet inn i noe forhold i det hele tatt. Men så møtte jeg ham, da….

  Lykke til med kjærligheten. Ikke noe å stresse med. Det kommer når du minst aner det.

  1. kristinaandersen

   Det var mye som ikke kunne komme frem i podcasten, fordi Stian har nå ny kjæreste og jeg har ingen ønske om å sette han i et dårlig lys pga ting han gjorde når han var sammen med meg 🙂 Men nei, enkelte snaps passer seg ikke å sende når man har kjæreste. Her går jeg aldri over streken selv. Jeg er ikke i tvil om at det er fantastisk, L! Så nydelig at du har funnet mannen i ditt liv <3 God klem!

   1. Beklager, da misforstod jeg. Trodde du mente all kontakt via Snap <3

 10. Fantastisk pod! For en gave å ha en venn som Stian. Det var så fint å høre at både han og du har vokst og blitt bevisst.
  Nå vil jeg høre litt fra Belindas bedre halvdel og hvordan de møttes:)

  1. kristinaandersen

   Så fint du likte den Ine! Jeg har foreslått det til henne, men hun vil ikke 🙂 Maaakan til oppførsel, hehe.

   1. Makan!:O

 11. Hei😀 hvilke duftpinner har du hjemme for tiden ? Leter etter den perfekte duft haha😂

  1. kristinaandersen

   Kjøpte nettopp noen fra Bolia som var veldig gode 🙂

 12. Verden beste pod, etter Harm og Hegseth. Og jeg hører myyyyyye på pod!
  Dere er så F A N T A S T I S K E ❤️ Liker deg bare bedre og bedre, har fulgt deg siden 2012(?) mener jeg! Morsom og fin episode❤️

  1. kristinaandersen

   Goding!! DA har du hengt med lenge Anne Mette 😀 Tuuusen takk <3

 13. Hei fine Kristina!

  Synes denne episoden var morsom, men også litt FOR morsom på din bekostning. Som du skriver så kom du dårlig ut av det. Heldigvis «rodde» Stian seg litt inn igjen mot slutten av podcasten.
  De beskrivelsene du har gitt om Stian på bloggen tidligere passer ikke med bildet jeg har av ham nå. At han alltid får folk rundt seg til å føle seg bedre og aldri snakker ned noen.
  Han fremstiller deg som kontrollerende, sjalu, dramaqueen og sutrete, på en ugrei måte. Jeg heier på deg, og håper den rette for deg snart dukker opp. En fyr som du ikke føler at du trenger å være kontrollerende ovenfor, som du føler du kan stole fullt og helt på. Det fortjener du <3

  1. kristinaandersen

   Er delvis enig, er ikke happy med at jeg ikke fikk fortelle om hans oppførsel bak kulissene. Det er som regel en grunn til at man reagerer og blir usikker 🙂 Takk for fine ord Janne! Klem

 14. Hei! Da jeg hørte podcasten tenkte jeg ikke på at du kom så dårlig frem, for man skjønner jo virkelig at her er det myyye som ikke blir sagt (som du sier; det kan ikke sies pga ny kjæreste (…)). Jeg tror ingen tenker noe vondt om deg etter podcasten, en sak har alltid to sider! Du virker som en herlig person (og jeg lo mye for meg selv mens jeg hørte på – jeg tror nok mange kjenner seg en del igjen) 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Kamilla! Godt å lese <3

 15. Jeg forstår også at det ligger mye mer bak, men jeg synes faktisk ting kom frem på en litt vel ugrei måte. Du kom veldig dårlig ut av det, og jeg forstår ikke hvordan han kunne finne på å uttale seg slik om deg når dere er venner. Når det er sagt så lo jeg helt vilt av enkelte greier. Elsker at du har en indre golddigger når du uansett klarer deg så bra selv! Og takk for at du gjør mine gærne fyllagreier litt mindre kleine. Du topper det greit ❤️

  1. kristinaandersen

   <33

 16. Kristina Madsen

  Herreli den poden er så morsom! Dere er en fantastisk duo 😀 knall gøy å høre på!

  1. kristinaandersen

   <3

 17. Gleder meg til hver tirsdag når ny episode av podden kommer ut. Jeg synes du fikk frem noe fra din side, men den andre siden tok definitivt mer plass i den episoden. De fleste vet at alle ting har minst to sider. Du er herlig. Sender en god klem <3

  1. kristinaandersen

   <33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *