MORGENKOS

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Kos på morgenkvisten Jeg har fått helt oppheng i omelett om dagen, det minner meg så innmari om mofar som alltid brukte god tid på morgenen og lagte dette til meg når jeg våknet. En til frokost, og enda en jeg kunne ha med på skolenista sammen med mommo sitt hjemmebakte brød. Fine minner! Han hadde alltid sprøstekt bacon også i, men det rakk jeg ikke i dag – så det ble helt enkelt. Melk, tre egg, salt og pepper. Vooila, hehe. Herlig start på en regnfull dag! Nå skal jeg la frokosten synke litt, drikke en kopp kaffe og hoppe i treningsklærne. Dørstokkmila føles eviglang når det er så grått og mørkt ute, er det flere som kjenner seg igjen? Jeg går helt i zombiemode og vil helst kose meg inne. Men, opp og ut skal jeg uten tvil denne tirsdagen. Vil du ha noe kjekt å starte dagen din med, så har vi ny podepisode ute i dag. Yay! Her finner du den! ✨

17 kommentarer

 1. Åååh jeg har et kjempegodt tips når det gjelder temaet dere tar opp siste episode, med mat- og spisevanser. Boka «Women, Food and God» av Geneen Roth. Den har hjulpet meg sååå så mye. Det samme med online-kurset til Gabrielle Bernstein; «Finally Full» : https://gabbybernstein.com/shop/online-courses/finally-full/

  1. kristinaandersen

   Oh, må inn å lese! Takk for kult tips 😀

 2. Så deilig! Og ikke minst koselige minner. Fint å «ta de i bruk» i hverdagen, da blir alt så mye finere 😍 jeg kjenner det var tungt å bare komme seg ut av sengen siden været er så nitrist.. Nå skal jeg lage en kopp kaffe og høre på poden! håper du får en strålende dag. Klem <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Ikke sant <3 Håper du fikk makket deg opp Charlotte, og at du liker dagens pod 😀 God klem!

 3. Hei! Kunne du delt det du hadde kjøpt på etsy til jul? 🙂

  1. kristinaandersen

   I desember, ja 😀

 4. Bloggen din er noe av det koseligste som er 🖤 Misunner viljestyrken din, så absolutt! Ha en fin tirsdag, Kristina 🙂

  1. kristinaandersen

   Snilling!! <3 Ha en kjempefin dag du også!

 5. Hei fine du! Måtte bare legge inn en melding her nå når jeg har endelig begynt å høre på deres podcast (Gud så jeg elsker den btw!!) Lyttet akkurat på avsnitt 4, Sorg,savn & angst. Jeg bare gråt ukontrollert hele tiden å dere fikk akkurat ord på hvordan det er. Har sjelv mistet min bestefar, han var min aller beste venn å hvordan du beskrev din bestefar traff så inn på hvordan jeg hadde det med min å hvor mye man savner de når de er borte. Sen med Milo, sa gikk min hund bort for ca 1mnd siden. Så jeg veit så innmari hvordan du føler deg. Ens beste venn man har med overalt, deler sitt liv med å er livredd for å miste. Jeg håper du får mange fine år med Milo,din beste venn! Tusen takk for at du deler med deg. Elsker også så din blogg, du er en underbar menneske! Mange klemmer til deg

  1. kristinaandersen

   Ååå, gode deg <3 Sender deg god klem med tanke på hunden din, jeg orker ikke tanken på det en gang 🙁 Det håper virkelig jeg også.. Tusen takk for en utrolig fin kommentar, Frida! God klem <3

 6. Jeg elsker å høre podden deres. Høydepunktet hver tirsdagsformiddag! =D

  1. kristinaandersen

   Skikkelig koselig å høre Karianne! <3

 7. Takk for at dere lager bra podcast! Det er så moro å høre på, og jeg gleder meg hver uke til det kommer ut! Men, to ting:
  1. Hvordan skal man skrive inn rabattkoden på goodforme.no? Med mellomrom? Uten? Små eller store bokstaver? Jeg har prøvd flere versjoner og får det ikke til :/
  2. Husk at når man kan ha mange kontoer på spotify ved å betale litt mer, så signerer man på at alle brukerne bor i samme hjem. Det er for at en familie skal kunne ha det sammen. Hvis du deler det med flere venner som bor ulike steder, så bryter du forpliktelsene i kontrakten. Da kan du bli stengt ute fra tjenesten, og i verstefall få erstatningskrav mot deg. Tror det kan bli ansett som tyveri. Vet ikke om det samme gjelder med netflix osv. men det gjelder i alle fall spotify, slik som du tipset om. Og siden det er så mange som er ute etter å «ta» bloggere for alt mulig rart (selv om det er ting som alle andre «vanlige» også gjør) for tiden, så ville jeg bare tipse deg om det.

  Ønsker deg en strålende uke, og håper på flere morsomme historier til neste ukes pod! 😀 <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, fining <3

   1. Andersenogjakobsen <3
   2. Åh, det ante jeg ikke.. Haha! Da får vi IKKE gjøre det tenker jeg 🙂

   Klem! Ha en fin uke kjære deg!

 8. Må å kommentere podden- ler så jeg griner på vei til og fra jobb😂dere skulle hatt flere i uka😊hvordan gikk det med dating og eventuelle kandidater som Belinda skulle ta ut?

  1. kristinaandersen

   HAHA!! <3 Jeg forteller i neste pod <3

 9. Hei Kristina 🙂

  Har du fortsatt bildene fra desenio, har du oppdatert bildeveggen eller har du planer om å gjøre det? Synes du har det så fint, og er selv ute etter inspirasjon!

  Kanskje det er mulighet for at du kommer med en rabattkode på desenio også? Hadde vært veldig gunstig for studentbudsjettet 😉

  Klem fra
  Hanna <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *