UTFORDRING, SVINDYRE STRÅ OG HELG

Denne uken har jeg hatt en øvelse for meg selv, som gikk ut på at jeg ikke skulle rydde leiligheten på fire dager. Og det har gjort meg til et stressa og surt menneske uten hvilepuls overhodet. Herregud! Hvordan klarer enkelte mennesker å leve i rot? Blir overrasket over hvor bomba et hjem faktisk kan bli, typisk for meg er at jeg slenger klær over alt og rydder rett etterpå. Men nå skulle jeg jo ikke rydde, og på dag to kunne jeg ikke lengre se pulten på hjemmekontoret mitt. Sånt gjør meg svett! I dag var endelig ryddedagen min, og jeg har gledet meg som et barn gleder seg til julaften. Jeg er fortsatt sjokkskadet etter å ha levd i det jeg mener var et bomba horehus, men nå føler jeg meg endelig litt normal igjen. For leiligheten er strøken slik som jeg liker det. Med nye blomster over alt! Eller, blomster og blomster fru blom. I dag brukte jeg 450 kroner på noen beige strå, så vi får håpe de lever i evig tid til den prisen.

Nå: en varm dusj, ansiktsmaske, joggedress, hjemmelaget fiskesuppe som står på kok,
varme baguetter, sofakos og sesong 15 av Greys Anatomy. Fredagsfølelsen ♥

43 kommentarer

 1. Susanne

  Kjæreste Kristiana. Lyttet til den nyeste poden deres i dag, og vil bare si: Du er en fantastisk vakker jente som fortjener en gutt som verdsetter det enorme hjertet ditt. Gjør så vondt å høre at du ikke har blitt behandlet bra. Du er utrolig sterk som klarte å komme deg ut av det, og ikke minst som klarer å sette ord på det. Ser frem til å lese boka når den tid kommer. Ønsker deg alt godt<3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk for fine og gode ord Susanne <3 Klem!

 2. Hei! Jeg så på snap og lurer fælt hvor TV benken din er fra? Akkurat noe sånt jeg er ute etter. Ha en fin kveld 😊

  1. kristinaandersen

   Den er fra Ikea Julie 😀 Er egentlig en skjenk tror jeg, men syns den er så fin som tv benk! Klem

 3. Hallo. Jeg så på snap og lurer fælt hvor TV benken din er fra? Akkurat noe sånt jeg er ute etter. Ha en fin kveld 😊

  1. kristinaandersen

   Den er fra Ikea Julie 😀 Er egentlig en skjenk tror jeg, men syns den er så fin som tv benk! Klem 🙂

 4. Herregud! Der er vi kliss like!! Folk tror jeg er gal! Og det er jeg helt sikkert, men jeg bare takler ikke rot, støv og ting som ikke står der det skal stå.Orker ikke🙈 Et spm, feks på vasken evt annet som er i samme kategorien, når det kommer vann på og man har brukt den så kommer den vannflekker på og det er jo stygt og ser skittent ut(vi er enige om det?) er du like gal som meg at du vasker den/sprayen den med jif så den skinner igjen? 😂😂 Føler meg helt sinnsyk, burde vært sponsa av jif si! Og så sier de; bare vent til du får barn da kommer du aldri til å klare å holde det så strøkent. Ikke tro på det Kristina, jeg har to barn og her er det alltid strøkent 🙌🏼 Men jeg er gal da😂😳 Ha en nydelig helg flotte deg 😘

  1. kristinaandersen

   JA OMG VI ER SÅ ENIGE! De vannflekkene i vasken gjør meg kliiiin gal! Og oooom jeg bruker Jif skurekrem? OH yes! Har konstant en svamp liggende i vasken og jif i skapet. Skal aldri i mitt liv ha stålvask igjen. Den blir jo seende skitten ut av å bare ta seg et vannglass 😂😂 Herlig å høre Mette, jeg er så leeei av de som mener et liv med barn betyr et superrotete hus. Sånn skal ikke jeg bli! Ja til et ryddig og koselig hjem uansett, slik har i hvert fall jeg vokst opp <3 Klem!

   1. Hva slags vask skal du ha?

 5. Skjønner heller ikke mennesker som klarer å leve i et rot. Jeg har støv på hjernen og blir helt stressa av at det ligger ting å slenger der de ikke skal ligge, haha. Må ha system og orden hele tiden – utrolig slitsomt men på en annen måte godt for sjela, får så mye mer energi når jeg vet det er ryddig 🙂
  Ønsker deg en fin og god helg <3

  1. kristinaandersen

   Ikke sant! Spare mye tid på å ha det ryddig gjør man også 😀 Goood helg MB <3

 6. Så fint du har det! Hvor er blomsterpotta som står på gulvet ved sofaen fra?
  Ønsker deg en god helg 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Sara <3 Så koselig! Jeg husker ikke merke på den, den er to år gammel :/ Good helg :*

 7. «Hvordan klarer enkelte mennesker å leve i rot? » = jeg har barn 😂 Null vits å drive å rydde på dagen, da de uansett bare drar alt ut igjen rett etterpå. Har alltid likt å ha orden og system rundt meg, men har heldigvis blitt mye mer avslappa på rot etter jeg fikk barn, lar de få leke å styre, så tar vi en ryddeøkt på kvelden. Du skal se ansiktet på svigermor av og til når hun finner på å dukke opp uanmeldt her i huset 😂😂

  1. kristinaandersen

   Deeen ser jeg helt Jenny 😀 Små barn må så klart få leke alt de vil! Men jeg tenker typ de som ikke rydder på kvelden og la rotet flyte til det ikkeeee ser ut.. Hadde aldri orket det, barn eller ei 😂 HAHA! Svigermor ;p

 8. Du vil ikke tro hvor enkelt det er å leve i rot med x antall unger i hus, 8-16 jobb og hverdagslogistikk.
  Sett pris på dagene dine og rydd og vask som du selv ønsker. Om det er striglet og pent som gjør deg glad, så gjør du det! Ikke tenk på hva andre gjør. Ditt hus, dine regler💪🏻

  1. kristinaandersen

   En vanlig 18 – 16 jobb og to barn hadde mine foreldre også, og vi hadde likevel alltid striglet hjem. Men, man er jo forskjellig som mennesker 😉

 9. Adriane

  Ønsker deg en god helg! Hvor er putetrekkene i sofaen fra, forreste? 🙂 de mørkegrå «ull»

  1. kristinaandersen

   Like så Adriane <3 De er fra Kremmerhuset 🙂

 10. Hei!
  Hvor er det nydelige gulvet i stuen din fra?😊

  1. kristinaandersen

   Heii Eli! Her kan jeg dessverre ikke svare, gulvet var allerde lagt når jeg flyttet inn 🙂

   1. Takk for svar uansett😊

 11. Charlotte Rødland

  Et tips jeg fikk da jeg kjøpte stråene mine var å spraye dem med litt hårspray og ikke ha vann i vasen. Da tørket de fint ut og kunne stå i mange mnd ☺️

  1. kristinaandersen

   Åh! Takk for tips 😀

 12. Jeanette

  Leste nettopp på VG at B12 vitaminsprøyte ikke har noen effekt,fordi B12 mangel er visst veldig skjeldent i Norge. Synes dette høres rart ut,for har flere i min familie som tar den og de får mer energi av den. Men i følge VG (hvor en lege uttaler seg) har det altså ingen effekt

  1. kristinaandersen

   Jeg er så uenig 🙂 Føler meg som et nytt menneske med normal energi etter B12 🙂

 13. Haha, da er vi akkurat like! Hater rot, får ikke ro i sjela! 😳😂 Riktig god helg til deg! 😊

  1. kristinaandersen

   Goood helg Rebecca <3

 14. Hahaha, jeg leste dette blogginnlegget i går kveld før jeg la meg og i natt drømte jeg at jeg kjøpte blomster til 1300kr!! Våknet nesten opp i panikk fordi det var så dyrt :p

  1. kristinaandersen

   HAHAHA!

 15. du må gjerne komme her med ryddemanien din og ta en sjau altså Kristina 😀 God helg 🙂

  1. kristinaandersen

   HAHA! Jeg kommer 😀

 16. Martine

  Hvor har du kjøpt stråene?🤩

  1. kristinaandersen

   Blomsterbutikk <3

 17. Er stråene kjøpt hos vanlig blomstebutikk? 🙂

  1. kristinaandersen

   Ja 😀

 18. For en nyyydelig sofa 😍 hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Stine! HAY <3

 19. Hvor ser du den nye sesongen av Greys??? 🙂

  1. kristinaandersen

   Sumo 😀

 20. Veronica

  Hei! Hvor ser du greys anatomy? 🤪😍

  1. kristinaandersen

   Suumo 😀

 21. annette

  Hei!
  Kvar er den svarte skinnputa frå? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *