TI OM DENNE UKEN

.. Jeg har tatt bilder sammen med seks blogglesere, iført null sminke, verdens styggeste joggedress og tennissokker stappet ned i sånn cameltoe sandaler. Herregud for et skue! Jeg sa først nei til bilde, men så fikk jeg megadårlig samvittighet og sa ja likevel… Angret så fort jeg så bildet. Hjelpes! Jeg må lære å se ut som et normalt, oppegående menneske når jeg skal bevege meg utendørs. Sprader liksom rundt som at det kun er meg i denne byen.

.. Jeg har fått ferdigstilt badet mitt! For en lykke! Snart kommer det bildedryss.

.. Jeg har trent, men ikke mer enn to ganger. I morgen blir det den tredje! Prøver for en gangs skyld å ikke klikke helt, og normalisere opptreningen min. Typisk meg: trene syv dager i uka, gjerne to ganger til dagen og gnage brokkoli fra morgen til kveld. Men ikke denne gangen, takk. Jeg prøver altså å for en gangs skyld ikke gå for hardt ut. Kanskje det er jeg som snart er 28 år som begynner å bli voksen?

.. Jeg skal bake boller til lørdag til jentekveld! Kanelboller i form med frosting. Mmm! Første gang jeg prøver meg på en slik variant. Noen av dere som har en god oppskrift å dele med meg?

.. Jeg har ledd meg ihjel av egen podcast og bladd meg igjennom 81 spørsmål om hvordan jeg kommer opp i alle de rare tingene jeg gjør. For å svare på spørsmålet: jeg lurer på det samme. 😂

.. Jeg har vært på tur med Milo i bymarka hver eneste dag. Og best av alt: nå har vi trappet opp til 30 minutter! En helt magisk følelse at han viser fremskritt, jeg kan ikke en gang beskrive det. Han tripper rundt og eeelsker virkelig å være ute om dagen. Ikke verst, spesielt ikke når han for to uker siden ikke klarte gå mer enn ti minutt. Min lille flinke tøffe mann!

.. Jeg har bestilt verdens fineste nissedrakt som skal brukes flittig på bloggbildene mine i desember. Jeg har så mange planer atte hjælp! Tipper Knollen gleder seg til han må kle seg ut som nissefar.

.. Jeg har vært på kveldsmat og mandagsdate hos Mommo. Hver mandag fremover skal vi nemlig se Jakten På Kjærligheten sammen, haha! På mandag hadde mommo bakt rundstykker og kokt kakao til meg, men det kunne jeg ikke forvente hver eneste uke sa hun.. Ler meg ihjel! Den dama der ♥

.. Jeg har inngått veddemål med Monique om at vi begge skal jogge i 40 minutter tre ganger i uka og sende hverandre bildebevis. Og det har jeg gjort! En joggings igjen, bare. Alt jeg drømmer om dagen er å bli en sånn friskus løper som snakker om runners high og traver rundt i skogen som et lykkelig rådyr. Enn så lenge er jeg mer som en sliten og tung elg.

.. Jeg har blitt hekta på X On The Beach. Kun fordi alle vennene mine snakker så om det og jeg har følt meg som en skikkelig outsider. Så jeg ga etter for presset, haha! Hadde egentlig bestemt meg for å holde meg laangt unna, jeg blir jo alltid så hissig av dårlig oppførsel og har en tendens til å klikke helt på bloggen for å få utløp for alle følelsene mine. (😂) Men, jeg ler faktisk bare enn så lenge. Det programmet må jo være det villeste alle har sett i hele sitt liv?

31 kommentarer

 1. Jeg har hørt ukas podcast og ble SÅ skuffa over at det med datene Belinda skulle ordne for deg ikke ble tatt opp?! 😂 hallo!!!!

  1. kristinaandersen

   !! 😂😂 Det kommer i neste!

 2. Jeg bruker Ida Gran Jansen sin oppskrift på kanelboller i form med sjokolade, heaven! Så godt å høre at Milo er bedre <3 Ha en fin torsdagskveld Kristina 🙂

  1. kristinaandersen

   Ida er såå flink!! Nyt helgen, gode Iselin <3

 3. Du er så søt!! Fint antrekk, buksa ser digg ut 🙂

  1. kristinaandersen

   🙂 Takk!

 4. Digger virkelig podcasten deres, og skulle ønske det kunne kommet ut en episode hver dag!

  Men vil du legge ut noe på bloggen din om etsy kjøpene dine?

  1. kristinaandersen

   Takk Sofie <33 Kaaanskje! De julegreiene du tenker på? Er litt i tvil om jeg vil dele, da jeg ikke ønsker at andre bloggere skal bli inspirert og kjøpe de samme tingene 🙂 Men, kan dele noe <3

 5. Det søte liv sine verdens beste boller er de beste bollen som fins! Litt rar med tanke på at den inneholder melis, men det gir virkelig verdens beste boller. Men du kan gjerne halvere gjær mengden:)) anbefaler virkelig den oppskrifta!

  1. kristinaandersen

   Åh, takk for tips! Skal google 😀

 6. Du bare mååå se Breaking bad!! Beste serien noensinne 😀 På topp på imdb. Gi det en sjangs 😀 Blir så spennende atte fy

 7. Så godt å vite at du har gjort noe koselig denne uken, og ikke minst at Milo viser fremskritt <3
  Satt faktisk å tenkte om jeg også skulle begynne å se Ex on the beach (siden alle andre gjør det…) og har kommet fram til at jeg skal starte nå i kveld. Siden alle tydeligvis ser på dette, så tenker jeg at det er ganske underholdende… Noe som sikkert fører til at jeg bare "må se en episode til" før jeg legger meg…..
  Ønsker deg og dine en god helg <3

  1. kristinaandersen

   Do it, haha! Det er overraskende underholdende, og i hvert fall ikke kjedelig 😂

 8. Hei! Hvordan sorterer du bildene dine på macen? Kjøpte meg mac for en god stund siden, men skjønner ikke hvordan jeg skal klare å ha orden i bildene?! Altså fra en bestemt ferietur på egen mappe, om du skjønner?

  1. kristinaandersen

   Heii! Jeg sletter alle i iphoto, og lagrer i egne mapper de jeg vil spare på. Feks «familieferie spania 2018», «sommeren 2018»..osv.. 😀 Funker veldig fint!

 9. hahaha,ler så jeg griner av podden nå! Bæsjen i skuffen……hahaha,at det går an!

  1. kristinaandersen

   HAHA! Det er det galeste 😂😂

 10. Du må bake Ida gran jansen sine «verdens beste boller» 😍

  1. kristinaandersen

   Åh! Det blir de. NAM 😀

 11. Lagde denne bolle-oppskriften for en stund tilbake, og det er de beste bollene jeg noen gang har smakt! Ida er så utrolig flink! Var litt uvant med kremostglasur på kanelboller, men Ååh – det var en fest i munnen, haha! Tror kanskje jeg må lage disse i dag 🙈https://idagranjansen.com/oppskrifter/de-ultimate-kanelbollene-med-kremostglasur

  1. kristinaandersen

   Så digg! Jeg må prøve meg på de da 😀

 12. Jeg bruker alltid Ida Gran Jansen sine oppskrifter, de er så gode at nå blir jeg spurt om jeg kan lage de til alle familiefester, søndager og tilogmed i kafeen på en rideskole. Haha! (og for guds skyld, ikke glem nøttekaramellen under) Her er link. Kos dæ! http://idagranjansen.com/oppskrifter/saftige-kanelboller-med-nottekaramell

  1. kristinaandersen

   Haha, da må de jo være gode! Hun er så fliink den jenta 😀

  1. kristinaandersen

   De må lages! OMG 😀

 13. Jeg har også blitt hektet på EOTB, men altså… Det er virkelig pute-tv for min del, haha!! Håper du har en suuuperfin fredag, skjønne Kristina <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Haha! Enig i den 😂 Ha en god helg fina <3

 14. Hei Kristina (Og Belinda!)
  Jeg vil bare si at jeg ELSKER podden deres! Jeg har blitt avhengig! Jeg pendler til skolen 3-4 ganger i uken og det tar ca 40 minutter hver vei så jeg får hørt så og si hele podcasten fra jeg kjører hjemmefra og til jeg er fremme!
  Jeg leeeer så jeg griner! Folk må jo tro jeg er gal?! Jeg DIGGER dere og håper dere lager podd livet ut! <3
  Ogsååå må jeg bare nevne den episoden jeg hørte igår på vei hjem. Den om sorg.. Jeg følte så inderlig med dere! Jeg har selv mistet min morfar og min katt.. Når du sa det er så vondt å se han lide så mistet jeg det helt. Det var slik med min lille pus. Jeg ville ha han for egoistiske grunner, men stakkar lille pusen min hadde jo det vondt. Og som du sier, enkelte tenker "det bare er en hund/katt". Men de er så mye mer!! Katten min hadde jeg hatt i 16 år og jeg var 20 da han døde. Med andre ord, så og si hele livet! Det var rett og slett JÆVLIG. Så jeg grein med dere hele veien hjem fra skolen (heldigivis ikke til, haha). Men det GLEDER meg at Milo har det bedre nå <3 STOR klem fram ny fast lytter <3

  1. kristinaandersen

   Herreman så hyggelig 😀 TUUSEN takk for fine ord, gode deg <3 Man blir så glad i dyrene!! Stor klem <33

 15. Vet du Kristina, jeg digger virkelig deg!! Jeg har lest bloggen din i maange år, og blir aldri lei. Jeg syns virkelig du skiller deg ut blant de mange bloggerne, hvor du representerer så mye positivitet og glede, samtidig med at du tør å vise sårbare sider ved deg selv. Jeg har også startet å høre podcasten deres. Jeg ler meg i hjel hver gang, og i en ellers veldig hektisk studenthverdag er det herlig med et avbrekk hvor jeg bare kan nyte samtalen dere i mellom. Det er opptil flere ganger jeg har ledd høyt for meg selv mens jeg går tur og hører podcast!

  Håper du har en fantastisk helg, og takk for at du sprer så mye glede i min hverdag.

  1. kristinaandersen

   Ååå så god du er <3 Tuusen takk, Marie <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *