BURSDAGSFEIRING

Tuuusen takk for alle fine bursdagsmeldinger i går! Fy søren, så koselig 🖤 Jeg hadde altså en så fin dag, med trening på morgenen, mislykket forsøk på baking på ettermiddagen og stort familieselskap på kvelden. Trodde jeg hadde blitt en ekte veteran på kanelboller, men etter to timers heving var deigen hard som en stein og jeg ante ikke hva jeg hadde gjort galt. For mye mel, kanskje? Ble så frustrert at deigen gikk rett i søpla, men heldigvis kom mamma til unsetning og bakte kanelbollene for meg…. Haha! Kanelboller er livet, og det er det klart jeg må ha i bursdagen min hvert eneste år.

CELEBRATIONS 🎈

I år slo jeg litt på stortromma og bestilte de to fineste kakene jeg har sett i hele mitt liv. Helt tilfeldig for noen uker siden kom jeg innom Kristina’s Kakeverden på facebook, og sendte melding om jeg kunne bestille to kaker til bursdagen min. Og gjett om hun tryllet de frem! Må bare gi den flinke jenta litt reklame, for ikke bare var kakene en fryd for øyet – de er de beste vi alle har smakt. Spesielt kinderkaken, omg! Ble nesten litt overrasket over at de begge smakt skikkelig hjemmelaget kake, for er det en ting jeg har lært i mitt 28 år lange liv – så er det at kaker som ser ut som et maleri ofte smaker plastikk. Men ikke disse! Herregud så gode! Ingen tvil om at Kristina skal bestilles fra igjen, faktisk allerede til neste helg. Denne gangen ble det en kombinasjon av jordbær og vaniljekake, samt kinderkaken. Sistnevnte har jeg hatt lyst på siden første gang jeg kom over den på pintrest, hvor jeg faktisk prøvde å lage den selv. Ble så misslykket at jeg bare måtte le, men nå gikk kakedrømmen min altså endeliiig i oppfyllese. Bare se så fin(e)!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg fikk så mye fine gaver fra familien i går, ikke mindre enn syv buketter med blomster, gavekort, litt nytt interiør og penger. Men den beste gaven var fryseboksen fra mine foreldre, haha! Endelig kan tilbudselskeren i meg klikke helt og fylle opp frysen med masse digg. Er man en tilbudselsker som meg når det kommer til mat, så er fryseboks veldig viktig 😼 Nå skal leliligheten ryddes opp etter gårsdagen, så skal jeg på en koselig bursdagslunsj og deretter smelle til med en treningsøkt før helgen kicker inn. Endelig fredag, beste dagen i uka! ✨

45 kommentarer

 1. Nydelige kaker! Gratulerer med vell overstått:)

  1. kristinaandersen

   Takk Sandra <3

 2. Gratulerer med dagen som var <3 kakene så helt nydelige ut *sikle*
  Bare lurte på hvor de fine skålene dine er fra? Ønsker deg en goood helg <3
  Klem

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Hanna 😀 Skålene er fra Søgne Home. Klem!

 3. Hei grattis

  Hva heter YSl vesken din og hvem strl er det?

  1. kristinaandersen

   Hei Tone! Husker ikke hva de heter, men jeg har en liten og en stor.

 4. So flott det såg ut, og so kjekt det høyres ut! Gratulerer so masse med overstått! 🙂 Kakene såg heilt nydelige ut!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Lisa <3

 5. Wow!! De to kakene ser helt FAB ut! *vann i munnen*. En vakker dag må jeg bestille en slik fantastisk kake og fråtse den i meg 🙂 eeeeelsker kake!! Nam nam nam. Ha en kjempefin helg, grattis igjen <3

  1. kristinaandersen

   Takk Bell 😀 Goood helg til deg å <3

 6. Elisabeth

  Lurer litt på om ikke google chrome ødelegger bildene dine? Eller er det en bevisst redigering? Har tenkt i lengre tid at de virker veldig kornete/dårlig oppløsning etc.? Syntes det er synd da det virker som du bruker mye tid på fotografering og fine bilder. Satt på spissen kunne noen bilder nesten like gjerne vært tatt med iphone, særlig det siste bildet i dette innlegget, noe jeg ikke egentlig tror er meningen..
  Klem

  1. kristinaandersen

   De skal ikke være i dårlig kvalitet eller kornete :/ Vil du sende meg en screenshot på kristinaandersenasægmail.com? <3

  2. Synes også de har vært veldig kornete i det siste. Trist! For det er jo egentlig fine bilder <3

   Gratulerer med dagen på etterskudd, Kristinafina!

 7. Sunniva

  Såå fint! Kor e skåla du har popcorn ifra?:-)

  1. kristinaandersen

   Sogne Home <3

 8. Jeanette

  Ser så fantastisk ut! Også kindekake?! Må ha vært knallgodt!

  1. kristinaandersen

   Beeeste jeg har smakt 😀

 9. Gratulerer med dagen på etterskudd!! Håper den var fantastisk (men det ser heldigvis slik ut) 🙂 WOW til kinderkaka, kinder er livet haha. På taxfree en gang var det slik at hvis man kjøpte fire kinderprodukter fikk man med en kinderbag… Så da ble det kinderbag på meg 😉

  Ha en god helg <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Marie <3 Kinderbag sier man aldri nei til 😀 Hehe! Good helg <3

 10. Gratulerer med dagen din i går Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Lisa <3

 11. Spiser du kaker? Husker du skrev du skulle ta tak i kostholdet,så lurte på om du styrer unna?

  1. kristinaandersen

   Nope, jeg styrer ikke unna et kakestykke når jeg har eller er i bursdag 🙂

 12. Hvor er de fine skålene du har godteriet i fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Linn! De er fra Søgne Home 🙂

 13. Å for et herlig kakebord😋 nå fikk jeg vann i munnen. At disse kakene smaker like gode som de ser høres helt fantastisk ut. Godt du fikk feiret med dine kjære og ha flott helg. Klem

  1. kristinaandersen

   Goood helg Jenni <3

 14. Snakk om gjennomført bursdag da – såå gøy <3 Jeg hadde faktisk gladelig byttet ut fyrstekake med den kinder-kaken.. Hallo!? Kan man faktisk lage noe som ser sååå digg ut…? Håper helgen behandler deg bra, fine Kristina <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Frystekake <33 God helg Charlotte <3

 15. Graulere så mye med overstått <3
  Hvor er skålene fra? De med popcorn og godteri i? 🙂

  1. kristinaandersen

   Sogne Home <3<

 16. Gratulere med overstått bursdag🎈🎈
  Åh, kinderkake😍🤤 det e en av di beste kaken som finnes.
  Har enda ikke fått hørt så mye på podden, men glede meg til jeg har bedre tid😁 har en liten glunt som ikke skal sove mye så har ikke hatt tid enda å høre på😔

  1. kristinaandersen

   Takk snille! <3 Og enig, den kaken var helt magisk 😀

 17. Hei!
  Jeg lurte på noe, hører på podcasten deres og jeg lurte egentlig på hvordan du takler fylleangsten? Hahah, jeg er ganske lik deg på de tingene med f.eks tannlege. Så jeg kunne trengt noen tips!

  1. kristinaandersen

   Graver meg ned i 24 timer og ler av det samme med venninner :p Det hjelper, haha! Pluss, tannlegen min er en god sport og syns det var morsomt. Heldigvis! Hvis ikke hadde jeg byttet by å bo i ;p

 18. Nydelig kakebord 😍
  & den kinderkaken
  – fristet såååå mye 🤤
  Hørtes ut som en kjempefin dag, så herlig med ℬ-dager 🎈
  Nyt helgen og takk for alltid så koselige innlegg & flotte
  bilder – den drøm å titte inn til deg som alltid, fineste ★

  1. kristinaandersen

   Såå kjekt å høre Mette! Ha en fin søndag <3

 19. Jeanette

  De kakene så helt fantastisk god ut, håper du hadde en nydelig feiring <3 Hvilke størrelse har du på skålene dine? 🙂 De var utrolig fin!!

 20. Det var noen voldsomt flotte kaker! Det ser ut som om dere koste dere! Gratulerer så mye med dagen som var!

  1. kristinaandersen

   Takk Julie <3

 21. Karoline

  Hvor har du bestilt kakene? Tar hun imot bestilling, og hva er prisen? <3 måååå ha !!

  1. kristinaandersen

   Kristinas kakeverden på facebook. Ja, det gjør hun 🙂

 22. Charlotte

  Hvor er donuts holderen din fra? Kjempe fin!

 23. Hei Kristina! Gratulere med overstått ( en god uke på overtid ser jeg!)
  Bladde gjennom kommentarene for å se om jeg kunne finne ut hvor den stilige donuts-holderen var fra,!?!?! ser at bare en person har spurt, men ikke fått svar. Jeg bare MÅ vite det, fikk 100 idèer nå til fremtidige bursdager som snart skal feires her hjemme , hihi !! 😀

  1. kristinaandersen

   Den er fra etsy 😀 Bare søk på «donut holder» eller noe sånt, så finner du den <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *