FIRE HØSTFAVORITTER PÅ TV

Noe av det beste med høsten er alt det hyggelige som går på TV! Er så koselig å finne seg noen favoritter man kan se når de faktisk blir sendt og ikke binge.. Så i dag tenkte jeg å dele de jeg følger med på. Har vi noen felles favoritter?

The Real Housewives Of Dallas: jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle følge med på andre housewives enn de i Beverly Hills, men så snakket plutselig alle om Dallas versjonen og jeg klarte ikke dy meg. Herregud for noen sjukt gøye sesonger! Jeg er helfrelst! Dallas fruene er enda galere og får seriøst Bevery Hills damene til å se ut som tørrpinner. De har så mye draaama i livene sine at jeg sitter med øyne store som tinntallerkener når jeg ser 😂 Eneste mennesket som irriterer meg i serien er hun som heter Leanne. Kan noen shippe henne ut asap please?

Alle I Arbeid: høstens fineste serie som alle burde se! Tv2 er så fantastisk flinke på å lage viktige serier som får folk til å tenke. En fin serie hvor vi følger forskjellige personer som har forskjellige diagnoser, med en ting til felles: disse fine folkene vil så gjerne i arbeid. Jeg blir så trist av å se at det er så lite mangfold og vilje til å åpne dører hos såpass mange arbeidsgivere, og sitter igjen med et ønske om at flere bedrifter kunne tørre å gi en sjanse.

Hvem Drepte Birgitte: førsteklasses journalistisk dokumentar! Jeg elsker jo alt av true crime, så denne falt så skikkelig i smak hos meg. Serien tar for seg det uoppklarte drapet på Birgitte Tengs på Karmøy i 1995. Jeg er helt i sjokk av politiets mange feil og dårlige ettforskning etter å ha sett denne serien, og sitter igjen med en stor medfølelse for både Birgitte og fetteren sin historie. En ting må sies: pappaen til fetteren til Birgitte skulle fått en medalje. Får bare lyst å gi han en stor klem etter å ha sett denne serien og gi han medalje for å aldri ha gitt opp kampen for sin sønn. En skikkelig gripende historie du burde se! Serien ligger på Sumo.

Team Ingebrigtsen: en dokumentarserie jeg elsker. Her får vi følge løpebrødrene Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen på deres vilt inspirerende reise mot suksess. Altså, serien er så inspirerende og samtidig helt hysterisk morsom. Jeg ler meg ihjel av trener og pappa Gjert som gjør så mye rart og er så hissig for rare ting at jeg kreperer helt. Throwback til når Jakob fikk seg kjæreste og når brødrene tok seg en cheeseburger uten lov. De som vet, vet 😂 Har blitt helt besatt av hele denne familien etter å ha sett alle episodene, hehe. Du finner den hos NRK.

18 kommentarer

 1. Alle i arbeid må være en av de fineste, viktigste og beste seriene laget noen gang!! ❤️❤️ Håper du har en nydelig lørdag. Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Så enig! Den er helt nydelig <3

 2. Martine K Akselsen

  Har sett både Alle i arbeid og Hvem drepte Birgitte, fantastiske begge to!

  Anbefaler deg også å se Hjertebarna som jeg på lik linje med Alle i arbeid syntes er høstens viktigste serie. Handler om personer med hjertefeil og deres liv. Finnes på sumo 🙂

  1. kristinaandersen

   Åh, takk for tips Martine. Den må jeg sjekke ut <3

 3. «Alle i arbeid» er en så fint og viktig prpgram ❤ Har begynt å se på «The affair» ( Netflix) og er totalt hekta, så kan anbefales hvis du ikke har sett den 😁👍 God helg!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Jenny! Sett første sesong av den men så falt jeg av :O

 4. Veronica:-)

  Beverly hills-damene er jo de med minst drama😄 Du MÅ se de andre damene også!! New Jersey, new York,Atlanta! Drama drama drama!

  1. kristinaandersen

   Er de like gode? Haha! For et liiiv 😂

 5. Du må se wahlgrens verden 🙂

 6. Anniken

  Noe helt annet enn innlegget da men.. Må bare si, har aldri hørt på podcast før, men nå har jeg hørt på alle deres 10 «episoder» på tre dager! SÅ morsomt å høre på dere! 😀

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig å høre Anniken!! <3

 7. Team Ingebrigtsen er livets siere. Elsker Gjert, herregud for en mann 😂😂

  1. kristinaandersen

   Haha! Han er bare helt magisk 😂

 8. 17! NRK! Den er fantastisk fin og egner seg til «binging».

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!

 9. Hvis du vil ha en spennende serie å se på, anbefaler jeg virkelig «Condor»! Du finner den på sumo 😀 Håper du har en fin søndag <3

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Marie, den skal jeg sjekke ut 😀

 10. Christine

  Hjertebarna må du bare se. Utrolig rørende serie. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *