VERDENS BESTE BURSDAGSFEIRING

Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal starte, for jeg har bare hatt en helt magisk helg! I går skulle jeg ferie bursdagen min med alle jentene, men visste at Ida kom til å mangle. Hun hadde likevel gitt beskjed om at hun hadde sendt en pakke med bud som hun gjerne ville skulle være med på festen, så 14.15 stod jeg utenfor døren min og ventet på postbudet. Plutselig spotter jeg en jente løpe nedover gata med ei gigantisk pakke rundt seg, og med mitt dårlige syn kobler jeg ikke at det er Ida før hun seriøst er en meter ifra meg! HAHA! Ingen reaksjon mens hun løp nedover stakkars, jeg dør 😂 Og herregud, jeg ble så overrasket at jeg skreik som en gal, klemte henne fire ganger og gikk nesten i bakken av gleden jeg følte. For å ikke snakke om sjokket, jeg hadde virkelig iiiingen anelse. Så det ble mildt sagt full overtenning, det er ikke hver dag man får bestis som en levende pakke levert på døra når man tror hun sitter hjemme i Tønsberg.. Beste bursdagsgaven jeg kunne fått, at Wulffen min ble med på kvelden og gjorde dette var bare helt magisk. Herregud så heldig jeg er

BIRTHDAY BASH WITH MY GIRLS

Senere på kvelden kom alle jentene, og vi var 12 stk som koste oss en haug sammen. Jeg har virkelig de beste venninnene i hele verden og er så innmari takknemlig ♥  I går var det sangria til velkomstdrink med oppkuttet frukt og masse isbiter. Den beste drinken jeg vet om! Så var det kaker, Hilde hadde laget en magisk oreokake og den andre bestilte jeg av Kristina igjen. Flinkeste jenta!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

I dag er jeg så fyllesyk at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg, men helgen har vært den fineste på lenge – så det er vel verdt det. Jeg startet søndagen min på lunsj med Ida og kjæresten hennes, og nå er de på vei hjem igjen til Tønsberg. Buuuh! Heldigvis blir det ikke lenge til vi sees igjen. Og nå skal jeg straks søndagstur med Celina og mitt lille fadderbarn Noah. Skikkelig kosesøndag! Rydding av leiligheten utsetter jeg til i morgen, det ser ikke ut her og jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne… 😂

22 kommentarer

 1. Lashana

  Aww. Happy Birthday! Your friends are just as adorable as you.

  1. kristinaandersen

   Thank you so much! <3

 2. Herregud, såååå gøy! Altså, Ida har virkelig slått på stortrommen. Lo som bare det når jeg så videoen, haha!! Fantastisk <3 Håper du føler deg litt mindre fyllesyk snart, det er ingen god følelse :-p Ha en nyyydelig søndag, fineste Kristina <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Lo meg ihjel selv når jeg så filmen. Ingen reaksjon før hun var helt foran meg, haha 😂 Håper den nye uka de blir fin Charlotte! Stor klem

 3. super gave fra Ida da 🙂 komme sånn spontant på besøk..så gøy<3

  Glad du hadde en helt magisk dag med jentene, igjen gratulerer og ha et magisk år <3

  1. kristinaandersen

   Sant! Beste gaven jeg har fått 😀 Tusen takk snille Lin <3

 4. Kan du lage et innlegg om hva du fikk i gave ? 🙂

  1. kristinaandersen

   Du ser noe av det på bildet <3 Noe eget innlegg blir det ikke 🙂

 5. kamilla

  Hvor er den holderen til godteriet fra? Den høye sorte.

  1. kristinaandersen

   Kjøpt på upstairs 🙂

 6. så fine bilder, det ser ut som dere koste dere 😀
  hvor er skål med popcorn kjøpt? samt det hvite stettfate?

  1. kristinaandersen

   Takk Line! Skålen er fra Søgne Home og kakefatet fra Åhlens <3

 7. isabelle

  Så fantastisk moro:) skal ha bursdagsfest i slutten av mnd med mine jenter selv, vil du dele oppskriften på sangriaen?

 8. Ser heilt fantastisk ut!
  Vil du dele oppskrift på Sangria? 😀

  1. kristinaandersen

   Det er pulver og sånn greier jeg kkøpte i Spania <3

 9. Gratulerer med vel feiret. Du så helt smashing ut i den røde kjolen <3 Vil du avsløre hvor den er kjøpt? 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Mona! Kjøpte den hos nakd i sommer 🙂

 10. Therese

  Hei!
  Ser at Tone og Nina er lite tilstede på bloggen… Er alt greit?. Du virker som en venninne som ville gitt månen om du kunne. Du ofrer alt for de rundt deg, og fortjener bare alt tilbake! Heier på deg alltid. Hilsen trofast leser og fan over flere år. Håper at alle behandler deg bra. Virker som Belinda passer godt på deg. Keep on the Good worky!

  T.

  1. kristinaandersen

   Takk for fine ord Therese! Og for å svare på spørsmålet: nei, de var ikke invitert. Klem!

   1. Therese

    Det forstår jeg❤️ Håper vennene framover behandler deg som gull! You are a star⭐️ Gleder meg til masse podder i framtida. Den med Stian var nydelig ærlig😂

 11. Nathalie

  Hvor er kakepynten «young AF» fra? 😍 Alt så veldig fint og gjennomført ut! 🙌🏼

  1. kristinaandersen

   Etsy 🙂 Takk Nathalie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *