FILMTIPS TIL HELGEN

Goood helg, fineste dere ♥ I kveld skal jeg ut å spise og videre på kino, perfekt start på det som skal bli en deilig helg. Jeg elsker fredager, jeg! Her er det skikkelig ruskevær i dag, og det ser det ut til at gjelder for flere plasser? Så hva er vel da bedre enn å benke seg til inne, med god mat, snoperier, dyna i sofaen og en fin film på tv? Her kommer ukens filmtips ✨

THE WEDDING DATE ✨ 🍿

The Wedding Date heter filmen jeg vil tipse dere om i dag, og den er så fiiin! Det er ikke ofte jeg ler sånn ordentlig av komedier, men denne var så søt og morsom at jeg koste meg ihjel de 85 minuttene filmen varer. I filmen får vi møte Kat Ellis, en supersøt dame som gruer seg til å delta i søsterens bryllup i London som singel. Dit skal nemlig eksforloveden hennes, og Kat vil så gjerne (i kjent jentestil..) vise at livet hennes har gått på skinner etter det ble slutt. Så, hun kommer opp med den geniale ideén om å leie en luksusprostituert mann ved navnet Nick for helgen, hvor han får en enkel oppgave: å spille kjæresten hennes… Mer enn det vil jeg ikke si, for da røper jeg halve handlingen. Hehe! Filmen finner dere på tv2 sumo!

God fredagsklem fra meg ♥

9 kommentarer

 1. Herlig filmtips 👌🏻 En av de romantiske filmene jeg husker faktisk. Sikkert fordi jeg har sett den mange ganger 😃 så fint å høre at Milo er bedre. Ser helt magisk ut med de fine turene dere to har. Håper du får en flott helg. God klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Takk Jenni <3 Håper søndagen din blir fin!

 2. Totalt uaktuelt for dette innlegget, men; Jeg har nettopp hørt den siste podden, seriøst Kristina! Dere må ha en advarsel før morsomme historier, jeg satt og spiste og satte nesten maten i halsen da du fortalte historien om veterinæren, haha 😉

  1. kristinaandersen

   HAHAHA!! <3

 3. Jeg digger den filmen!! I dag har jeg bursdag og har hatt en koselig feiring. Nå er gamla utslitt og gleder seg til sove. Bursdag altså!!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Nyt søndagen, Anja <3

 4. Kristina, du på se serien om Birgitte Tengs på Tv2 sumo!! Hvem drepte Birgitte heter den. Lov meg at du ser!

  1. kristinaandersen

   Følger med på den! Den er så bra 😀

 5. Åå, kan du ikke lage egen film- og seriekategori? Elsker det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *