MARBLE BATHROOM

Annonse: reklamelenker for Villeroy & Boch.


Jeg har gledet meg så utrolig mye til å vise dere bilder av det nye badet mitt! Jeg er så fornøyd at jeg må klype meg i armen nesten hver eneste gang jeg står i dusjen, hehe. Det er Bademiljø og Rør i Sør som har pusset det opp, og jeg kunne ikke vært mer takknemlig for hvor bra de fikk det til. Som jeg har sagt flere ganger var badet og vaskerommet det eneste jeg ikke likte i leiligheten min som har blitt totalrenovert, og to år etter at jeg flyttet inn hit fant jeg ut at det var på tide å fikse disse to rommene også. Jeg valgte hvite marmorfliser, matt sorte detaljer og en veldig ren stil – kombinert med litt lunere ting som håndklær, badekåpe og grønn plante for å bryte opp stilen litt.

MY NEW BATHROOM

TAPWELL / VILLEROY

Hva syns dere? Eneste jeg mangler er en sluk til dusjen, men nå klarte jeg ikke vente lengre med å vise dere. Servanten og toalettet er fra Villeroy & Boch, kranene og dusjhodet er fra TapWell og flisene er fra Modena. Kanskje ikke det lureste å velge hvite fliser med tanke på at jeg er så mørkt i håret, men det tenkte jeg egentlig ikke på før i ettertid… Haha! Ville uansett ikke gjort det annerledes, jeg får heller være flink til å moppe og holde gulvene rene.

Sjekk ut katalogen til Villeroy her.

Jeg er spesielt fornøyd med vasken og all plassen jeg har under den. Til en forandring fikk jeg nemlig endeliiig plass til alle produktene mine her, tidligere har jeg måtte fylle opp et skap på gjesterommet. Veggheng-toalettet er også fra Villeroy, og det er så mye mindre og finere enn det som opprinnelig var her. Hater store toaletter, spesielt på mitt bad som ikke er så alt for stort. Jeg føler vi fikk utnyttet plassen så mye bedre nå og ting føles mye mer romslig enn hva det var tidligere. Elsk! Jeg er så fornøyd! Hva syns dere? Jeg har faktisk vlogget fra oppussingen også, så videoen kommer så fort den er ferdig redigert! Og bilder av vaskerommet skal jeg også fikse til dere snart. Bare spør om du lurer på noe, så skal jeg svare så godt jeg kan ♥

80 kommentarer på “MARBLE BATHROOM

 1. Pernilla skriver:

  Hei Kristina!
  Skikkelig fint! Har SÅ lyst og pusse opp mitt bad og, men er redd det kommer til å bli dyrt.. Jeg har blå fliser på badet liksom *grøss*…. Hvor oppbevarer du feks. dusj såpe/shampo når du dusjer? La merke til at du ikke hadde noe spesielt til oppbevaring i dusjen? 🙂
  Stor helgeklem fra Pernilla

  • kristinaandersen skriver:

   Det å pusse opp bad er ikke billig, så forstår deg godt.. Hehe! Jeg har en hylle nede i dusjen som ikke ble med på bildene hvor alt står 🙂 Ønsket ikke henge ting på veggene for å holde det helt stilrent. Good helgeklem tilbake <3

 2. Helene skriver:

  For et drømmebad! Skjønner godt at du er fornøyd 🙂 Hadde vært enda morsommere å se før og etter-bilder, er jo først da man ser virkelig forskjell fra det som har vært (spesielt i og med at du ikke har vist noe særlig fra badet før) !

 3. Madeleine skriver:

  Så sinnsykt lekkert, Kristina!! Det der er drømmebadet❤ haha, jeg må spørre om hvilken plante du har i bylassen-skålen? Det så veldig fint ut! Gleder meg til å se vaskerommet også !

  • kristinaandersen skriver:

   Tusen takk snille deg! Aner ikke, men det er en grønn greia som du sier.. Haha! Kjøpte den på Mestergrønn. Klem!

 4. MB skriver:

  Sorte detaljer og marmor fliser er så fiiiint! Du har all grunn til å være fornøyd! Har du før-bilder av badet forresten?
  Ønsker deg en god helg <3

  • kristinaandersen skriver:

   Spesialbestilt. Vil ikke reklamere for butikken, da det var så crappy service der at jeg har ikke ord.

 5. Lin skriver:

  veldig lekkert da, men eg er glad det er du med vaskemani og meg som slipper vaske den glassveggen 🙂
  Tips ang produkter på badet. Det blir varmt og fuktig der så holdbarheten blir forkortet på spesielt hudpleie. Så kun ha det du bruker daglig der og event andre produkter ha den i det skapet på gjesterommet -så holder de seg mye lengre og du slipper at produkter blir ødelagt.
  Eg jobber til daglig med hudpleie og vi ser jo dette bare i butikken der det er forskjell i tempratur og med lamper som lyser på noen produkter og ikkje andre hvor stor forskjell stabil tempratur har å si. Og fukt er jo og noe som har påvirkning.
  Lykke til med nytt smashing bad <3 <3

 6. kristinaandersen skriver:

  Takk snilling! Jeg vasker badet med kun en dampmaskin. Beste kjøpet jeg har gjort i hele år, haha! Trenger ingen såpe eller midler, den rengjør med varm damp. Anbefales 🙂

 7. Andrea skriver:

  Kjempefint! Kan jeg spørre hvor stort badet ditt er, og hva bredden er på dusj, servantskap og «kassen» til toalettet? Skal totalrenovere mitt eget bad, og det kan se ut som ditt er ganske likt i størrelse 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg aner ikke Andrea :/ Beklager! Men dusjen er en meter i bredde. Større enn den ser ut på bildene. Hvis du kontakter Villeroy, kan de kanskje hjelpe deg med størrelsene jeg har 🙂 Klem!

 8. Trine skriver:

  Wow! så utrolig flott det ble.
  Hører på podcasten deres hver tirsdag og hørte at dere snakket om julepynt der du nevnte ting du hadde bestilt fra Etsy. Kunne du laget et innlegg med tips/innkjøp fra sider som Ebay, Etsy osv? det er så gøy å se!

 9. kristinaandersen skriver:

  Du som har fått det til så fint Martin 😀 Flinkeste mureren som er! Kommer ei litta takk til deg også, men det blir i vloggen 😀 Klem!

 10. Sofie skriver:

  Så sykt fint bad!
  Hørte på poden deres idag (litt sent, men hatt det travelt), og hørte på økonomi tipsene dine.
  Et annet tips er trippel trumf.
  Og være flink til å følge med på tilbud, og faktisk sjekke prisjakt.

 11. Andrea skriver:

  Å, så fantastisk fint bad!!! Det inspirerte meg til å få inn litt svarte detaljer på mitt for å gjøre opp for at jeg ikke kan pusse opp. Du har så fantastisk fin stil!!! PS. Elsker podcasten. Ukas høydepunkt❤️

 12. Lisa skriver:

  Det vart kjempefint, og so sjukt deilig å ha det på plass! Elsker å ha skuff i staden for skap under vasken, får jo so mykje meir oversikt over alt! Eg har fleire cosmetic organisers i eine skuffa, slik at alt av sminke/produkter er fint dandert og tilgjengelig når eg åpner den 🙂 Kjempestilig bad, Kristina!

 13. Kristi skriver:

  Hei!
  Jeg har ikke lest bloggen din regelmessig før nå som jeg har begynt å høre på podcasten deres. Og jeg ville bare si at den er SÅ bra. En god blanding av humor, alvor, venninneprat og viktig tematikk. Du virker utrolig reflektert, godhjertet og omsorgsfull 🙂 De som har deg er heldig! Lykke til videre med drømmer og mål. Er sikker på at du kan få til det du vil. Heier på deg 🙂

 14. R skriver:

  Veldig veldig flott og skikkelig deg, føler jeg:D Likte også godt løsningen med bare én glassvegg istedet for dusjdør/kabinett, og utseendet på dette badet finner man ikke hvor som helst – skjønner så godt at du fryder deg hver gang du er på badet:D

 15. Julie skriver:

  Så utroolig fint badet ble!! WOW!
  Jeg har aldri (tror jeg?) lagt igjen en kommentar på bloggen din før- men jeg må virkelig få si at du virker som en helt fantastisk jente. Også har jeg et lite tips til deg, for jeg ser du i likhet med meg ikke er en typisk «jeansjente» pga. kroppen ikke er bygd som alle supermodellene med tynne lår og null former. Prøv Levis sin wedgie fit jeans- de er korte i beina og sitter virkelig som et skudd på rompa! Føler også det at den er cropped får lårene mine til å se mindre kraftige ut. Et lite tips fra meg til deg på en lørdag 😀 Sjekk forresten ut de som er med stretch- disse utvider seg ganske kraftig etter litt bruk så anbefaler deg å gå ned minst en størrelse fra det du vanligvis bruker 🙂 Heiheii for en lang kommentar. Nå takker jeg for meg! Ha en super helg :*

 16. Petter skriver:

  Utrolig lekkert!! Ligner på noen marmorimiterte fliser vi er på vei til å bestille fra Modena, men hva er navnet på de du har?

 17. kristinaandersen skriver:

  Så god du er Mette, takk for denne sjukt hyggelige kommentaren <3 Håper du har hatt en fin helg! Stor klem til deg!

Comments are closed.