ØNSKELISTE TIL HJEMMET

Reklame i samarbeid med Skeidar.


Høstens ønskeliste på interiørfronten er faktisk ikke så alt for lang, fordi jeg føler jeg har alt jeg trenger og jeg vil ikke fylle opp leiligheten unødvendig mye. Men litt nytt må jeg ha, for å gjøre det enda mer lunt og hjemmekoselig her 🖤 Skeidar har fått inn så latterlig mye fint denne sesongen, og interiørhjertet mitt bobler litt av glede. Spesielt over prisene, det er så fint å kunne fornye litt hjemme uten å tømme lommaboka helt. Her kommer min ønskeliste for høsten ✨

1: her / 2: her / 3: her / 4: her
5: her / 6: her / 7: her

Kan vi ta et lite minutt for det runde speilet? Som seriøst koster den nette sum av 249 kroner! Altså, hvaaa? Jeg river meg litt i håret akkurat nå for at jeg har kjøpt to Gubi-speil til en månedslønn når dette ligner såpass mye. Det henger i tykke reimer og er bare helt utrolig fint! Kanskje jeg kan kjøpe dette også til å ha på kontoret mitt og eventuelt i julegave til mamma. Hun har ønsket seg sånn lenge! Så du noe du likte du også? Og ja, et lite tips! Skeidar har i disse dager drømmekveld i sine butikker hvor du får gode tilbud på nydelig interiør, goodiebag og mer. Les mer her 🖤

8 kommentarer på “ØNSKELISTE TIL HJEMMET

  • kristinaandersen skriver:

   Heii! Jeg bruker Clarins sin BB cream som heter Skin Detox Fluid (?) trooor jeg 🙂 Den er supergod og Belinda ble helt frelst, haha! Klem

 1. Sara H skriver:

  Siden du lager innlegg over om bloggpoliti og det å følge markedsføringsloven, så ville jeg bare gi deg et tips. Dette er bare pirk, men når du skriver øverst «reklame blablabla» blir det mindre tydelig for oss når du bruker lysere skrift på dette enn resten av innlegget. «Reklame» skal være blikkfanget, her blir det motsatt. Det er klart lov å bruke en annen farge på denne skriften, men det skal være for å fremheve reklamen, ikke for å skjule den slik det blir seende ut her!
  Bare et tips! 🙂

 2. Johanne skriver:

  Jeg har både speilet og teppet og det er utrolig god kvalitet til tross for at det omtrent koster ingenting. Jeg var litt skeptisk på speilet, men ingen limflekker og god kvalitet på reima! Rett og slett perfekt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *