TJEN PENGER PÅ DIN MENING

Reklame i samarbeid med Meningstorget.


MENINGSTORGET.NO

Som dere allerede vet er jeg flittig bruker av Meningstorget.no, som jeg i dag skal fortelle litt mer om. Dette er som mange av dere kanskje allerede vet en helt genial tjeneste, som gir deg muligheten til å bli belønnet av brands som ønsker tilbakemelding på nye produkter og tjenester. Du blir medlem i en eksklusiv gruppe som får muligheten til å teste nye produkter og tjenester før de i det hele tatt er lansert. Ganske kult, sant? Du kan også bli spurt om å vurdere nye reklamekampanjer og bli bedt om å si meningen din om nye og spennende konsepter.
Meningstorget.no, kan du delta i undersøkelser og tjene litt ekstra penger via PayPal og få belønninger som for eksempel gavekort eller kuponger hos forskjellige nettsider. For hver fullførte undersøkelse kan du også vinne 35.000 kr i Meningstoget sin kvartalsvise premietrekning! Det er selvfølgelig gratis og registrere seg, en veldig enkel og fin tjeneste! Så hvis du har lyst å unne deg en ekstra runde shopping, en god middag på restaurant med noen du er glad i eller kanskje litt ekstra lommepenger til ferien – er dette absolutt en ting du burde sjekke ut. Du må være 18 år eller eldre for å registrere deg og kunne tjene penger/poeng/gavekort ♥

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Det som skjer når du registrerer deg, er at meningstorget.no setter deg i kontakt med bedrifter og organisasjoner som ønsker å høre fra deg. Her har du altså en unik sjanse til å påvirke både produktene og tjenestene du bruker i det daglige. Hver gang du tar del i en spørreundersøkelse, vil du tjene poeng, uansett hvor mange spørsmål du svarer på! Poengene er verdt penger – og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Foretrekker du kontanter via PayPal eller gavekort fra kjente nettbutikker? Uansett hva du velger, så kan du begynne å løse inn så snart du har over 30 kroner. ♥

6 kommentarer på “TJEN PENGER PÅ DIN MENING

  1. Venaas skriver:

    Flott innlegg, har vært medlem i et par spørrepaneler en stundt nå, og selv om man ikke direkte blir rik av det, er det definitivt en fin sideinntekt som man kan «jobbe med» mens man holder på med når man kjeder seg eller sitter på toget.
    Hvor mye har du tjent på spørreundersøkelser så langt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *