GRUNNEN TIL AT MAN IKKE SKAL HA ET ROTEROM

Jeg har alltid sagt man ikke burde ha et roterom. Men plutselig fikk jeg et roterom på det som egentlig skal være et gjesterom, og jeg kan nesten ikke tro at det har eskalert så ekstremt?! I to måneder har det stått slik, og det har seriøst tatt fra meg hvilepulsen her hjemme. For jeg har ikke forstått hvor jeg skal begynne, altså, se på bildene da?! Fikk nesten ikke opp døren på slutten, så i går bestemte jeg meg for at nok er nok. Jeg kan ikke ha en sånn svinesti i leiligheten! Og i hvert fall ikke når jeg har en stor bod nede, som man faktisk kan bruke til å stappe inn unødvendige ting som dette.

FØR – ETTER

Har dere sett? Fyttikatta! Skammer meg. Og kan nesten ikke tro jeg viser dette, haha. Jeg fylte opp en hel søppelpose med bare tomme brusbokser, og spyr litt av meg selv for at jeg bare har kastet det inn på gjesterommet i stedet for å pante. Hvilken gris er jeg? En ting er sikkert, sånn her skal det aaaaldri bli igjen. Nå er i hvert fall gjesterommet rent og fresht igjen, selv om det ikke er sånn superfint der inne. Vet liksom ikke hva jeg skal gjøre med det rommet, leiligheten jeg bor i er egentlig latterlig mye for stor til meg – så jeg orker ikke en gang begynne å stresse med et rom jeg ikke har brukt for. Så det får stå som det er og brukes når jeg har gjester. Nå: jobb! Sees igjen senere ♥

27 kommentarer

 1. Dette inspirerte meg til å begynne asap. Tenker jeg har det ganske ryddig, men kan nok sortere bedre her. Men jeg skjønner egentlig ikke at du gidder å ta vare på merkeposene, for meg er det bare forstyrrende søppel det også. haha.. Men sånn er jeg da 😉

  1. kristinaandersen

   Det ER forstyrrende søppel! Men fint å ha i et fremtidig walkin-closet, så noen av de har jeg spart på 🙂

   1. Tenkte ikke på at det funker jo fint😊 Blir sikkert bra👍

 2. Hahaha! Det rommet der har jeg også. Sitter hver kveld og tenker på det forbanna rommet. En kveld vurderte jeg å brenne det ned – heldigvis kom jeg til fornuft 😂 fortsatt rotete da… kanskje i morgen? 🤷🏼‍♀️
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Ler meg ihjeeel! Kjenner meg igjen 😂 Ta det i morgen Charlotte, så får du en ekstra god samvittighet i helgen 😉

 3. Haha.har et sånt rom heg også! Niesen min sover der når hun er her på overnatting,så må ta et skikkelig skippertak hver gang hun skal sove her. Haha. Men er en god grunn til å rydde da! Setter alltid inn tomflasker ( det er jo så kjedelig å pante…) tomme pappesker osv :p

  1. kristinaandersen

   Haha! Lenge leve sleepovers, de redder gjesterommene ass 😂

 4. Åå, sånn var gjesterommet vårt også, meen så tok jeg fram malerkosten i en helt annen farge enn resten av leiligheten, satte opp noen hyller med litt blomster osv på. Nå er jeg litt trist over at det ikke er stort nok til å være vårt soverom🙈 haha, sånn går dagene. PS:du snakket om noen strikkegensere utover høsten, om du skal besøke Ida eller til Oslo har vi fått inn noen sykt digge i butikken jeg jobber i. Ioanna heter den, du burde sjekke det ut på nettsiden, jeg elsker min😬😍

  Ha en super dag Kristina, blir alltid glad av å lese bloggen din😄

  1. kristinaandersen

   Haha! Så herlig da, Cam 😀 Takk for tips angående butikk, jeg skal sjekke ut 😀 Håper dagen din er fiiin <3

 5. 😂😂😂😂

  1. kristinaandersen

   😂

 6. Jeg elsker at du viser sånne innlegg ! Og ikke minst at selv en rydde-gærning som deg kan ha det sånn 😂😂❤samboeren og jeg har bolig på 105 kvm og utrolig fort gjort å bare kaste dritt inn på gjesterommet😅 fikk endelig ryddet det i går, kun fordi vi venter gjester i helgen😂👏

  Meeen lag gjerne innlegg om system i skuffer og skap 😀 vasking og ikke minst mer interiør ❤

  1. kristinaandersen

   Helt utrolig at jeg klarte å ha det slik såå lenge 😂 Herlig å rydde da, så blir gjestene fornøyde kan jeg tenke 😀 Det kommer fining!! Lover <3

 7. roterom har eg ikkje,men en rotebod 😀

  1. kristinaandersen

   Haha! Rotebod er lov 😀 Det må man nesten ha?!

 8. Hehehe:) stor forskjell! Godt å få vekk rotet🤣 hvor stor er leiligheten din? Ha en kjempe fin torsdag

  1. kristinaandersen

   104 kvm 🙂 Like så <3

 9. Skjønne <3
  Lite spørsmål, de sorte blomsterpottene med bein på. Hvor er de kjøpt? 😀
  Ha en strålende dag <3 klem til deg og Milo.

  1. kristinaandersen

   I en nettbutikk som er det dårligste jeg eveeeeer har handlet på, så jeg vil ikke dele navn 🙂 Men takk, snille! God klem <3

 10. Jeg tror alle har et sånt rom eller en bod med tilsvarende rot 😀 Tok en oppryddingsrunde for to helger siden og fant så mye raaart som jeg en gang mente det var fornuftig å ta vare på.

  Det ble veldig, veldig fint hos deg, som alltid <3

  1. kristinaandersen

   Det er såå godt når man først får ryddet opp, haha 😀 Takk Maren! God helg <3

 11. Lag et ordentlig stort kontor der kanskje 😁

  1. kristinaandersen

   Jeg har kontor her allerede, haha <3

 12. Haha, jeg kjenner meg så godt igjen i disse bildene!
  For et par måneder siden gikk jeg løs på kottet mitt (som da har vært mitt roterom..), og kottet mitt er ganske lite.. men jeg burde egentlig fått tittelen som verdensmester i tetris, for hvordan jeg fikk plass til alt innpå det lille rommet skjønner jeg fremdeles ikke.
  For jeg startet med å kaste alt utover stua mi, og jeg måtte ordne meg sti for å bevege meg gjennom hele leiligheten, haha! Det er så flaut og tragisk at man nesten ikke vet om man skal le eller grine 😀
  Nå har det derimot kommet hyller inn der, og bokser for å putte ting i.
  Så får vi se da, hvor lang tid det tar før systemet kræsjer igjen.. 😉

  1. kristinaandersen

   Ler!!😂 Heier på systemet! Selv om det sikkert flyter ut igjen før vi begge i det hele tatt aner hvordan det skjedde :p

 13. Hahaha i feeel u, nå må jeg også ta i et tak når jeg ser du har vært så flink!!!😂❤️ Ha en fin dag❤️

  1. kristinaandersen

   Do it, er så digg etterpå! HAha <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *