DET GLEDER MIN INDRE GJERRIGKNARK

Roadtrippin.

Fergetur i deilig høstvær.

Gladlaks i joggedress.

Godishandel er alltid like gøy!

Going home.

Litt bilder fra gårsdagen, hvor vi var på roadtrip og tur i ikke mindre enn 15 timer ♥ Jeg elsker virkelig å kjøre bil og ble så glad når familien hadde lyst å dra til Sverige for å handle. Harrytur gleder min indre gjerrigknark noe så innmari! Og jeg tok den selvfølgelig helt ut med å reise i joggedress, for jeg mener det er sånn man gjør når man faktisk skal på grensehandel og ikke eie skam. Derimot kom de andre i fine klær og mamma spurte om jeg ikke skulle stelle meg. Nei, det skal jeg ikke. Må gå i treningsklær når man skal tømme butikkene i Sverige. Det ble shopping av masse god mat, pepsi max, litt snoperier og selvfølgelig store mengder tøymykner (<3), før vi kom hjem igjen ved midnatt. En finfin lørdag i godt selskap! Får alltid hakeslep over hvor latterlig billig alt er i vårt kjøre naboland og jeg er nesten irritert på mine foreldre for at de ikke lot meg vokse opp i Fredrikstad. Da kunne jeg jo tatt en svipp over en gang i uka og levd livets glade dager på grensa når enn jeg måtte ønske 😅

22 kommentarer

 1. Hvis dere hadde kjørt enda litt lenger inn i Sverige, sånn typ i underkant en time. Så hadde det vært enda billigere!:-D Sverige<3

  1. kristinaandersen

   Tenker du på det senteret hvor systembolaget er Lina? 😀 Der var vi også <3 Eeelsker Sverige, haha! Klem

 2. Åå, såå gøy 😍😍 jeg må snart ta meg en tur til Sverige, er jo så mye morsommere å handle ting når det er billig, haha! Håper du har en nydelig søndag ❤️ Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Det er SÅ gøy, haha!! Nyt søndagen Charlotte <3

 3. Så klart skal man reise i joggeklær når man skal på shopping i Sverige og i alle fall når man skal sitte timevis i bil 😀 … kjekt også med familietur ❤️ Her jeg bor er det alt for langt til at vi kan ta oss en tur over grensa å handle, så litt misunnelig er jeg – jeg får bare nyte bilder er inne 😀 😀 😀 Tusen takk for koselig svar på forrige bloggpost, du er bare sååååå fin – jeg skal virkelig prøve å bli flinkere til å legge igjen noen ord her hos deg – litt oftere 😍 Ha en SUPER fin søndag fineste Kristina

  1. kristinaandersen

   Enig, haha! Så koselig du kommenterer Mette, setter så pris på det 😀 Ha en kjempefin søndag kjære deg <3

 4. Jeg bor i Sarpsborg og har i underkant 20 min til sverige, så tok en svipptur dit i går bare for å kjøpe smågodt 🙈😜

  1. kristinaandersen

   Heldiggris!!

 5. Altså, det der er livet 🤩🇸🇪

  1. kristinaandersen

   JAA! Vi elsker søta broor 😀

 6. Nei, tenker ikke på Strømstad:-) tenker på sånn kanskje 30minutter eller litt lenger fra Strømstad. Er et stort senter med mange butikker og en stor ICA butikk med masse billig mat osv:-) har du fått oppleve Ullared?

  1. kristinaandersen

   Nei aldri 😮 Det ser heeelt vilt ut, haha!

 7. Marlene

  Når jeg var på avlastning hos tante når jeg var yngre så kunne jeg og kusina mi finne på å ta frokosten i Sverige liksom 😂. Tok vel underkant en halvannen time å kjøre. Men dro bare til Charlottenberg siden det er nærmest Kongsvinger. Bor vel en time unna Kongsvinger. Men harrytur til Sverige er digg, må vel få med meg noen over snart sånn at jeg kan hamstre inn coca cola og iste 😋

  1. kristinaandersen

   Haha, så herlig!! Harrytur er så gøy 😀

 8. åå, Svergie handel er like morsomt hver gang ! Jeg bor selv i Fredrikstad og er det altfor ofte å kjøper usunn mat 🙂 Koselig at dere hadde en fin tur <3

  1. kristinaandersen

   Heldige deg, hihi! Klem <3

 9. Husk at ikke alt er bra med svenskehandel da. Det går veldig utover handelstanden/butikkene i grenseområder. For ikke å snakke om den norske bonden. Det er da viktig med ett godt norsk landbruk. Og at vi kan være selvforsynte. Og ikke glem alle momspengene Norge går glipp av pga grensehandelen.
  Hilsen ei som bor på grensa til Sverige , men handler i Norge.

 10. Elisabeth

  Kan ikke du lage ett innlegg med innkjøpene fra Sverige! Kjekt med tips! Du har mange følgerne som handler der kan jeg tenke meg 😃

  1. kristinaandersen

   Jeg kjøpte ikke så veldig mye mer spennende enn karbonadedeig, alkohol, skyr, smågodt, pepsimax, tøymykner og vaskepulver. Men mine foreldre kjøpte enda mer mye digg! Anbefaler å sjekke tilbudene der før du drar 🙂

 11. Digget sparetipsene dine i podcasten!

  Kan du komme med vasketips/vaskehacks også?

  Hilsen hobbyvaskedame

  1. kristinaandersen

   Haha, herlig <3 Ja, det kan jeg 😀

 12. DET savner jeg altså med å bo i Brumunddal, bare 2-3 timer unna harryhandel, i motsetning til nå når det er ca 7-8 timer til svenskegrensa. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *