UTFORDRING, SVINDYRE STRÅ OG HELG

Denne uken har jeg hatt en øvelse for meg selv, som gikk ut på at jeg ikke skulle rydde leiligheten på fire dager. Og det har gjort meg til et stressa og surt menneske uten hvilepuls overhodet. Herregud! Hvordan klarer enkelte mennesker å leve i rot? Blir overrasket over hvor bomba et hjem faktisk kan bli, typisk for meg er at jeg slenger klær over alt og rydder rett etterpå. Men nå skulle jeg jo ikke rydde, og på dag to kunne jeg ikke lengre se pulten på hjemmekontoret mitt. Sånt gjør meg svett! I dag var endelig ryddedagen min, og jeg har gledet meg som et barn gleder seg til julaften. Jeg er fortsatt sjokkskadet etter å ha levd i det jeg mener var et bomba horehus, men nå føler jeg meg endelig litt normal igjen. For leiligheten er strøken slik som jeg liker det. Med nye blomster over alt! Eller, blomster og blomster fru blom. I dag brukte jeg 450 kroner på noen beige strå, så vi får håpe de lever i evig tid til den prisen.

Nå: en varm dusj, ansiktsmaske, joggedress, hjemmelaget fiskesuppe som står på kok,
varme baguetter, sofakos og sesong 15 av Greys Anatomy. Fredagsfølelsen ♥

29 thoughts on “UTFORDRING, SVINDYRE STRÅ OG HELG

 1. Susanne says:

  Kjæreste Kristiana. Lyttet til den nyeste poden deres i dag, og vil bare si: Du er en fantastisk vakker jente som fortjener en gutt som verdsetter det enorme hjertet ditt. Gjør så vondt å høre at du ikke har blitt behandlet bra. Du er utrolig sterk som klarte å komme deg ut av det, og ikke minst som klarer å sette ord på det. Ser frem til å lese boka når den tid kommer. Ønsker deg alt godt<3

 2. MB says:

  Skjønner heller ikke mennesker som klarer å leve i et rot. Jeg har støv på hjernen og blir helt stressa av at det ligger ting å slenger der de ikke skal ligge, haha. Må ha system og orden hele tiden – utrolig slitsomt men på en annen måte godt for sjela, får så mye mer energi når jeg vet det er ryddig 🙂
  Ønsker deg en fin og god helg <3

 3. kristinaandersen says:

  En vanlig 18 – 16 jobb og to barn hadde mine foreldre også, og vi hadde likevel alltid striglet hjem. Men, man er jo forskjellig som mennesker 😉

 4. Charlotte Rødland says:

  Et tips jeg fikk da jeg kjøpte stråene mine var å spraye dem med litt hårspray og ikke ha vann i vasen. Da tørket de fint ut og kunne stå i mange mnd ☺️

 5. Jeanette says:

  Leste nettopp på VG at B12 vitaminsprøyte ikke har noen effekt,fordi B12 mangel er visst veldig skjeldent i Norge. Synes dette høres rart ut,for har flere i min familie som tar den og de får mer energi av den. Men i følge VG (hvor en lege uttaler seg) har det altså ingen effekt

 6. Ida says:

  Hahaha, jeg leste dette blogginnlegget i går kveld før jeg la meg og i natt drømte jeg at jeg kjøpte blomster til 1300kr!! Våknet nesten opp i panikk fordi det var så dyrt :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *