EN HELG ALENE

Jeg har hatt en helg fra helvette, og kunne ikke vært mer glad for at disse dagene er over.. Fredag kveld begynte jeg å bli dårlig, og fikk omgangssyken som varte helt til i går. Alt som kom inn, kom rett ut igjen og jeg føler meg som en fugleunge her jeg sitter. TMI? Sorreeey! Men det var helt fryktelig 😅 Har følt meg klein og slapp i to uker nå, så i dag skal jeg sette ny B12 sprøyte og håpe det kan gi meg litt energi tilbake. Er så kjedelig å humpe rundt helt uten energi, og våkner opp trøtt som en strømpe hver eneste dag – selv med en solid dose søvn. Heldigvis har jeg vært flink og kommet meg på trening uansett, men likevel – alt blir tyngre når man konstant er trøtt. Så nå håper jeg et påfyll av supervitaminen kan gi meg livsgleden tilbake!

bestie since 2010 🐶💕

Beklager overbrente og dårlige bilder, men dette er det eneste jeg har å by på fra helgen min… Bildene beskriver den ganske greit: joggedress, håret i en dott og den eneste lille tassen jeg har sett de siste tre dagene. Milo er alltid verdens beste å ha som selskap, spesielt når jeg er syk. Rart med det, men han gjør seg liksom syk selv og vil bare ligge inne sammen med meg under dyna. Haha! Lifepartner goals sier jeg bare 🖤 Nå skal jeg få i meg en kaffekopp, fikse meg litt og komme meg i gang med dagen. Håper helgen din har vært mer spennende enn min? God klem!

20 kommentarer på “EN HELG ALENE

 1. Ingeborg skriver:

  Masse god bedring!
  Jeg så en film på netflix i helgen som jeg likte skikkelig godt som jeg tenkte å anbefale deg! Den heter Like Father og tror du kommer til å kjenne deg igjen på flere av stedene hvor filmen er spilt inn 😀

 2. Jeanette skriver:

  Åh,omgangssyken er det verste som finnes! Begge foreldrene mine fikk det i helgen så jeg har vært hos de hele helgen og hjulpet de. Jeg ble utrolig nok ikke smittet 😉

  • kristinaandersen skriver:

   Så snill du er Jeanette! Skygger alltid banen når folk har omgangssyken, det smitter så fort :O Heldig du er som likevel slapp unna! Karma for å være snill, det <3 Klem!

 3. Stine skriver:

  Så utrolig kjedelig, Kristina! Du får ha fortsatt god bedring og krysse fingrene for at det er lenge til neste gang du blir syk <3 Husk også på at det går 48 timer fra siste gang du kaster opp til du er smittefri. I tilfelle du har planer om å møter venner og kjente <3

 4. Anita skriver:

  Masse god bedring!
  I din situasjon ned en kropp som ikke har overskudd ville jeg ikke ha trent men heller kun ha gått rolige skogsturer. Vet ikke om du har noen underliggende sykdom, men for å unngå å få en kronisk sykdom så lytt mens du fremdeles har mulighet til å gjøre noe med det. Tren heller når overskuddet kommer tilbake.

 5. kristinaandersen skriver:

  Det er helt sant Mette <3 Så kjedelig du er blitt dårlig i skuldre og nakke :/ Sender deg en skikkelig stor klem, god bedring <3

 6. Haldis skriver:

  Hei,
  jeg har hørt Belinda snakke litt på poden om faren hennes og er glad hun tar opp dette og det hjelper for meg å høre fra noen i den situasjonen, da pappaen min har fått uhelbredelig kreft og jeg kommer til å miste han snart… Føler ikke jeg kommer til å klare det, men hun gir meg håp.
  Jeg liker poden deres veldig mye <3

 7. Kristin skriver:

  Først og fremst vil jeg ønske deg god bedring!
  Etter å ha hørt på podkasten til deg og Belinda, har jeg skjønt at du er en kløpper på etsy.com, kunne du en dag laget en oversikt over dine beste kjøp og spesielt av juleting? Sitter selv å skal prøve finne frem, men det er så uendelig stort…
  På forhånd tusen takk og takk for den nydelige podkasten deres som treffer meg hver gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *