JEG ELSKER DENNE TIDEN

Jeg elsker september og jeg elsker høst 🍂 En så utrolig deilig, frisk og sporty tid som gir meg så masse hverdagslykke! Jeg er en person som lever for hverdagene og å gjøre det beste ut av de. Det er jo hverdager det er flest av, så hvorfor spare kosen til helgen? Tenkte å dele litt ting jeg liker med denne årstiden med dere, jeg vet at mange ser mørkt på høsten – så kanskje dette kan glede litt ♥

Fyre i peisen: funfact: Jeg har alltid ønsket meg peis i eget hjem helt siden jeg flyttet ut for aller første gang, så dere kan tro jeg elsker peisen jeg endelig har fått. Haha! Varmen som kommer av peis er virkelig noe helt eget, og i fjor brukte jeg den hver eneste dag. Kanskje mest relevant å fyre på vinteren, men jeg krysser fingrene for noen skikkelig kalde kvelder i høst også – slik at jeg kan fyre som bare det.

Chunky strikk: det er så mye fint å kle seg i på høsten, og denne tiden jeg liker best å pynte meg på. Fine strikkegensere, alle kåpene mine, store deilige skjerf og fine boots.

Sene kvelder i sofakroken: love it! En god film, varme tepper og kos i heimen skal det bli mye av i tiden fremover. Jeg er jo tidenes mest hjemmekjære person, så det er ingen hemmelighet at jeg velger hjemmekvelder over partykvelder any time når høsten sniker seg på. Da finner jeg rett og slett skikkelig roen, og har bare lyst å slappe helt av.

Tenne masse stearinlys: det koseligste jeg vet i dette livet, må være en kveld sammen med noen jeg er glad i og skikkelig kos stemning i heimen. Tenne sterarinlys over alt, og at det bare er lunt her hjemme. Det er så innmari koselig med slike kvelder, bare nyte og gjerne lage en god middag.

Gode treningsrutiner: på høsten er jeg alltid helt rå på treningen, jeg har så rutiner og får 4-6 økter hver eneste uke. Det er da jeg er i mitt ess! Det er så innmari hverdagsglede å kunne tusle til trening i parkasen min, gjøre en sjukt bra jobb og løpe hjem igjen for en varm dusj og en digg omelett til lunsj. Lykke!

Mørkt på morgenen: de fleste liker sikkert at det er lyst på morgenen, og det gjør egentlig jeg også – men akkurat nå gleder jeg meg til det mørkner enda litt til. Jeg sover jo uten rullegardin, så det skal bli digg å ikke være lysvåken 06.00 hver eneste dag. Mørke morgener med «god morgen Norge» på tv, havregrøt til frokost med masse kanel og kruttsterk kaffe har vært savnet etter en lang og fin sommer.

Jobbhøsten: som jeg gleder meg! Høsten er den beste tiden for meg som blogger, da er det så mye å gjøre og dagene er alltid fulle. Masse spennende som skjer, morsomme samarbeidspartnere og ikke minst podcasten til meg og Belinda. Denne høsten kommer til å bli ekstremt spennende.

Turer i frisk luft: akkurat dette ser jeg skikkelig frem til! Lange turer i skog og mark, enten i bymarka eller på fjellet. Det å gå rundt i høstluft er noe av det beste jeg vet om, og på denne tiden av året er det ekstra fint ute. Bare å nyte det mens man kan!

Kalde netter: jeg er så lei av tropenetter nå! Regner med jeg ikke er den eneste? Det beste jeg vet er å sove i iskald luft om kveldene, med vinduene på vidt gap. Da sover jeg som en stein, og kommer meg raskt opp av senga på morgenen – nettopp fordi det er for kaldt til å dra seg… Hehe! Det gledes.

Cafeturer: dra til byen med ei venninne, titte i butikkene og kose seg på café. Gjerne med en kopp kakao med masseeee krem, og noe digg ved siden av. Perfekt helgeaktivitet!

Q: hva syns du er det beste med høsten?

31 kommentarer

 1. Elsker disse innleggene 🙂
  Liker også høsten svært godt. Brenne i ovnen, gå turer, lage kakao m krem og gå på cafe 😃😃
  Ha en nydelig onsdag skjønne Kristina! Måtte du alltid blogge i alle år. Jeg digger deg<3

  1. kristinaandersen

   Goding Siv Renate!! Takk for koselig kommentar <3

 2. Jeg elsker høsten og det er så mye jeg liker med den. Den deilige friske luften og fargene ute. Det å dra på trening etter middag, helst gå eller sykle til trening, og så komme hjem god og svett med en deilig følelse, for så å kose seg i sofaen på kvelden med gode TV serier, tente lys, pledd og kanskje litt strikking.
  Det å tusle rundt i byen iblant løvet.
  Og ikke minst, det å være litt småbetatt om høsten. Det er også ganske okay!!!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Herlige ting du nevner Anja, jeg er så enig <3

 3. Det beste med høsten er den friske, skarpe deilige duften av «høst», så herlig å snufse inn – og det å komme inn til fyr på peisen og en varm kakao eller kaffekopp ღ – så herlig… Ullsokker & tykke gode gensere – filmer, serier og bøker og masse levende lys… ღ – ELSKER HØSTEN

  Takk for nok en gang en herlig & underholdende podcast
  – deilig avkobling er det også
  Ønsker deg en superfin dag videre – stor klem ღ

  1. kristinaandersen

   Såå enig Mette. Det der er lykke <3 Herlig du likte ukens podcast 😀 Håper du får en finfin dag <3 Klem!

 4. For et fint og koselig innlegg! Synes det er viktig å nyte hverdagene også – det er jo som du sier, flest av de <3 Jeg er typen som blir "mørkedeprimert", men jeg har bestemt meg for at denne høsten SKAL bli fin. Jeg har gått til innkjøp av nye bøker og strikketøy, så nå skal mormor bli lei av meg i høst, haha <3 Takk for fine tips og tanker – de skal jeg ta med meg denne høsten <3 Skal kjøpe masse stearinlys, hihi. Håper du har en strålende onsdag. KLEM
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Ååå det der kan ikke være lett! Har flere venninner som sliter med det samme :/ Så herlig Charlotte, masse kvalitetstid med mormor <3 Nyt dagen, god klem!

 5. Et spørsmål helt utenom bloggposten – hva jobber Belinda som du lager pod med? Blogger hun? 🙂

  1. kristinaandersen

   Hun driver firma sammen med forloveden sin 🙂 <3

 6. Hva heter BB creamen dere snakket om på podden? 😍☺️

  Og: kan en få kjøpt hår-vitaminene uten å bli abonnement?

  1. kristinaandersen

   Heii Stine <3 Det er Clarins sin skin detox, den er såå god! Ja, det kan du <3 Klem!

 7. Hørte på podden at du var ute etter en kjæreste. Hva tenker du i forhold til at du er overvekktig? Med tanke på at menner liker slanke damer? Mitt inntrykk på menn er at det viktigste er hvordan kroppen ser ut? Det er jaffal det jeg har opplevd..

  1. kristinaandersen

   Hei Helene! Du har et såpass dårlig ordforråd at du bruker ordet «jaffal», «menner» og «overvekktig», i tillegg til å drive med nettmobbing. I rest my case :p Men, for all del, takk for at du delte dine synspunkter!

   1. Haha! Skrev på dialekt og det er sånn vi skriver her. Ja, jeg var litt uheldig med å skrive «overvekktig». For en utrolig dum påstand å kalle dette dårlig ordforråd, herregud! Du hadde ikke noe bedre å si?:p Synes du virker så høy på deg selv og tror alle menn vil ha deg. Det høres vertfall sånn ut på podcasten deres.Men tror de fleste menn ikke takler den overfladiske bloggverden du er i:p

  2. Er det virkelig mulig å være så frekk?
   Komme med en så stygg og sårende kommentar.
   Hun er overhodet ikke overvektig. Jeg ser ei sunn, frisk og sprek jente. Vær fornøyd med deg selv, Kristina! Du er flott! <3

  3. Å fy faen! Skjerp deg. Ta deg et skrivekurs, kanskje litt oppdragelse i samme slengen. Skam deg!

  4. Takk for svar rett over her, Kristina! <3 Jeg scrollet dessverre litt for langt ned og fikk med meg det (nett)trollet her i samme slengen… altså! Er det kødd? Ser flere tar deg i forsvar her, men bare for at det ikke skal være noe tvil: du er en babe!

  5. Hva i alle dager, Helene?! Kristina er en utrolig flott, sunn, normal og frisk kvinne!
   Og mener du at overvektige ikke kan få seg kjæreste? Mener du at et forhold skal kun baseres på kvinnens vekt? Dine verdier, holdninger, meninger og oppfattelser representerer i hvert fall ikke virkeligheten, kjære deg. Håper du lærer og erfarer mer av den virkelige verden i din nærmeste framtid, for denne kommentaren burde du skamme deg over.

 8. Høsten her i Stavanger er forferdelig grå og regnfull, så kjenner høsten er litt kjip årstid :/ MEN, det jeg setter størst pris på er at man kan kose seg inne med god samvittighet ! Så elsker jeg klærne som kommer på høsten, fine høstfarger, deilig, myke oversized gensere som man kan pakke seg inn i. Kjenner hvertfall at jeg syns er helt ok etter mye kos og god mat i sommer 😀 Ha en fortsatt fin kveld!

  1. kristinaandersen

   Enig Jenny <3 Finner så mye mer roen på denne tiden av året. Klem!

 9. Til Helene som du kaller deg her.Skriv nå ditt virkelig navn, eller skal jeg gjøre det…Vi er mange som vet hvem du er din lille feiging der du sitter å gjemmer deg bak skjermen, ditt ensomme lille nettroll. Jaffal er et godt brukt Vennesla utrykk for sånne som deg som heller ikke kan skrive norsk riktig. Synes mest synd på deg som ikke har venner og så lite å ta seg til.Alt vil falle tilbake på deg.

 10. Haha.elsket svaret ditt til Helene

 11. Digger posen og bloggen 😃👍🏻
  Men hvor er skoene fra? 😍 Sykt kule!

  1. Podden 😂

  2. kristinaandersen

   Floyd (sponset). Du finner link i et innlegg litt lengre ned. Klem <3

 12. Hei! Hva heter den nydelige sangen som ble spilt på podden deres denne uken? Takk for en fantastisk podcast!!

  1. kristinaandersen

   Usikker <3 Men sjekk Belinda sin instastory, hun har lagt ut link til den 😀 Klem!

 13. Hei! Den gull primeren dere snakker om i poden, hvilket merket er det?

  1. kristinaandersen

   Lameher, troor jeg <3

 14. Tror nok at høsten er min favorittårstid, eelsker høsten!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *