I MIN BADESKUFFE

Flere av har etterspurt innlegg hvor jeg igjen kan vise hvordan jeg organiserer ting hjemme. Tidligere har jeg vist frem kjøkkenskuffene mine, og det falt mildt sagt i god smak… Haha! Så, det dere vil se mer av prøver jeg alltid å få til Derfor har jeg i dag tatt noen bilder av de to badeskuffene mine, og selv om de ikke er de mest organiserte – vil jeg påstå at de er ganske ryddige likevel.

.. I BADESKUFFEN

Jeg bruker glass til å oppbevare tannbørste og sminkekoster, og en boks av stål til å oppbevare nye produkter som enda ikke er åpnet. Typiske forbuksvarerdet er fint å ha på lager. I nederste skuffe finner du bodylotions, all sminken min, selvbruning, kroppsskrubber, rettetang, hårspray, tørrshampoo kroppspleieprodukter, munnskyll, smykkene og klokkene mine.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

I andre skuffe finner du alle hudpleieproduktene mine, enda litt selvbruning (haha!), bodyyoghurts, hårbørste, parfyme, deodorant, beautyblender, barberhøvler, qutips og litt forskjellig. De tingene jeg bruker mest ligger øverst. Leter enda etter sånne bittesmå «skuffer» jeg kan legge i skuffene for bedre organisering, kanskje noen av dere vet hvor det selges? Håper dere liker innlegget, godtfolk! Gi beskjed hvis dere vil ha mer av dette

30 kommentarer

 1. Ikea har praktiske og fine skuffer 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips 😀

 2. Gøy innlegg! Er du fornøyd med Elixir-serien? Har så lyst å prøve, men koster jo en formue

  1. kristinaandersen

   Svindyre produkter ja :O Men de er relativt drøye og verdt hver eneste krone 🙂 Anbefales! Klem

   1. Slenger meg på denne! Elixir er de beste produktene. Verdt hver eneste krone 😁

 3. Du er helt rå på å ha det fint og organisert.. Kan ikke du komme hjem å fikse skuffene mine? Jeg kan kjøpe inn fyrstekake for anledningen – lover å dele!! :-p Håper du har en nydelig tirsdag!
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   DET kan jeg Charlotte, haha! Seriøst, slike ting er drømmejobben for meg 😀 Og fyrstekaka klar! Kan det bli bedre???! Hihi! Klemm <3

  1. kristinaandersen

   Supergeniale! Men litt for høye trooor jeg :O

 4. Hva med bind, tamponger og truseinnlegg? Føler det flyter i mine badeskap, så nå fikk jeg litt guts til å rydde og organisere 🙂

  1. kristinaandersen

   HAHA! Bare til å rydde, si 😀

 5. Hvilke produkter fra Elixir er dine «must haves»?
  Forresten skikkelig moro med sånne type innlegg!

  1. kristinaandersen

   Niactil kremen og den grønne masken er topp to <3 Så gøy det falt i smak 😀

 6. Hei 🙂
  Hva heter sangen dere spilte helt i slutten av dagens pod?
  Elsker podcasten deres og gleder meg til alle episodene som kommer!!

  1. kristinaandersen

   Chris Stapleton – Traveller <3

 7. Så utrolig fint og organisert!!
  Elsker at du har det så på stell:-)
  Jeg selv elsker også å rydde.
  Ha en fortsatt god kveld

  1. kristinaandersen

   God onsdag til deg Siv Renate <3

 8. Å ble litt bekymret når du tar bilder og sier hvor du har smykker og klokker… kan aldri vite 😏

  1. kristinaandersen

   Det er ingenting av høy verdi <3

 9. Hei Kristina! Har et spørsmål angående dusjen din da jeg er i en oppussingsperiode selv (eller totalrenovering for å være mer korrekt..). Hvor lang er glassveggen din ut fra veggen? Og opplever du at det renner vann utover baderomsgulvet? 😬 er såååå usikker på om vi skal velge med eller uten dør, men sikler såå fælt på uten dør da jeg synes dette er mer stilrent 😫 please help!!

  Og btw, for et FANTASTISK bad du har fått!

  1. kristinaandersen

   Jeg er usikker på lengde :/ Men den er relativt lang, altså! Det er helling i gulvet mitt, så det har ikke vært problemer med vann utover gulvene eller slike ting. Men fuktig blir det helt i froten 🙂 Har du barn? Da vil jeg anbefale glassdør. Hvis ikke? Kjør stilrent! Haha.. Klem <3

 10. Håper du blogger litt om hudpleien din snart! (Elixir) :))

  1. kristinaandersen

   Jeg har gjort det noen ganger, hvis du bruker søkefeltet mitt og skriver Elixir så får du ikke diverse tips 🙂

 11. Jaaa til mer av dette!!😄😄🌸

  1. kristinaandersen

   <3

 12. Jeg kjøpte sånne små skuffer på jysk, tror det er sånn standard-vare som de alltid har inne, så det går jo an å sjekke ut 😊 bruker de til å oppbevare lipglosser, leppestifter, øyeskygger og sånne småting

 13. Ååå kan du vær så snill ha et favoritt-innlegg snart? Kanskje høstfavoritter? Hudpleie, kroppspleie, duftlys, selvbruninger etc. ELSKER slike innlegg, og er så gøy med litt inspirasjon på den fronten! Klem<3

  1. kristinaandersen

   GØY!! JA <3

 14. Dette gjorde odc’en min glad, haha. x)

 15. Heisann 🙂
  Kjempe fin blogg!
  Jeg bare lurte på hvor du får kjøpt den røde tannkremen din?
  Har lett etter den en stund, men finner den ikke noen plass :-/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *