INNBRUDD OG FLYTTING

Denne helgen har vært fryktelig treig på bloggfronten, og grunnen er så enkel som at jeg ikke har bodd hjemme. Det har vært innbrudd der jeg bor, og jeg ble så utrygg at jeg ikke turte sove i egen leilighet. Så jeg flyttet hjem til familien på fredag og er her enda. I dag blir heldigvis hele systemet i borretslaget oppdatert, så da kan jeg endeliig komme meg hjem igjen og ikke være redd for at noen skal overraske meg mens jeg sover.. Livet, haha! Så nå sitter jeg hjemme hos mine foreldre, blogger, betaler regninger og planlegger den kommende uken. Dette skal bli en FIN uke, jeg er helt sikker ♥

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Det har forresten vært full storm her i Kristiansand denne helgen, heeelt ville tilstander. På fredag skulle hele familien på kino, men pga været endte meg og mommo opp alene i kinosalen. Resten av gjengen satt stuck i bilkø og brukte tre timer på å i det hele tatt komme seg hjem igjen. Er det muulig? Det har vært så mye vann her at folk har padlet rundt i sånne oppblåsbare flamingoer i gatene, hehe! Helt krise. Ellers: dette blir en typisk mandag her hos meg, i hvert fall så langt det går. Jobb, planlegging av ukens bloggposter og trening står på planen. Og ikke minst: pakke tingene mine og komme meg hjem til leiligheten igjen. Sender en god klem til dere alle! Håper det står fint til? ♥

34 kommentarer

 1. Milooo <3

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 2. Hei kristina! Leser bloggen din periodevis og hører på podden deres hver uke😊 pleier ikke å kommentere her men jeg har et lite ønske! Skulle ønske du var mer personlig her på bloggen også, her er alt så strøkent, bilder av deg og leiligheten når den er strøken og du er strøken, i perfekt positur.. litt mere variasjon tror jeg hadde vært bra, vil gjerne se bilder av flere personer i livet ditt! Ikke noe vondt ment! DIGGER podden deres

  1. kristinaandersen

   Heii Renate! Så koselig du liker blogg og pod 😀 Her på bloggen viser jeg hvem jeg er, leiligheten min er dessverre strøken 24 timer i døgnet og jeg gidder liksom ikke rote for at andre skal finne det underholdende… Haha! Derimot viste jeg nettopp et roterom her om dagen 😉 Angående personer i livet mitt har jeg de siste to årene vist lite, fordi jeg ønsker ikke at verken venner eller familie skal føle at de må «fikse seg for bilder» når de er sammen med meg. Knipser bilder der det passer seg og ved spesielle anledninger som feks bursdag, men det er heller sjeldent. 🙂 Klem!

 3. Christina

  Hei igjen! 😅 Jeg kommenterte noen innlegg under ang. problemer med Good For Me! Jeg får fremdeles ikke tak i de, men fikk faktureringsselskapet til å utsette fakturaen med 2 uker. Dette begynner igjen å nærme seg, og jeg har fremdeles ikke mottatt noe produkt!! Ei heller ikke fått noe mail på om at noe er på vei😩😩 Har prøvd å sende flere mail men får aldri svar. Hva kan jeg gjøre? Har du mulighet til å få tak i et telefonnummer og evt sende meg på mail? Er så dumt at dette skal skje, men håper at det er okei at jeg gir deg tilbakemeldinger ettersom du reklamerer for bedriften☺️

  1. kristinaandersen

   Som sagt, jeg har bedt de kontakte deg. Hvis eposten din stemmer, skal de maile deg.

   1. Christina

    Har endelig fått ordnet opp med de! Tusentakk for at du tok dette seriøst og videre, setter utrolig stor pris på at du ønsker det beste for leserene!! Klem <3

   2. kristinaandersen

    Det skulle virkelig bare mangle. Så glad det ordnet seg <3 God klem!

 4. Æsj, så ekkelt! Folk må lære seg at andres ting er ikke noe man skal rote i. I alle fall ikke vandre rundt i andre sine hjem! For en ekkel følelse det må være for de som opplever innbrudd.. Hadde definitivt dratt hjem til mamma og sovet i sengen hennes, haha.. Håper du får en strååålende mandag, herlige Kristina! Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Haha, ikke sant! Var godt å rømme hjem 😅 Håper den nye uken din blir fiin, C <3 Klem!

 5. Jeanette

  Om det var innbrudd i området jeg bodde hadde jeg hverfall ville bli hjemme! Da ser de jo at det er folk der,og ingen bryter seg vel inn om de ser at det er folk der 😉

  1. kristinaandersen

   Det kan man aldri vite Jeanette. Og jeg hadde taklet ekstremt dårlig at noen kom inn i leiligheten for å robbe meg når jeg er helt alene. Politiet følger derimot med, så jeg tviler på de tørr ta turen 🙂

 6. Kristine

  Hei!
  Noen få spørsmål sånn på siden;
  Meg og mannen min skal kanskje flytte nedover til Kristiansand med våre to små gutter. Vi var i Kristiansand noen år grunnet jobb og skole, og nå ønsker vi oss veldig gjerne tilbake.
  Det jeg lurer på er:
  Hvor er det best å bo mtp barn og barnefamilier?
  Og er det lett å få seg venner? Jeg er i slutten av 20-årene og vi kjenner ingen på egen alder der nede. Jeg skal studere og kan ikke heeelt se for meg å bli 19-åring og «young, free and singel» – igjen :p

  Kristine 🙂

  1. kristinaandersen

   Så spennende Kristine!! Hmm! Hvis du vil være sentrumsnært, er Lund og Grim fine steder å bo med barn. Er det okei å ut litt av byen, så er jo Justneshalvøya og Odderhei to superfine steder. Angående venner vil jeg tro det skal gå fiiint, ha et åpent hjerte og vær sosial – så ordner det seg <3 God klem!

 7. Karoline

  Så herlige bilder av deg og Milo ❤️ Ha ei fin uke, Kristina! Klem 😍

  1. kristinaandersen

   Takk gode deg <3 Og i like måte <3

 8. Huff innbrudd er noe herk. Hadde innbruddsforsøk i huset her vi bor for noen år siden. Mannen var på jobb, jeg hadde nettop lagt meg da noen forsøkte å bryte opp kjellervinduet. Jeg hadde heldigvis husalarmen ved siden av senga og fikk satt den på. Den skremte bort tyven og jeg fikk besøk av en kjekk kar fra vaktselskapet. 😉Tyven hadde skåret over ledningene til kabel-tv så det at han hadde kniv gjorde jo ikke saken bedre. Det tok lang tid før jeg sov godt om nettene for å si det sånn. Men det sies at en tyv sjelden slår til 2 ganger på samme sted så trøst deg med det.👍🏻 Ønsker deg og lille Milo en fin uke og jeg gleder meg til pod i morgen. Klem 🤗

  1. kristinaandersen

   Nei fy søren så ekkelt!! Men takk Gud for at alarmen virket 😀 Man blir redd etter slike ting.. Takk snille <3 Ha en fin uke!

 9. God mandag, fine Kristina <3 gleder meg som alltid til ny pod-episode i morgen. Woop. Klem til deg og Milo!

  1. kristinaandersen

   Så koselig å høre Linn!! Nå er den ute, hope u like it <3

 10. nathalie

  Jeg forstår ikke; det burde være like enkelt å blogge selv om du ikke er hjemme i egen leilighet..?

  1. kristinaandersen

   Det er ikke alt du trenger å forstå.

   1. Perfekt svar, Kristina! Og uæh, så forferdelig ubehagelig med innbrudd rett der du bor:O Har selv opplevd innbrudd og selv der man vet hvem det er (som jeg raskt fant ut i mitt tilfelle grunnet hva som ble stjelt), kan det ta fra en tryggheten og det er så vondt. Alt godt til deg og Milo <3

   2. Alltid like koselig i svarene dine til lesere, du… Jeez..

 11. Må komme med litt feedback på podden deres jeg altså! 🙂
  Sliter tidvis med depresjon og podden deres gjør rett og slett dagen bedre. Jeg ler og jeg gråter, for den er virkelig så ekte og så BRA! Dere er bra!
  Heier på dere og gleder meg til ny i morgen <3

  1. kristinaandersen

   Så utrolig hyggelig!! Tuuusen takk, snille <3

 12. Hei! Hvor er sofaen fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   HAY <3

 13. Hei. Liker bloggen din godt, og du virker som en fin jente. Vil bare gi deg en tilbakemelding. Hadde vært spennende å se andre bilder enn din grå sofa og bildeveggen din. Når jeg går inn på bloggen din føles det ut som jeg har allerede har lest innlegget fordi bildene er helt like i omtrent alle innleggene. Du har en veldig fin leilighet, og sofaen er fin den, men blir litt ensformig i lengden synes jeg. Ha en fin dag.

  1. kristinaandersen

   Takk for tilbakemelding Maria 🙂

 14. Hei! Hvor er puffen fra? ☺️

  1. kristinaandersen

   IKEA 🙂

 15. Hvor er genseren fra? 😀

 16. Off
  Så ekkelt med innbrudd i leiligheten. Skjønner godt at du har rømt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *