MARBELLA HERE WE COME ⛱

Til tross for at jeg er relativt lei av sommer etter tre måneder med full tropevarme, sier jeg ikke neitakk til en aldri så liten reise nå på høsten! Snike til seg litt brunfarge og lade batteriene. Så i oktober reiser jeg til Marbella for et fotografoppdrag, og hele familien skal være med nedover. Klyp meg i armen, for en drøm! Vi skal bo i det fantastisk fine huset dere ser under her, og jeg kan nesten ikke vente. Og det som er ekstra gøy er at Eirin bor delvis i Marbella nå, så gjett om vi skal kose oss mens jeg er der nede. Gleder meg noe så innmari!

HAR DU MARBELLA-TIPS?

Så, har du noen Marbella-tips til meg? Steder å se, fine strender, freshe lunchsteder og gode restauranter vi burde spise middag på? Dere har alltid de beste reisetipsene til meg og jeg tar de i bruk hver eneste gang jeg er i utlandet! Tips mottas som alltid med stor takknemlighet 💛

29 kommentarer

 1. Nikki Beach er alltid en slager, og ligger i Marbella☺️

  1. kristinaandersen

   Takk for tips 😀

 2. Åå, mange som skryter av Marbella – dit har jeg såå lyst til å dra en gang! Det huset ser jo rett og slett bare helt latterlig bra ut <3 Det blir garantert en fantastisk tur. Sier aldri nei takk til god mat og sol på kroppen, haha 🙂
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Gleder meg en hayg 😀

 3. Du MÅ dra til Puerto Banus! Så fint sted, med fine restauranter, biler, båter, uteliv osv. Er det hver eneste kveld når jeg er på ferie. Helt utrolig god tapas på arco tapas bar, man må booke bord ute der. Elsker nikki beach og Ocean club, mange bra strandklubber der. Liker også utestedet seven i puerto banus når det er mange folk der. Elsker restauranten i puerto banus som heter piucaro, helt utrolig god sangria og and der.

  1. kristinaandersen

   Der var jeg når jeg var liten, så dit måå vi tilbake 😀 Takk for tips, Lina <3

 4. Det er ikke sånn supervarmt i marbella i oktober, men varmere enn i Norge så klart! Kan være lurt å ta med genser/bukse hvis du skal ut på kvelden.

  Det finnes mange beach clubs i området, som feks nikki beach, puro beach, ocean club, amare beach club og opium beach club. Om du ikke vil på beach club, så er likevel de fleste strendene i marbella ganske fine, og de fleste her har restauranter/cafeer på samme sted.

  Gamlebyen i Marbella er et must! Så hyggelig å gå rundt der på kvelden. Mange koselige restauranter ved plaza de los naranjos. Puerto Banus er også fint. Litt sånn «se og bli sett» sted, men greit hvis man drar innom for en kveld. Det er en kjempegod pizzarestaurant der som heter picasso. Den ligger helt nede ved havnen. På sommeren er det veldig lang kø der, men kan ikke tenke meg at det er et problem nå på høsten.

  Hvis du vil shoppe anbefaler jeg el corte ingles som ligger i puerto banus, La Cañada som ligger like ved marbella eller Miramar som ligger i Fuengirola. Her har du mange butikker samlet på samme sted, samt spisesteder.

  1. kristinaandersen

   Oooh, så mange fine tips!! Takk Isabel, denne kommentaren er lagret 😀

 5. Kjempegod tapas på Lekune Bar de pintxos 😍

  1. kristinaandersen

   Takk for tips! <3

 6. Dere må spise på restauranten ABA som ligger langs motorveien mot Estepona!😍De har helt vilt god asian fusion mat og masse deilige småretter og bokser med samples av de bestselgende rettene. Var der 3 ganger på én ferie med kjæresten fordi maten var så sykt god! Servicen er litt treig og noen av de ansatte er dårlige i engelsk, men maten er verdt det vil jeg si🙌🏼

  1. kristinaandersen

   Åh, det hørtes jo magisk ut! Takk for tips Elise, dette er notert 😀

 7. Hei

  Anbefaler sterkt og spise lunch på Garum ligger på strandpromenaden mellom Porto Banus og Marbella.
  Spist middag der også bra det også

  Marbella er min favoritt elsker og gå turen fra Marbella til Porto Banus
  Er ca 7 km hver vei så herlig trim også

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Tone <3

 8. Camilla B

  Ååå, elsker Marbella❤️
  Huset ser jo helt fantastisk ut.
  Min favoritt plass er Puerto Banus, som ligger i utkanten av Marbella. Det er det mye freshe spise steder og bra butikker.

  1. kristinaandersen

   Puerto Banus er heeelt magisk 😀 Dit skal vi!

 9. Så digg! Har du vurdert å reise alene noen gang? Noen syns kanskje det høres veldig kjedelig og kjipt ut, men en uke helt alene på et deilig Syden-sted er helt magisk! Gjøre hva man vil, når man vil, spise, sove, trene, lese og oppleve. Blir som oftest kjente med mange spennende mennesker også, ikke like lett å bli kjent med andre hvis man bare fokuserer på reisefølget sitt. Tenkte siden du er young and free, hehe, jeg er ikke der lenger (dessverre?!) 😉 klem!

  1. kristinaandersen

   Høres helt nydelig ut 😀 Syns det er så kult med alle som reiser alene! Klem

 10. Trocadero, Sotogrande <3
  Magisk restaurant / lounge

  1. kristinaandersen

   Takk for tips! <3

 11. Dra inn til Puerto Banus og spis indisk på Mumtaz 👍🏼

  1. kristinaandersen

   Vi eeelsker indisk, så dette er noterT 😀

 12. Trocadero playa
  Løv, Olivia Valere
  El gran Gatsby
  OCCO
  Alle i eller rundt Puerto banus

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Amanda 😀

 13. Jaaa😻 jeg har et supergodt tips som du må teste ut! Genji Sushibar!!😻 det er seriøst den beste sushien noensinne! Lite lokale så book i god god tid!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!! 😀

 14. Jeg har ingen tips å dele med deg dessverre, men setter stoor pris på om du lager en guide når du kommer tilbake! 😀

 15. Kom deg inn til sentrum! Den beste italienske ligger i gamlebyen og heter stuzzikini. Husk å book bord, det er en ganske liten og familiedrevet restaurant. Og så har de digg og spennende tapas på Paca i gamlebyen. 🌴😊

 16. Huset ser flott ut! Hvem leier dere fra? Nettside e.l. mottas med takk😃

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *