EN HELG ALENE

Jeg har hatt en helg fra helvette, og kunne ikke vært mer glad for at disse dagene er over.. Fredag kveld begynte jeg å bli dårlig, og fikk omgangssyken som varte helt til i går. Alt som kom inn, kom rett ut igjen og jeg føler meg som en fugleunge her jeg sitter. TMI? Sorreeey! Men det var helt fryktelig 😅 Har følt meg klein og slapp i to uker nå, så i dag skal jeg sette ny B12 sprøyte og håpe det kan gi meg litt energi tilbake. Er så kjedelig å humpe rundt helt uten energi, og våkner opp trøtt som en strømpe hver eneste dag – selv med en solid dose søvn. Heldigvis har jeg vært flink og kommet meg på trening uansett, men likevel – alt blir tyngre når man konstant er trøtt. Så nå håper jeg et påfyll av supervitaminen kan gi meg livsgleden tilbake!

bestie since 2010 🐶💕

Beklager overbrente og dårlige bilder, men dette er det eneste jeg har å by på fra helgen min… Bildene beskriver den ganske greit: joggedress, håret i en dott og den eneste lille tassen jeg har sett de siste tre dagene. Milo er alltid verdens beste å ha som selskap, spesielt når jeg er syk. Rart med det, men han gjør seg liksom syk selv og vil bare ligge inne sammen med meg under dyna. Haha! Lifepartner goals sier jeg bare 🖤 Nå skal jeg få i meg en kaffekopp, fikse meg litt og komme meg i gang med dagen. Håper helgen din har vært mer spennende enn min? God klem!

26 kommentarer

 1. Ingeborg

  Masse god bedring!
  Jeg så en film på netflix i helgen som jeg likte skikkelig godt som jeg tenkte å anbefale deg! Den heter Like Father og tror du kommer til å kjenne deg igjen på flere av stedene hvor filmen er spilt inn 😀

  1. kristinaandersen

   Så herlig! Tuusen takk for tips Ingeborg, den skal jeg sjekke ut 😀

 2. Jeanette

  Åh,omgangssyken er det verste som finnes! Begge foreldrene mine fikk det i helgen så jeg har vært hos de hele helgen og hjulpet de. Jeg ble utrolig nok ikke smittet 😉

  1. kristinaandersen

   Så snill du er Jeanette! Skygger alltid banen når folk har omgangssyken, det smitter så fort :O Heldig du er som likevel slapp unna! Karma for å være snill, det <3 Klem!

 3. Uffda, så kjipt – omgangsyken er ille! Håper du er i form igjen snart, riktig god bedring, Kristina😊
  Vi så også filmen «Like Father» nettopp, og sier det samme som hun over – fin film, og fin location 😉
  Ellers kan jeg melde om stort podcast-savn! Jeg, som hater lyder rundt meg, og ikke kan fordra lydbøker, radio i bakgrunn etc, jeg eeelsker podcasten deres😄

  1. kristinaandersen

   Jeg mååå se den ila uken 😀 Ny pod ute nå, håper du liker den Marit <33 Stor klem!

 4. Så utrolig kjedelig, Kristina! Du får ha fortsatt god bedring og krysse fingrene for at det er lenge til neste gang du blir syk <3 Husk også på at det går 48 timer fra siste gang du kaster opp til du er smittefri. I tilfelle du har planer om å møter venner og kjente <3

  1. kristinaandersen

   Takk snilling <3 Daaa er jeg smittefri nå 😀 Klem!

 5. Så utrolig ekte og koselige bilder av deg og Milo 🖤 God bedring til deg. Håper du har fått en fin start på uken! Stor klem 🙂

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig!! Takk MB <3 God tirsdag til deg :*

 6. God bedring videre 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk <3

 7. Masse god bedring fineste Kristina ♡
  Nydelige bilder av deg og lille Milo
  & ingen ting som er koseligere en å
  kose seg hjemme så best en kan når
  man er syk – mye koseklær, håret i
  hestehale, mye og god dyne og bare
  sove… zzzzz 😀 Her er det betennelser
  som går igjen, for tiden i nakke, skuldre
  og arm – usj… Ønsker deg en fin uke og
  håper formen bedrer seg, og så titter jeg
  innom igjen snart ♡

  1. kristinaandersen

   Det er helt sant Mette <3 Så kjedelig du er blitt dårlig i skuldre og nakke :/ Sender deg en skikkelig stor klem, god bedring <3

 8. * skulle stå «myke koseklær» 😀 😀

 9. Synes bildene var koselige, jeg 💛😊

  1. kristinaandersen

   <33

 10. Masse god bedring!
  I din situasjon ned en kropp som ikke har overskudd ville jeg ikke ha trent men heller kun ha gått rolige skogsturer. Vet ikke om du har noen underliggende sykdom, men for å unngå å få en kronisk sykdom så lytt mens du fremdeles har mulighet til å gjøre noe med det. Tren heller når overskuddet kommer tilbake.

  1. kristinaandersen

   Jeg har bare b12 mangel, det er fikset nå <3

 11. Masse god bedring!

  1. kristinaandersen

   TAKK <3

 12. Sunniva

  Kjøpte du iphone xs eller iphone xs max? 😃

  1. kristinaandersen

   Iphone xs 🙂

 13. Hei,
  jeg har hørt Belinda snakke litt på poden om faren hennes og er glad hun tar opp dette og det hjelper for meg å høre fra noen i den situasjonen, da pappaen min har fått uhelbredelig kreft og jeg kommer til å miste han snart… Føler ikke jeg kommer til å klare det, men hun gir meg håp.

  Jeg liker poden deres veldig mye <3

  1. kristinaandersen

   Sender deg verdens største klem Haldis <3

 14. Kristin

  Først og fremst vil jeg ønske deg god bedring!

  Etter å ha hørt på podkasten til deg og Belinda, har jeg skjønt at du er en kløpper på etsy.com, kunne du en dag laget en oversikt over dine beste kjøp og spesielt av juleting? Sitter selv å skal prøve finne frem, men det er så uendelig stort…
  På forhånd tusen takk og takk for den nydelige podkasten deres som treffer meg hver gang!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *