HØSTENS FINESTE KÅPE

Reklame i samarbeid med Floyd By Smith.


Disse bildene kan quotes med: når ungen din skal ta bilder for favorittkunden sin, men det har vært storm i en uke og papsen må trå til en regnfull søndag. For ja, bak disse bildene står min far i regnjakke kombinert med kortbukse, samt paraply over hodet for å beskytte kameraet mot regndråpene. Jeg trodde jeg skulle dø av latter! Og døde litt på innsiden fordi jeg har verdens snilleste foreldre. Dette antrekket har jeg hoppet rundt i tre ganger denne uken, men til tross for det har det ikke fungert å knipse bilder. Hva skjer med det glade sørland om dagen? Det er full storm hele tiden jo!

Jakke her / Bluse her / Sko her

Denne jakken er seriøst verdens fineste! Og verdens beste. Jeg har ønsket meg en slik pelsjakke i to år, men aldri funnet den perfekte. Enten ser jeg ut som en vandrende bjørn siden jeg er relativt lav, eller så er stoffet helt feil og ser billig ut. Men så kom jeg over denne perfekte fluffy saken og jublet litt av lykke når den kom dalende ned i postkassen. Er så fornøyd, og elsker at den er som en myk klem når man har den på seg. Jakken er halvlang, og det er selvfølgelig fuskepels. Yay! Helt normal i størrelsen, jeg har m i min og den passer helt perfekt. Akkurat plass til en tykk strikkegenser under, noe som er nødvendig når vinteren plutselig kommer snikende.

SEPTEMBER VIBES 🍂🍁

Jeg er supertakknemlig for å få muligheten til å jobbe med Floyd om dagen. Alle klærne jeg går med har jeg selv plukket ut, noe jeg setter skikkelig stor pris på – så kan jeg bestille ting jeg virkelig liker og kommer til å bruke. Det fungerer ikke for meg å sprade rundt i slangebukser eller høye hæler på daglig basis. For ja, jeg skal være den første til å innrømme at stilen min er ganske basic, men det er slik jeg liker det. Og denne høsten vil jeg kle meg i deilige kåper, fine bluser, varm strikk, freshe jeans og gode sko. Favorittene innen nettopp sko er uten tvil de jeg har på meg på disse bildene. De koster kun 699,-, noe jeg syns er en helt fantastisk fin pris for så gode sko. De kjennes ut som om jeg har uggs på beina, sjukt myke og gode – bare disse er hundre ganger finere. Disse er også true to size! Jeg har str 39.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Nå skal jeg grave meg under dyna resten av denne søndagen. I dette været er det ingenting annet å gjøre. Så jeg tenker sushi, film og avslapping er helt perfekt. Gleder meg  til en ny og fin uke i morgen! Nyt det siste av helgen, fine dere ♥

18 kommentarer

 1. Victoria

  Så nydelig!! Er på jakt etter samme! Er den «tynn» i stoffet om du skjønner? De jeg har prøvd er så tykke at jeg bare ser såååå mye større ut på en negativ måte!

  1. kristinaandersen

   Ja, denne blir man ikke seende ut som en overvektig bjørn i. And thats a first for min del, haha! 😀

   1. Victoria

    Haha, herlig!! Da er den verdt et forsøk 😀

 2. Haha, du er heldig som har foreldre som er så engasjerte og snille! Jakken var helt nydelig, så skjønner godt at du er fornøyd med den altså.. Såå fin <3 Håper du får en deilig og fin søndagskveld. Her blir det sofakos også – ikke noe særlig fint vær i Bergen heller, haha. Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Takk Charlotte! Håper mandagen din blir superbra <3

 3. Hei fine du! Lurer på om du har et tips angående en god hudpleieserie? Noen hudpleie merker du har god erfaring med?

  1. kristinaandersen

   Hei Guro! 90% av hudproduktene mine er fra Elixir 🙂 Veldig happy med merket, dyrt – men bra. Klem!

 4. Er det lov å ønske seg litt flere innlegg…? <3 Synes å huske at du hadde et par innlegg for dagen tidligere 🙂

  1. kristinaandersen

   To innlegg til dagen er målet, slik som jeg hadde i går <3

 5. Hei!
  Jeg synes du allerede har høstens fineste kåpe hengende i skapet, den kamel-fargede knytekåpen fra Zara <3 jeg er så frustrert over at de ikke får den inn igjen, da jeg har sett etter den type kåpe i flere år! Du er ikke tilfeldigvis interessert i å selge din? Det hadde reddet høsten min! 😀

  1. kristinaandersen

   Den er såå fin, tenk at jeg har hatt den i fire år?! :O Tror ikke jeg vil selge den, men kan si ifra til deg hvis jeg en gang vil <3 Klem!

   1. Skjønner godt hvis du vil beholde den selv, men som sagt, jeg kjøper den på sekundet dersom du ombestemmer deg! *håper*

 6. Bestilte meg denne kåpen før helgen som var, og er så spent på hvordan den er ★ ser i alle fall helt herlig god ut – du kledde den i alle fall veldig godt ♡ Så på Snap at din far tok bilder – herlig 😀 Så snill han er, det er så kjekt at man kan stille opp og hjelpe hverandre… Ønsker deg en fin uke, uansett regn eller ikke 😀

  1. kristinaandersen

   Like så Mette <3 Håper du vil like kåpen, brukt den nesten hver dag siden jeg fikk den 😀

 7. Hei Kristina! Utrolig fint antrekk, det kledde du virkelig 🙂 Jeg er enda lavere enn deg og tror dessverre jeg ville sett eeenda lavere ut i den kåpa. Men skoene?? De ble jeg veldig giret på. Ser at du skriver de er true to size? Men er de bittelitt små eller bittelitt store i størrelsen? Jeg har nemlig 35 i sko og noen få ganger kan jeg få til 36 med en tjukk såle, hvis de er bittelitt små i størrelsen. Haha huff er så lei de små føttene, for det er så mange fine sko jeg ikke får kjøpt (og jeg er egentlig en skikkelig skojente) hehe

  1. kristinaandersen

   Da ville jeg kanskje tatt 36! Så kan du få plass til tykke sokker i når vinteren kommer <3

 8. Så fin kåpe! 😀

 9. Hei,
  Litt lenge siden du la ut dette innlegget, men håper du svarer likevel. Jeg lurte litt på denne kåpen, hvordan er den i størrelse? Tenkte å bestille den på nett nå, men er den normal, stor/liten i størrelsen? Hva har du? Opplever ofte det er så variabelt i størrelsene til floyd, så ble så usikker.
  Godt nyttår fine deg:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *