FEM HØSTFAVORITTER TIL KROPPEN

Jeg tenkte jeg fremover skulle vise litt favoritter for høsten til dere. Typ favoritter i klesskapet, i badeskuffen, innen hudpleie, hårpleie og kropp. Ingen av produktene skal være sponset og dette er ting jeg kjøper selv, sånn hvis det skulle være noen tvil. Hva syns dere om det, fininger? Gøy med slike innlegg syns jeg ♥ Så, første ut blir fem høstfavoritter som tar vare på kroppen nå som det begynner å bli kaldt ute 🐻 ✨

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Bath Therapy: denne gule flasken er fra Biotherm, og jeg kjøpte den fordi jeg eeelsker dusjskummet til Rituals. Men denne er faktisk enda bedre og har blitt min nye favoritt! Skikkelig mykt og digg skum som man bruker som en vanlig dusjsåpe, og den gode lukten sitter i huden etterpå.
Foot Treatment: fra et merke som heter Nu Skin jeg egentlig ikke kjenner til, men jeg kjøpte den og det er den beste fotkremen jeg har brukt i hele mitt liv! Det er jo typisk å ha tørr og sprukken hud på føttene, men etter to påføringen med denne var føttene mine seriøst silkemyke. Har aldri opplevd at en fotkrem gir såpass raske og gode resultater før jeg?! Smører meg med denne annen hver kveld før jeg legger meg.
Scrub In Oil: deilig kroppsskrubb fra The Body Shop med skikkelig grove saltkrystaller og masse gode oljer. Denne elsker jeg! Bruker den to ganger i uka etter dusjsåpe.
Kukui Cream: kroppskrem jeg nettopp kjøpte som bare var så utrolig god og er perfekt for en tørr høsthud. Jeg smører meg med en eller annen bodylotion etter hver eneste dusj, fordi jeg elsker følelsen av en myk hud med myyye fuktighet. Jeg hater tørr hud på meg selv og vil helst være babymyk hele tiden, hehe.
Selftan Mousse: jeg er bleik som et lik på denne tiden av året og solarium ble jeg ferdig med for flere år siden. Så, selvbruning en gang i uka er et must for meg på denne tiden! Liker å alltid være litt brun. Jeg bruker fortsatt Vita Liberata sin selftan mousse, og det er uten tvil den beste som finnes. Fargen varer i cirka en uke, noe som er genialt.

Q: Har du noen favoritter å tipse meg om?

16 kommentarer på “FEM HØSTFAVORITTER TIL KROPPEN

 1. Stina skriver:

  Hei Kristina, håper alt er bra med deg om dagen 🙂
  Hvordan er sen selvbruningen på lukt? Føler jeg har prøvd alle selvbruninger å alle STINKER etterpå…..
  Klem til deg

  • kristinaandersen skriver:

   Denne lukter minimaaaalt! Og ingenting når du har dusjet av 😀 Grunn nummer to til at jeg elsker den. Selvbruningslukt er det kvalmeste jeg vet om :O

 2. Jeanette skriver:

  Håndkremen til loccitane er et must for meg. Selv om jeg bruker den til fotkrem :p den er fet og god og gir silkemyke føtter!

 3. Jenni skriver:

  Ja til slike innlegg Kristina. Elsker også Ritals og trodde ingenting kunne lukte og føles bedre. Må derfor teste Biotherm sin dusj såpe. God helg finingen. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *