MARBLE BATHROOM

Annonse: reklamelenker for Villeroy & Boch.


Jeg har gledet meg så utrolig mye til å vise dere bilder av det nye badet mitt! Jeg er så fornøyd at jeg må klype meg i armen nesten hver eneste gang jeg står i dusjen, hehe. Det er Bademiljø og Rør i Sør som har pusset det opp, og jeg kunne ikke vært mer takknemlig for hvor bra de fikk det til. Som jeg har sagt flere ganger var badet og vaskerommet det eneste jeg ikke likte i leiligheten min som har blitt totalrenovert, og to år etter at jeg flyttet inn hit fant jeg ut at det var på tide å fikse disse to rommene også. Jeg valgte hvite marmorfliser, matt sorte detaljer og en veldig ren stil – kombinert med litt lunere ting som håndklær, badekåpe og grønn plante for å bryte opp stilen litt.

MY NEW BATHROOM

TAPWELL / VILLEROY

Hva syns dere? Eneste jeg mangler er en sluk til dusjen, men nå klarte jeg ikke vente lengre med å vise dere. Servanten og toalettet er fra Villeroy & Boch, kranene og dusjhodet er fra TapWell og flisene er fra Modena. Kanskje ikke det lureste å velge hvite fliser med tanke på at jeg er så mørkt i håret, men det tenkte jeg egentlig ikke på før i ettertid… Haha! Ville uansett ikke gjort det annerledes, jeg får heller være flink til å moppe og holde gulvene rene.

Sjekk ut katalogen til Villeroy her.

Jeg er spesielt fornøyd med vasken og all plassen jeg har under den. Til en forandring fikk jeg nemlig endeliiig plass til alle produktene mine her, tidligere har jeg måtte fylle opp et skap på gjesterommet. Veggheng-toalettet er også fra Villeroy, og det er så mye mindre og finere enn det som opprinnelig var her. Hater store toaletter, spesielt på mitt bad som ikke er så alt for stort. Jeg føler vi fikk utnyttet plassen så mye bedre nå og ting føles mye mer romslig enn hva det var tidligere. Elsk! Jeg er så fornøyd! Hva syns dere? Jeg har faktisk vlogget fra oppussingen også, så videoen kommer så fort den er ferdig redigert! Og bilder av vaskerommet skal jeg også fikse til dere snart. Bare spør om du lurer på noe, så skal jeg svare så godt jeg kan ♥

101 kommentarer

  1. Hei! Har du lagt ut video av badet før/etter? Samt vaskerommet ditt?😍☺️

  2. Hvor er glassveggen med svart ramme fra?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *