PÅ HØSTENS ØNSKELISTE

Annonselenker Bikbok.


AUTUMN WANTIES 🍂🍁

1. her / 2. her /3. her / 4. her /5. her / 6. her

Noen fine plagg som står på ønskelisten denne høsten  Jeansen har jeg allerede og den er stor i størrelsen – så her kan dere trygt gå ned en str fra det dere vanligvis bruker vil jeg si. Superstretchy og såå fresh! Ellers har jeg klikket hjem begge de hvite strikkegenserne (den ene ble med to ganger i kollasjen, wopsi), og sikler også på den beige kåpen. Elsk! Høsten er den beste tiden å kle seg på, er du ikke enig? Jeg elsker virkelig alt av strikk, det er det fineste jeg vet.. 🍁

12 kommentarer

 1. Genseren fra bik bok var superfin! Jeg kjøpte en del gensere og strikkejakker i fjor høst så jeg har så det holder kan man si 😀 men ja,strikkeplagg er så fint

  1. kristinaandersen

   <3

 2. Store strikkegensere er noe av det beste jeg vet med høsten, haha. Det er så fiiiint <3

  1. kristinaandersen

   Eniiig <3

 3. Når det kommer til bekledning er definitivt høsten den beste årstiden! Det er så sinnssykt mye fint i butikkene nå… Lommeboken skriiiiker, haha <3 Håper du har en nydelig søndag, herlige Kristina <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Min også, haha! Ha en fin ny uke, Charlotte <3

 4. Elisabeth b.e

  Ååå, når man endelig ser en genser man kan tenke seg som ikke koster 4000 kr, men så lager ikke Bikbok størrelsen din… #kjipt
  Jaja collagen var fin da! Og jeg fikk faktisk lyst på noe i den (skjer ikke altfor ofte når jeg leser blogger), og den fikk meg tom til å legge igjen en kommentar! 😉

  1. kristinaandersen

   Ååå så kjipesen!! Håper du finner noe annet du kan like <3

 5. Helt på siden av dette innlegget, men du som er så glad i serier MÅ se The good doctor hvis du ikke allerede har sett den? Så utrolig herlig og sjarmerende serie, og veldig i tiden mtp dette med alle i arbeid! Handler om en turnuslege som er autist/ har asberger! Utrolig godt skuespill, og den er både hjertevarmende og gir deg vondt i hjertet! Enjoy <3

  1. kristinaandersen

   Jeg har sett den <3 Så fin serie, og veldig aktuell!! God klem <33

 6. Såå fine ting!

  Kan jeg spør hva de fine hvitvinsglassene dine heter og hvor de er fra?
  Og tilfeldig spørsmål så tidlig før jul, men syns alltid du har hatt så fin pynt på juletre. Jeg som allerede gleder meg til jul skikker litt på pynt innimellom, og lurte på hvor du har kjøpt pynten din, eventuelt merke? Du har så rolig og matchende farger 🙂

  1. kristinaandersen

   Selvfølgelig 😀 De er fra Magnor Glassverk. Jeg har pynt fra alle mulige steder, hjelpes <3 Nille, Plantasjen, House Doctor, ting fra utlandet og diverse.. God klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *