FEM HØSTFAVORITTER TIL KROPPEN

Jeg tenkte jeg fremover skulle vise litt favoritter for høsten til dere. Typ favoritter i klesskapet, i badeskuffen, innen hudpleie, hårpleie og kropp. Ingen av produktene skal være sponset og dette er ting jeg kjøper selv, sånn hvis det skulle være noen tvil. Hva syns dere om det, fininger? Gøy med slike innlegg syns jeg ♥ Så, første ut blir fem høstfavoritter som tar vare på kroppen nå som det begynner å bli kaldt ute 🐻 ✨

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Bath Therapy: denne gule flasken er fra Biotherm, og jeg kjøpte den fordi jeg eeelsker dusjskummet til Rituals. Men denne er faktisk enda bedre og har blitt min nye favoritt! Skikkelig mykt og digg skum som man bruker som en vanlig dusjsåpe, og den gode lukten sitter i huden etterpå.

Foot Treatment: fra et merke som heter Nu Skin jeg egentlig ikke kjenner til, men jeg kjøpte den og det er den beste fotkremen jeg har brukt i hele mitt liv! Det er jo typisk å ha tørr og sprukken hud på føttene, men etter to påføringen med denne var føttene mine seriøst silkemyke. Har aldri opplevd at en fotkrem gir såpass raske og gode resultater før jeg?! Smører meg med denne annen hver kveld før jeg legger meg.

Scrub In Oil: deilig kroppsskrubb fra The Body Shop med skikkelig grove saltkrystaller og masse gode oljer. Denne elsker jeg! Bruker den to ganger i uka etter dusjsåpe.

Kukui Cream: kroppskrem jeg nettopp kjøpte som bare var så utrolig god og er perfekt for en tørr høsthud. Jeg smører meg med en eller annen bodylotion etter hver eneste dusj, fordi jeg elsker følelsen av en myk hud med myyye fuktighet. Jeg hater tørr hud på meg selv og vil helst være babymyk hele tiden, hehe.

Selftan Mousse: jeg er bleik som et lik på denne tiden av året og solarium ble jeg ferdig med for flere år siden. Så, selvbruning en gang i uka er et must for meg på denne tiden! Liker å alltid være litt brun. Jeg bruker fortsatt Vita Liberata sin selftan mousse, og det er uten tvil den beste som finnes. Fargen varer i cirka en uke, noe som er genialt.

Q: Har du noen favoritter å tipse meg om?

21 kommentarer

 1. Hei Kristina, håper alt er bra med deg om dagen 🙂

  Hvordan er sen selvbruningen på lukt? Føler jeg har prøvd alle selvbruninger å alle STINKER etterpå…..

  Klem til deg

  1. kristinaandersen

   Denne lukter minimaaaalt! Og ingenting når du har dusjet av 😀 Grunn nummer to til at jeg elsker den. Selvbruningslukt er det kvalmeste jeg vet om :O

 2. Åh, må prøve den fra bioterm! Mitt aller beste tips til deg: tromborg sin lip cure!!!!!!! Fantastisk x 1000! Kjøp den på kick sin nettside 😍

  1. kristinaandersen

   Ohhh! Takk for tips, skal sjekkes ut med en gang 😀

 3. Hvor kjøper du fotkremen?:)

  1. kristinaandersen

   Kjøpte den av naboen min som selger merket 🙂

 4. Åå, elskee tips om nye produkter jeg kan prøve! Den fotkremen skal testes ut ☺️ Ligger å hører på siste podcast på stranden. Fantastisk selskap mens jeg prøver å få noe farge på denne bleike kroppen 😂🤷🏼‍♀️ Håper du har en nydelig dag! Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Høres helt nydelig ut Charlotte! Kos deg masse i Kroatia <3

 5. Jeanette

  Håndkremen til loccitane er et must for meg. Selv om jeg bruker den til fotkrem :p den er fet og god og gir silkemyke føtter!

  1. kristinaandersen

   Den har jeg faktisk hatt tidligere. Loccitane har så mye bra generelt 😀

 6. Ja til slike innlegg Kristina. Elsker også Ritals og trodde ingenting kunne lukte og føles bedre. Må derfor teste Biotherm sin dusj såpe. God helg finingen. Klem

  1. kristinaandersen

   Det må du Jenni 😀 Bedre enn Riutals sin, utrolig nok!

 7. Du MÅ seriøst prøve mud mask fra Nuskin! Ansiktet blir sååå mykt etterpå, og den drar ut masse skit 🙂

  1. kristinaandersen

   TAKK for tips 😀

 8. Origins Intensive overnight mask og Tromborg therapy deluxe herbal håndcreme med citrusduft 😍

 9. Ja til flere sånne innlegg Kristina ❤️.

  1. kristinaandersen

   Så gøy du likte det <3

 10. Hei Caroline, kan du lage et innlegg om favorittdufter/parfymer? Det er jo en jungel der ute og alle jenter liker jo å lukte godt. Jeg selv er alltid nysgjerrig på hva slags parfyme andre bruker. 🙏

 11. Anette Kristine

  Kordan unngår du skille på hendern? Har dreve flere år m selftan, men sluttet og kjenner at behovet for å være brun øke🙈

  1. kristinaandersen

   Jeg har ingen perfekt oppskrift her, haha! Noen ganger blir hendene fine, andre ganger ser de ikke ut.. 😮

 12. Bruker du ikke betakaroten da?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *